Kiinteistömaailma Helsinki Konala, Kauppakeskus Ristikko | Adream Länsi-Helsingin Kodit Oy

Rivitalo | 4h, k, kph / s, erill. wc, eteinen, piha ja palsta

Kartanonkaari 28, Malminkartano, Helsinki

Hinta

279 000 €

Koko

97 m²

Vuosi

1982

Hei, Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään huoneistoon. Kehäradan varrella, sisäpihamaisessa yhteisöllisyyttä henkivässä taloyhtiössä, lapsiperheen koti rivitalossa odottaa uutta omistajaa. Alakerrassa on keittiö, jossa vaaleat kaapistot, hyvin säilytys- ja laskutilaa. Ruokailutilaan mahtuu hyvin isokin ruokapöytä ja tila jatkuu avaraan olohuoneeseen. Yhdistelmä on käytännöllinen. Täällä on mukava viettää aikaa perheen kanssa. Olohuoneesta kulku terassille ja suojaiselle piha-alueelle. Arkea helpottaa erillinen wc. Yläkerrasta löydät hyvän kokoiset makuuhuoneet ja tilavan kylpyhuoneen sekä saunan. Nauti lempeistä löylyistä omassa saunassa. Yläkerran aulassa myös kaapisto. Kartanonkaari 28 sijaitsee Malminkartanon vehreällä puutarhamaisella asuinalueella. Tässä taloyhtiössä on ihastuttavat viljelypalstat ja suojaisa leikkipaikka lapsille. Malminkartanon ala-aste lyhyen kävelymatkan päässä, samoin useat päiväkodit ja leikkipuisto. Hyvät kulkuyhteydet, pääset junalla kätevästi Helsingin keskustaan ja lentokentälle. Luontoa on mukavasti ympärillä. Voit aloittaa aamun vaikka Kaarelan ratsutallilla. Löydät Mätäjoen varrelta erinomaiset hiihto- ja pyöräilyreitit. Lumisena talvena hiihtoladut alkavat melkein kotiovelta. Täällä on loistavat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet, Malminkartanon täyttömäen kuntoportaat ovat kuntoilijoiden suosimat. Alueella tulee jatkuvasti uusia palveluita. Tervetuloa esittelyyn. Voit sopia välittäjän kanssa myös oman yksityisesittelyajan. Nähdään pian.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1360525
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph / s, erill. wc, eteinen, piha ja palsta
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1982
Vapautuminen
2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

248 480,15 €

Velkaosuus

30 519,85 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Neliöhinta

2 876,29 €/m²

Vastike

Hoitovastike

562,60 € / kk

Pääomavastike

253,12 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

815,72 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Laajakaistavastike 3,00/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiön laajakaista 10 M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Aulassa kaappi (yläkerta). Eteisessä naulakko, avokaappi, lattiassa vinyylilankku ja maalatut seinät.
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Pihalla terassi, tuija, mustikkapensas, alppiruusu, kärhöjä, nurmikkoa ja viiniköynnös.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Sälekaihtimet
Rakennusmateriaali: Tiili, betoni, puu
Keittiön kuvaus
Keraaminen liesi, jääkaappi, pakastin (jääpalakone), liesituuletin, kaapistot, lasivitriini, seinäpeilit ja hyllyt (2 kpl).
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maalattu/välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, pyyhekuivain, allaskaappi, käsisuihku, suihku- ja lasiseinä, kiint. valaisimet (Hal. led-valaisin himmentimellä). Yläkerran kylpyhuone ja sauna remontoitu v. 2010. Saunassa sähkökiuas. Alakerrassa erill. wc: laatta seinissä, laattalattia, lääkekaappi, peili, hylly, käsisuihku, kiint. valaisimet ja allaskaappi.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Hyllyt (2 kpl)
Lattiamateriaalit: Vinyylilankku
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Liukuovikaapistot
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja ulkovarasto.
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Annettiin valtuudet hallitukselle kantaa tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen ulottuvalla kaudella.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 2023 päätettiin nostaa 200 000,00 euron remonttilaina.
Yhtiön luottolimiittiä käytetty 15.000 euroa.
Lainalla katetaan katto-, alapohjaremontti, ilmanvaihdon parannus ja salaojakaivojen pumppukaivot. Lainalla maksetaan 75 000,00 hoitolaina, joka on päätetty v. 2023 yhtiökokouksessa.

Tuleva lainaosuus ko.huoneistolle n. 9040 euroa (jos laina maksiminosto 200.000,-).
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: n. 9040 euroa
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 31

Tehdyt remontit
Ulkovarastojen ilmanvaihtoritilät 2023, sokkeleiden pintojen pinnoitus sekä varastojen perustuspaalujen päiden kunnostus (toteutussuunnittelu), ilmanvaihdon parannus (toteutussuunnittelu), pihakäytävän korjaus 1 talon edustalta, putkiston kuntotutkimus (sisältäen viemäreiden huuhtelun ja kuvauksen), oravaverkkojen asennus 2022, ikkunat ja terassiovet (hankesuunnittelu, toteutussuunnittelu ja toteutus), kahden ikkunan uusinta (E- ja P-asunnot), viheralueiden kunnostus, vanhan jätekatoksen kunnostus (toteutus) 2021, salaojien kuvaus ja huuhtelu 2020, pihakäytävän korjaus 1 talon edustalta, julkisivu (toteutus) 2019, aidat (toteutus), salaojien kunnostus, pihan kunnostaminen/uusiminen (toteutus), sisääntulojen terassilaudoitukset (toteutus), jätekatos ja postilaatikot (toteutus), julkisivu (toteutussuunnittelu) 2018, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö, pihojen ja salaojien uusiminen/kunnostus (toteutussuunnittelu), jätekatoksen kunnostus/uusinta (toteutussuunnittelu), sisääntulojen terassilaudoitukset (toteutussuunnittelu), pyörävarasto (toteutussuunnittelu) 2017, katto (toteutus), ilmanvaihdon puhdistus (A – H-talot), lukitus (toteutussuunnittelu, toteutus) 2016, käyttövesipatterien säätö, sadevesiviemärit ja salaojat (toteutussuunnittelu ja toteutus), ilmanvaihtokanavien mittaus ja säätö 2015, katon kuntokatselmus 2014, huippuimureiden uusinta 2013, märkätilojen uusinta (toteutussuunnittelu ja toteutus), huippuimurin uusinta taloon 1 2012, talojen välisen lämpökanavan uusinta, julkisivu (toteutus) 2011, talojen välisen lämpökanavan uusinta, tarveselvitys ja suunnittelu, ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö 2010, jätevesiviemärin kuvaaminen 1 – 3 talojen välillä, ikkunoiden ja parvekeovien uusinta 2009, märkätilojen tarkastus, ulkovarastojen maalaus, ikkunat ja pihaovet, kiipeilytelineen hankinta 2008, leikkipaikan kunnostus 2007, linjasäädöt ja termostaattiventtiilit, ulkoseinälaudoituksia maalattu, ikkunoiden ympäryspeltien korjausmaalaus ja 4 vesikourun lisääminen 2005, pihavalaisimet uusittu, kaukolämpölaitteet uusittu, laajakaistaverkko asennettu (HomeDNA) 2004, pysäköintipaikkojen sadevesikaivot, ulkoseinälaudoituksen uusimista, viemärit huuhdeltu ja kuvattu 2003, salaojat tarkastettu, kylpyhuoneiden pihtakosteus- ja kuntotarkastus 2002, ulkoseinälaudoituksia uusittu 2001.
Tulevat remontit
Ilmanvaihd. parann. (50000 e), yläparkk. aidan uus. (5000 e), pohja- ja tonttiviem. huuhtelu, sadevesiviem. ositt. huuhtelu, tehty (1000 e), paineenalenn.ventt. asenn. vesimitt. yhteyteen (1000 e), yläparkkip. lämpötolppien uus.(3200 e), kattojen kuntotark. (1500 e) - tehty, ikkunalaut. veden ohjaus,yläkerran ikkunoiden tiivist., isot asunnot (10000 e), kiinteistön kuntoarvio (10000 e) - tehty 2023, energiatod. (600 e), sokk. pint. pinn., var. paalujen kunnost.(20000 e), puuaitojen käsitt. 2024, patteriventt. ja termost. uusim, lämpöjohtoverkost. säätö (40000 e) 2025, salaojien, sadevesiviem. kuvaus, huuhtelu (5000 e), iv-kanavien puhdist, mitt. ja säätö (4000 e) 2026, putkiston kuntotutk. 2027, kaukolämm. alajakokeskuk. uusim. 2029, pohjaviem. saneeraus, ajankohta tarkent. 2030.
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
7 567 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
16 037 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

Asunto Oy Malminkartanon-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Ala-aste (n. 0.6 km)
Ruokakaupat: S-Market (n. 1.6 km), Alepa (n. 0.7 km), Lidl (n. 2.4 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Ristikko (n. 2.5 km), Terveysasema (n. 0.65 km)
Päiväkodit: Alueella useita (n. 0.1 km)
Liikenneyhteydet
Juna-asema Malminkartano (n. 0.4 km)
Bussit 30, 37 ja 59 (n. 0.3 km)

Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: etelä
Tiedustelut
Sari Lindroos, puh. 0400 238 859, sari.lindroos@km.fi
Antti Hyvärinen, puh. 040 166 4182, antti.hyvarinen@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Malminkartano, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Lindroos

myyntineuvottelija, KiAT, MKT

Kiinteistömaailma Helsinki Konala, Kauppakeskus Ristikko | Adream Länsi-Helsingin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Konala, Kauppakeskus Ristikko | Adream Länsi-Helsingin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.