Kiinteistömaailma Oulu Puistola | Välityspalvelu N & M Oy LKV

Muu

Honkisuontie 41, Liminka

Hinta

40 000 €
Tarjouskauppa

Koko

25 882

Tervetuloa mahdollisuuksien tilalle – yli 2,5 hehtaarin tila odottaa sinua, joka unelmoi omasta rauhallisesta kodista luonnon ympäröimänä! Tämä ainutlaatuinen tila koostuu kahdesta kiinteistöstä, joista toiseen kuuluu lumoava 1,3 hehtaarin metsäpalsta. Tällä palstalla on tehty avohakkuu, mätästysojitus ja istutus, luoden oman ekosysteeminsä. Kokonaisuutta täydentää noin 1,2 hehtaarin laaja pihapiiri, joka tarjoaa mahdollisuuden väljään asumiseen upeassa peltomaisemassa. Kuvittele herääväsi aamulla avaruuteen ja rauhaan, jonka vain tilava maaseutu voi tarjota. Tämä tila ei ole pelkästään mahdollisuus, se on mahdollistaja. Rakentaminen on sinulle vaivatonta suunnittelutarveratkaisun avulla, joten voit toteuttaa unelmiesi kodin juuri tähän ainutlaatuiseen ympäristöön. Täällä voit luoda oman keitaasi, jossa yhdistyvät moderni mukavuus ja luonnonrauha. Älä jää odottamaan, vaan tartu tähän tilaisuuteen rakentaa elämäsi koti omassa rauhassa. Ota yhteyttä ja astu askel kohti unelmiesi tilaa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1361558
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

40 000,00 €

Velaton lähtöhinta

40 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
25 882 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
MAISEMALLISESTI ARVOKAS PELTOALUE. Suunnittelusuositus: Asuinrakennukset on pyrittävä sijoittamaan olevien yhdyskuntateknisten verkostojen piiriin. Asuinrakentamisesta ei saa aiheutua kunnalle kohtuuttomia kustannuksia pitkälläkään aikavälillä. Alue on tarkoitettu pääasiassa maatalouskäyttöön. Alue sijaitsee maiseman kannalta merkittävällä viljelyalueella, jolle voidaan rakentaa maatalouskäyttöön tarkoitettuja rakennuksia ja rakennelmia. Alueelle voidaan sijoittaa myös maatalouteen tai muuhun alueelle soveltuvaan elinkeinotoimintaan liittyviä asuinrakennuksia. Erityisistä syistä alueelle voidaan sijoittaa myös muita asuinrakennuksia. Rakennukset on sijoitettava siten, ettei niistä aiheudu maisema- eikä ympäristöhaittaa.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Koulut: Liminka (n. 6.6 km)
Ruokakaupat: K-Supermarket (n. 5.1 km)
Päiväkodit: Liminka (n. 6.6 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 4.1 km)

Ranta
  • Ei rantaa
Tiedustelut
Pasi Kärkäs, kiinteistönvälittäjä LKV, p.050-3725220, pasi.karkas@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Liminka

Asuinalueena Liminka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pasi Kärkäs

kiinteistönvälittäjä, Alalla 9 vuotta, LKV, KiAT, LVV

Kiinteistömaailma Oulu Puistola | Välityspalvelu N & M Oy LKV

Kiinteistömaailma Oulu Puistola | Välityspalvelu N & M Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.