Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kerrostalo | 2h, kk, parv.

Isännäntie 2, Kortepohja, Jyväskylä

Hinta

64 900 €
Tarjouskauppa

Koko

48,5 m²

Vuosi

1987

Todella kauniisti remontoitu koti Kortepohjassa! Erinomaisella sijainnilla, Kortepohjan Isännäntiellä sijaitseva tyylikkäästi 2022 remontoitu, parvekkeellinen koti. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä asuinkerroksessa (ei maantasalla) ja on pohjaratkaisultaan erittäin käytännöllinen. Lattiat ovat tyylikästä kalanruotokuvioista laminaattia. Keittiö (Charmia) on omassa syvennyksessään ja sen jatkeena on olohuoneen ja ruokailutilan muodostama suuri oleskelutila. Lasitetulle parvekkeelle on käynti suoraan olohuoneesta. Kylpyhuone on remontoitu 2000-luvulla. Omalla tontilla oleva kerrostalo on valmistunut vuonna 1987 ja käsittää 33 huoneistoa. Kortepohja on alueena rauhallinen ja kehittyvä. Laajavuoren ulkoilu- ja liikuntamaastot alkavat aivan vierestä ja palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Sovi oma yksityisesittelyaikasi välittäjältä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1362533
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kk, parv.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
48,5 m²
Kokonaispinta-ala
48,5 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1987
Vapautuminen
sopimuksen mukaan.

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

64 900,00 €

Velaton lähtöhinta

64 900,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

1 338,14 €/m²

Vastike

Hoitovastike

189,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

189,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kylmä autopaikka 5€. Hoitovastike 1.6.24 lähtien: 4 €/m2 (194 €). Julkisivu- ja parvekeremontin kertasuoritus n. 227,44 €/m2 ja rahoitusvastikearvio alkuvaiheessa 2,05 €/m2/kk. Arvio julkisivu-/parvekeremontin huoneiston osuudesta on n. 11030,84 €

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: koillinen
ulkopuolinen
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Muuta kauppaan kuuluvaa
Vaatehuoneen valopeili, keittiön ikkunan alla sijaitseva pöytätaso.
Tehdyt remontit
Asunto remontoitu kesällä 2022. Tällöin vaihdettu keittiö (Charmia) ja kaikkialle huoneistoon asennettu laminaatit kuivatiloihin sekä koko huoneisto tapetoitu ja katot maalattu. Kylpyhuoneeseen asennettu uusi suihku, wc-istuin, allaskaappi ja hana. Laattasaumat seinissä on maalattu. Kylpyhuone on remontoitu 2000-luvulla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asunto remontoitu 2022 kesällä lukuun ottamatta kylpyhuonetta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen patterilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen; seinät tapettia, lattia laminaattia
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, kaapistot, induktioliesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, ikkunan alla sijaitseva pöytätaso
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laminaattilevyä
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilit, pesukoneliitäntä, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, kuivausoksa
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Vaatehuone, kaapisto, valopeili
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Eteisen kaapistot, vaatehuone, häkkivarasto kellaritiloissa.
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
YK 4.3.2024 päätti julkisivu- ja parvekesaneerauksesta. Hankkeen toteutus alkaa keväällä 2024. Hankkeen sisältö pääpiirteittäin: Parvekelaattojen kunnostus, parvekkeiden pieliseinien kunnostus, parvekkeiden taustaseinien maalaus, parvekekaiteiden ja lasituksien uusiminen kaikille parvekkeille (kaiteeksi värillinen läpinäkymätön lasikaide), sisäänkäyntikatosten kunnostus, julkisivuelementtien impregnointikäsittely, metallisten ulko-ovien uusiminen. Osakkeenomistajille suoritetaan kysely hankkeen päätyttyä ja kustannusten selvittyä, haluaako maksaa lainaosuuden kertasuorituksella vai rahoitusvastikkeena. Kiinteistö on valmistunut ennen vuotta 1994 ja sen rakennusaineissa/-materiaaleissa voi olla asbestia. Osakkeenomistajan tulee huomioida ennen remonttiin/muutostyöhön ryhtymistä voimassaoleva asbestilainsäädäntö sekä teettää tarvittava asbestikartoitus. Osakkeenomistajan tulee myös huomioida aina ennen remonttiin ryhtymistä tarvittavan
muutostyöluvan hakeminen taloyhtiöltä. Viranomainen on määrännyt 6.9.2022 tupakointikiellon kaikille huoneistoihin kuuluville parvekkeille. Jyväskylän kaupunki on aloittanut Kortepohjan keskusta -nimellä kulkevan asemakaavan muutostyön. Asemakaavan muutos koskee 17. kaupunginosan kortteleita 3 ja 4, korttelin 7
tonttia 14, korttelin 8 tonttia 4, korttelin 154 tontteja 1 ja 2, sekä katu- ja virkistysalueita. Jyväskylän kaupunginvaltuusto on 24.4.2023 hyväksynyt Kortepohjan Ylioppilaskylä I asemakaavan muutoksen sekä tonttijaon. Asemakaavan muutos koskee 17. kaupunginosan korttelin 4 tonttia 3, korttelin 154 tonttia 2 sekä katu- ja virkistysaluetta. Yhtiöjärjestys 16§: Osakas vastaa huoneiston jälkikäteen rakennetuista tai asennetuista parvekelasituksista ja lämpöpumpuista sekä niiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: PTS:ssä on alustavia arvioita kustannuksista. Kustannusarviot voivat poiketa toteutuvista kustannuksista, lopullisesta sisällöstä ja sen hetkisestä hintatasosta riippuen. Korjaukset päätetään aina erikseen yhtiökokouksessa. YK 4.3.2024 päätti julkisivu- ja parvekesaneerauksesta. Hanke rahoitetaan pankkilainalla ja kokonaiskustannusvaraus on 395.000 € + lainan nostokulut. Kertasuoritus on n. 227,44 €/m2 ja rahoitusvastikearvio alkuvaiheessa 2,05 €/m2/kk.
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 13, lisätietoa: Autopaikat sijaitsevat kaupungin omistamalla autopaikkatontilla. Autopaikat jaetaan jonotusperiaatteen mukaisesti.

Tehdyt remontit
Parvekkeiden ja –pieliseinien kunnostus ja pinnoitus sekä maalaus 2000, IV-hormit puhdistettu ja ilmamäärät säädetty 2002, kaapeli TV liittyminen ja antenniverkon kunnostus (ketju 800) 2004, ovipuhelinjärjestelmän asennus 2009, lukituksen uusinta Abloy Sento avaimille 2010, lämmönsiirtimien uusinta 2007 ja 2010, salaojien toiminnan tarkastus ja puhdistus sekä tarkastuskaivojen paikallistaminen 2012, ikkunoiden toiminnan korjaukset 2013, singelin poisto katolta 2014, vesikourujen asennus syöksytorvien alapäähän pihan puolelle 2015, elementtisaumojen uusinta, kuntoarvio rakennusteknisiltä osilta 2016, julkisivujen- ja parvekkeiden kuntotutkimus 2017, huopakatteen uusiminen, ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2018, putkiston kuntotutkimus, pihan pylväsvalaisimiin vaihdettu LED-valaisimet 2019, hissien ohjauskeskuksien modernisointi, lämmönjakokeskuksen saneeraus ja patteriverkoston perussäätö 2020, takapihan puolella maan muokkaus mm. salaojien tarkastuskaivojen jatkaminen maanpinnan tasoon, sadevesien ohjauksen parantamista, kasvillisuuden poistoa rakennuksen läheltä, uusia istutuksia sekä talon päädyn salaojan putken korjaus 2023.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraavalle viidelle vuodelle 10.3.2023: Julkisivujen- ja parvekkeiden korjaukset, putkistosaneerauksen hankesuunnittelu, käyttövesiputkiston uusiminen, ikkunoiden uusinta, ilmanvaihdon nuohous ja säätötyö. Lisäksi PTS:ssä olevia: Salaojien tarkastuskaivojen tarkastus ja huuhtelu 2026, porrashuoneiden seinien maalaus, asuntojen, kuntoarvion päivitys 2027, porrankäytäovien uusiminen, lukituksen uusiminen 2028.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
3 526 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kortepohjan Isännänkartano

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kortepohjan koulu (alakoulu 1-6 lk) (n. 0.2 km)
Ruokakaupat: Sale (n. 0.1 km)
Lähipalvelut: Sairaala Nova (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Kortepohjan päiväkotikoulu (n. 0.2 km)
Liikenneyhteydet
Jyväskylän liikenne (n. 0.3 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Kortepohja, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Hotanen

yrittäjä, toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja, LKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.