Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, parveke

Suursuontie 8, Maunula, Helsinki

Hinta

187 000 €

Koko

56,5 m²

Vuosi

1963

Muuttovalmis läpitalon koti selkeällä tilanjaolla hurmaa Maunulan parhaimmilla paikoilla. Reippaan kokoisia huoneita täydentävät suuret valoa tulvivat ikkunat. Suorastaan massiivisen kokoinen olohuone jatkuu eteläparvekkeelle kesäpäivän viettoon. Maisema aukeaa kolmannesta kerroksesta miellyttävänä puistomaisille pihoille. Erillisessä keittiössä on loistavat puitteet kotikokin luomuksille. Makuuhuoneeseen sopii parisängyn lisäksi myös erillinen työpiste. Kylpyhuone on uusittu kauttaaltaan perinteisen putkiremontin yhteydessä. Säilytystilaa on runsaasti kiinteissä kaapistoissa ja erillinen vaatehuone parantaa kodin toiminnallisuutta. Taloyhtiö on hoitanut Hilding Ekelundin suunnittelemia 60-luvun rakennuksiaan aktiivisesti. Sijainnissa yhdistyy rauhallinen puistomaisuus, kattavat Maunulan lähipalvelut ja tehokkaat yhteydet eri suuntiin PK-seutua. Pakilantieltä löytyy useampi lähikauppa mistä valita. Bussit liikkuvat tiheästi lähipysäkiltä, ja juuri valmistunut Raide-Jokeri parantaa poikittaisyhteyksiä entisestään. Keskuspuiston laajat ulkoilureitit aukeavat läheltä. Pyydä taloyhtiön asiakirjat jo ennakkoon ja sovi omasta esittelyajastasi. Tervetuloa ihastumaan! Avainsanat: Ei huolta putkista Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1361108
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56,5 m²
Kokonaispinta-ala
56,5 m²
Kerrokset
3/4
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Viimeistään kuukausi kaupanteon jälkeen

Hinta

Myyntihinta

162 269,71 €

Velkaosuus

24 730,29 €

Velaton hinta

187 000,00 €

Neliöhinta

3 309,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,10 € / kk

Pääomavastike

273,34 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

567,44 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Saunamaksu

19,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autotallit 80€/kk. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään 2 kk:n ylimääräiset hoitovastikkeet sekä tarkistaa rahoitusvastikkeiden tasoa korkotason muuttuessa. Vastikeperusteena osakkeiden lukumäärä (346)

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisa 100 M taloyhtiölaajakaista sis. hoitovastikkeeseen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
2014 Keittiöremontti. 2013 Uusi lattiapinnoite.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: seinät maalattu, lattiassa laminaatti
Rakennusmateriaali: Tiili
Keittiön kuvaus
Kaapisto, jääkaappi/pakastin, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kiinteä valaisin välitilassa
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitilassa laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Allas- ja peilikaappi, wc-istuin, suihku, suihkukaappi, kuivauspatteri, sähkötoiminen lattialämmitys, pyykinpesukoneliitäntä, kiinteä kattovalaisin
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti eteläparvekkeelle päiväaurinkoon.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, vaatehuone, kellarikomero nro. 83
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Kesän 2023 aikana valmistui julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. Hallitus päätti asettaa tulosten vuoksi kaikki yhtiön ulosvedetyt parvekkeet ja tuuletusparvekkeet käyttökieltoon (talon 2 porraskäytävien tuuletusparvekkeet ja talon 1 ulokkeelliset pienet huoneistoparvekkeet). Hallitus on käynnistämässä kiireellisenä työnä suunnittelutoimistojen kilpailutusta, joka pyritään saamaan valmiiksi marras-joulukuun 2023 aikana. Ylimääräinen yhtiökous pidettäisiin tammi-helmikuussa, jossa päätettäisiin julkisivu- ja parvekekorjauksen suunnittelun käynnistämisestä yhtiössä. Samalla hallitus päätti siirtää energiaremontin suunnittelua ja kilpailutusta. Yhtiössä on valmistunut Insinööritoimisto Leo Maaskola Oy:n laatima energiaselvitys
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 13, piha-autopaikkoja: 44, lisätietoa: Parkkisähkö Oy:n sähkö- ja hybridiautojen latauspisteet käytössä A-talon parkkialueella vuokramallilla (hidasta latausta tukeva).

Tehdyt remontit
2023 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus. 2022-2023 A-talon päätyjen ja eteläpuolen julkisivun salaojien kunnostus. 2022 IV-kanavien ilmavuotojen korjaukset A- ja D-linjojen osalta, IV-nuohoukset ja säädöt, autopaikkojen hybridi- ja sähköautojen lataustolppien toteuttaminen A-talon pysäköintialueelle, energiaselvitys. 2021 A-talon molempien päätyjen ja etuosan salaojasuunnittelu, IV-kanavien kuvaukset A- ja D- linjojen osalta, IV-kanavien nuohoukset ja säädöt, salaojien kuvaukset. 2020 Pihan kunnostusta ja puuston kuntotarkastukset, A-talon takaosan rappausvaurioiden kunnostus. 2019 Tarvittavia rappauskunnostuksia, vesikaton ja rännien uusinta, palovaroittimien patterien vaihdot. 2018 Leikkialueen kunnostus, vesikaton toteutussuunnitelmat ja kilpailutus. 2017 Tukimuurien, sisäänkäyntien porrastasojen laatoituksen ja kaiteiden kunnostus. 2016 Jätekatoksen rakentaminen, B-talon eteläpuoli salaojat. 2013 A-talon pohjoispuoli salaojat, koneellinen ilmastointi. 2012-2013 Linjasaneeraus valmistunut (perinteinen), 2011 Linjasaneerauksen suunnittelu. 2009-2010 Lämmitysjärjestelmän tasapainotus. 2010 Pesutuvan kunnostus (koneet uusittu). 2009 Saunan pesuhuoneen pintaremontti, parkkipaikan laajennus, viemäriverkoston huuhtelu ja kuvaus, Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus. 2008 Jätekatoksen ovet, piipunhatut, kuivaushuoneiden koneiden uusiminen, kellarikäytävän valaistuksen parannus. 2007 Parvekkeiden peruskorjaus. 2006 Kattojen maalaus. 2003 Pohjois- ja itäpuoleiset ikkunat, kaapelitelevisio (Elisa). 2002 Lämmönjakohuoneen perusparannus. 1999 Parvekkeiden ovet. 1998-1999 Ikkunat eteläpuoli ja päädyt.
Tulevat remontit
2023 Väestösuojan tarkastus ja koeponnistus, rakenteiden lämpökuvaus, energiaremontin suunnittelun käynnistäminen ja suunnittelun valmistuttua hankkeen kilpailutus (päätetty siirtää tuonnemmaksi). 2024-2025 Kellareiden ikkunakarmien kunnostus, julkisivun- ja parvekekaiteiden kunnostuksen ja parvekkeiden vedenohjauksen parantamisen suunnitteluaiheen käynnistys. 2025-2026 Lämmönsiirrinpaketin uusimien (tekninen käyttöikä 20-25 vuotta). 2025-2016 Palovaroittimien vaihto, piha-alueen valaistus ja pysäköintialueiden kunnostus.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
9 194 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
30 217 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2025

Bostads Ab Storkärrsvägen 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Maunulan ala-aste (n. 0.6 km), Maunulan Yhteiskoulu (n. 0.85 km)
Ruokakaupat: S-market Maunula (n. 0.3 km), mm. Lidl Pakila, Alepa alk. (n. 0.6 km)
Lähipalvelut: mm. apteekki, terveysasema, kirjasto, liikuntahalli alk. (n. 0.3 km), Keskuspuiston ulkoilureitit (n. 0.8 km)
Päiväkodit: Alueella useita mm. Päiväkoti Korento ja Päiväkoti Maunula alk. (n. 0.2 km)
Liikenneyhteydet
Bussit 23, 63, 66, 67, 550, 553, 603 (n. 0.2 km)
Raide-Jokeri - poikittaisyhteys (n. 0.2 km)

Tiedustelut
Niklas Teerijoki, p. 044 722 4030 tai niklas.teerijoki@kiinteistomaailma.fi, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Maunula, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niklas Teerijoki

avainasiakaspäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga | Amuletti Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.