Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Omakotitontti

Lindstedtintie 19, Kauniainen

Hinta

540 000 €

Koko

2 398

Länsirinteessä sijaitseva lohkottava määräala rauhallisella paikalla arvoalueella. Ei rakennuksia, ei liittymiä. AO = erillispientalojen korttelialue 1/2 k II (1/2) 300. Rakennusoikeus enintään kahdelle asunnolle 300 k-m2 enintään kahteen kerrokseen. Rakennusten suurimman kerroksen alasta saa käyttää ½ kellarikerroksessa kerrosalaan luettavaksi tilaksi. Suuri osa tontista on olemassa olevan luontotyypin rajauspäätöksen mukaisesti suojeltua luontotyyppiä (sl-1), jolle ei saa rakentaa. AO-korttelialueen piha-alueet ja ajoyhteys on erotettava aidalla suojellusta luontotyypistä. Aita on toteutettava siten, että sen rakentaminen ja huoltaminen voidaan tehdä piha-alueen puolelta. Aitaaminen on toteutettava ennen muuta rakentamista. Rakentamattomat korttelialueen osat, joita ei käytetä kulkuteinä, leikki- tai oleskelualueina tai pysäköintiin, on istutettava tai säilytettävä luonnontilaisena. Myös suojellun luontotyypin rajauksen ulkopuolella sijaitsevia jalopuita (tammia ja pähkinäpensaita) tulee säilyttää mahdollisuuksien mukaan. Autopaikkoja on varattava vähintään kaksi kutakin asuntoa kohti. Ostaja vastaa kaikista määräalan lohkomiseen, tontinmittaukseen, lupien hakemiseen, rakentamiseen ja liittymiin liittyvistä kustannuksista sekä myytävälle määräalalle kohdistuvasta kiinteistöverosta omistusajaltaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1362419
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

540 000,00 €

Velaton hinta

540 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostaja vastaa kaikista määräalan lohkomiseen, tontinmittaukseen, lupien hakemiseen, rakentamiseen ja liittymiin liittyvistä kustannuksista.
Kiinteistövero: Ostaja vastaa lohkottavalle määräalalle ja tulevalle tontille kohdistuvasta kiinteistöverosta omistusajaltaan

Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
2 398 m²
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus enintään 2 asunnolle 300 k-m2 enintään 2 kerrokseen. Rakennusten suurimman kerroksen alasta saa käyttää ½ kellarikerroksessa kerrosalaan luettavaksi tilaksi. Suuri osa tontista on olemassa olevan luontotyypin rajauspäätöksen mukaisesti suojeltua luontotyyppiä (sl-1), jolle ei saa rakentaa. AO-korttelialueen piha-alueet ja ajoyhteys on erotettava aidalla suojellusta luontotyypistä. Aita on toteutettava siten, että sen rakentaminen ja huoltaminen voidaan tehdä piha-alueen puolelta. Aitaaminen on toteutettava ennen muuta rakentamista. Rakentamattomat korttelialueen osat, joita ei käytetä kulkuteinä, leikki- tai oleskelualueina tai pysäköintiin, on istutettava tai säilytettävä luonnontilaisena. Myös suojellun luontotyypin rajauksen ulkopuolella sijaitsevia jalopuita (tammia ja pähkinäpensaita) tulee säilyttää mahdollisuuksien mukaan. Autopaikkoja on varattava vähintään kaksi kutakin asuntoa kohti.
Kaavoitustiedot
Erillispientalojen korttelialue = AO 1/2 k II (1/2) 300.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Kauniainen (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Kauppakeskus Grani (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Kauniainen (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Juna-asema (n. 2.0 km)

Ranta
  • Ei rantaa

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arto Rautemaa

kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, AKA (asunnot), KTM

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.