Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Rivitalo | 3h, avok, kph, s, piha

Varustuksentie 11, Kivikko, Helsinki

Hinta

269 000 €

Koko

82 m²

Vuosi

2005

Pintojen päivitystä kaipaava kaksitasoinen rivitalon päätyasunto reilun kokoisella aurinkoisella länsipihalla. Tasoero antaa mukavasti korkeutta ja valoisuutta avokeittiöön ja olohuoneeseen, josta kulku aurinkoiselle laatoitetulle pergolalle ja nurmikkoiselle pihalle. Pihalta löytyy mm. omat omenapuut! Sisääntulotasossa on alakerran oma erillinen wc, jossa tilaa pyykinpesukoneelle. Yläkerrassa kaksi kunnon kokoista makuuhuonetta. Päämakuuhuoneessa ranskalainen parveke, josta näkymät yli pergolan. Yläkerrasta löytyy lisäksi kylpyhuone ja sauna. Vuonna 2005 valmistuneesta taloyhtiöstä on vuosien saatossa pidetty hyvää huolta ja pidetään edelleen. Yhtiössä on päätetty siirtyä maalämpöön sekä hankkia aurinkovoimala, urakka on tällä hetkellä meneillään. Hanke katetaan lämmityskustannusten alenemisesta saaduilla säästöillä eli investointi tulee alustavien suunnitelmien mukaan olemaan vastikeneutraali. Kivikko on rauhallinen lapsiperheiden suosima luonnon läheinen asuinalue. Ruokakaupat lähialueella ja bussit kulkevat melkein vierestäsi. Metrolle matkaa reilu kilometri. Hyvät ulkoilureitit aukeavat ihan kotioveltasi. Täällä on hyvä olla ja elää. Tervetuloa, varaa oma esittelysi! Hyvän välitystavan mukaisesti, lähetämme asiakirjoja esittelyn jälkeen tarjousta harkitseville. Esittelyssä asiakirjat ovat luonnollisesti nähtävillä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1361128
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, s, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2005
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

269 000,00 €

Velaton hinta

269 000,00 €

Neliöhinta

3 280,49 €/m²

Vastike

Hoitovastike

475,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

475,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallituksella valtuudet periä/jättää perimättä enintään 1 kk hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa/salliessa. Autokatosvuokra 32,50 €/kk ja avopaikka 21,50 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Leikkimökki
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Kunto lähes alkuperäinen. Pinnat kaipaavat nykyaikaistamista.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistot, sähköliesi, liesikupu/-tuuletin, astianpesukone, astianpesukoneliitäntä, jääkaappi/pakastin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Erillinen wc alakerta: lavuaari, peilikaappi, kylpyhuonekaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Seinät: maalattu Lattia: muovimatto. Kylpyhuone yläkerta: suihku, peilikaappi, wc istuin, lavuaari, lattialämmitys (sähkö). Sähkösauna.
Seinämateriaali: Yläkerran kph kaakeloitu. Sauna: paneloitu
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Käynti terassille
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti (kirjahyllyn takana ei ole tapettia)
Makuuhuoneiden kuvaus
Kiinteät kaapistot
Lattiamateriaalit: Molemmissa makuuhuoneissa parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero. Pihalla leikkimökki toiminut varastona.
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
Taloyhtiöllä on nostettua hoitolainaa 410 000 € ja nostamatonta hoitolainaa 340 000 € päivämäärällä 31.03.2024

YHTIÖKOKOUS 19.6.2023 päätti, että taloyhtiöön perustetaan energiayhteisö, jossa kiinteistön ylijäämä aurinkoenergia jaetaan energiayhteisölaskennan jakotavalla SMA mukaisesti osakkaille huoneistojen käyttöön samassa suhteessa kuin osakkaat maksavat yhtiövastikkeita.

YLIMÄÄRÄISESSÄ YHTIÖKOKOUKSESSA 3.5.2023 päätettiin hallituksen esityksen mukaisesti maalämpöhankkeeseen ja aurinkojärjestelmän rakentamiseen ryhtymisestä ja hallituksen valtuuttamisesta urakkasopimuksen solmimiseksi. Päätettiin valtuuttaa hallitus hankkeeseen tarvittavan lainamäärän 750 000 € nostamiseen, rahoituksen yksityiskohdista sopimiseen ja rahoituksen vakuudeksi tarvittavan määrän taloyhtiön kiinteistöön kiinnitettyjen tai haettavien panttikirjojen panttaamiseen. Maalämpöjärjestelmän toteuttajaksi valittiin St1 ja aurinkovoimalan toteuttajaksi valittiin Sysmän Sähköpalvelu Oy. C, D ja E -talojen katoille asennetaan aurinkopaneelit. Hankkeen rahoittamiseksi hallitukselle myönnettiin valtuudet nostaa enintään 750 000 euron tililuotto, joka hankkeen valmistuttua muutetaan lainaksi, jonka pituus on enintään 20 vuotta. Tililuotosta muutetaan lainaksi se osuus joka hankkeen rahoitus vaatii. Hankkeen lähtökohtana on kustannusten (korot ja lyhennykset) kattaminen lämmityskustannusten alenemisesta saaduilla säästöillä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että investoinnissa pyritään vastikeneutraliuteen. Hankkeeseen haetaan ARA-avustusta.

VARSINAISESSA YHTIÖKOKOUKSESSA 31.5.2021 päätettiin valtuuttaa hallitus seuraamaan mahdollisen Kivikon helikopterikentän tulevia suunnitelmia sekä reagoimaan ja ottamaan osaa mahdollisiin muistutuksiin/huomautuksiin kentän rakentamisen suhteen. Yhtiökokouksessa todettiin, että yhtiön aikaisempi päätös lautasantennin kieltämisestä taloyhtiössä on edelleen voimassa ja kieltämisen perusteet pysyneet ennallaan. Ilmalämpöpumppujen asennuksesta, huollosta ja yhtiölle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista vastaa osakas. Asennus vaatii aina taloyhtiön luvan.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Maalämpö- ja aurinkovoimalahankkeen rahoittamiseksi nostetaan enintään 750 000 euron tililuotto, joka hankkeen valmistuttua muutetaan lainaksi. Hankkeen lähtökohtana on kustannusten (korot ja lyhennykset) kattaminen lämmityskustannusten alenemisesta saaduilla säästöillä. Käytännössä tämä tarkoittaa, että investoinnissa pyritään vastikeneutraliuteen. Muiden remonttien kustannukset eivät tiedossa.
Taloyhtiön autopaikat

lisätietoa: Yhtiö omistaa 3,44% (544 osaketta) Kivikon Pysäköinti I Oy:n osakkeista. Yhtiöllä on hallussaan 29 autopaikkaa.

Tehdyt remontit
2021: julkisivupesu rapattujen pintojen osalta, 2020: pergoloiden maalaus, 2019: pergoloiden uusiminen, 2018: asuntojen numerovalaistus muutettu LED-polttimoiksi, 2016: IV-kanavien nuohous ja säätötyö, korvausilmaventtiilien vaihto, 2015: julkisivuelementtien saumaus, salaojien kuntotutkimus
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve seuraavien viiden vuoden aikana; Maalämpö 2023-2024, aurinkovoimala 2023-2024, palovaroittimet 2025-2026
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
8 880 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
37 375,01 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2065

Asunto-oy Helsingin Metsätähti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Keinutien ala-aste (n. 0.75 km)
Ruokakaupat: K-Market (n. 0.7 km), Alepa (n. 0.75 km)
Päiväkodit: Ryhmäperhepäiväkoti Säde (n. 0.22 km), Päiväkoti Portti (n. 0.4 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.29 km)
Metro (n. 1.4 km)

Tiedustelut
Sampo Tallqvist 0400 426 289 sampo.tallqvist@kiinteistomaailma.fi |
Lilian Wardi 050 311 2261 lilian.wardi@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kivikko, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sampo Tallqvist

Myyntineuvottelija

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Töölö | Sydänkoti Real Estate Töölö Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.