Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä | Oulunkylän Asunnot Oy

Paritalo | 4h, k, s, kph, 2x wc

Kalervonkatu 17, Käpylä, Helsinki

Hinta

520 000 €

Koko

64 m²

Vuosi

1923

Tässä tunnelmallisessa kodissa on kaikki, mitä tarvitset hyvään asumiseen Puu-Käpylässä! Sata vuotta vanhaa taloa on vuosien varrella aina tarpeen mukaan remontoitu. Ajan patinoimat lautalattiat ja kattopaneelit, toimiva kakluuni, askarteluhuoneen näyttävät kattohirret, viihtyisä keittiö ja yläkerran valoisa makuuhuone vuodenaikojen mukaan vaihtuvin näköaloin luovat ihastuttavan tunnelman tähän kotiin. Tilaa on kolmessa eri kerroksessa (yhtiöjärjestyksen mukaan 64m2, todellisuudessa yli 100m2)! Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta ja kellaria on remontoitu niin, että siellä on saunan ( yhteinen naapurin kanssa) ja kylpyhuoneen lisäksi iso askartelutila, joka sopii hyvin vaikka vierasmajoitukseen. Sijainti on loistava ja omalla pihalla on tilaa grillailulle ja oleskelulle. Kesällä piha kukkaistutuksineen muuttuu toiseksi olohuoneeksi. Suojeltu Puu-Käpylä on tunnettu rauhallisesta ja idyllisestä tunnelmastaan, ja tämä koti tarjoaa sinulle ja perheellesi mahdollisuuden nauttia tästä ainutlaatuisesta miljööstä. Oma kylä keskellä Helsinkiä. Täällä viihtyvät niin perheet kuin pariskunnatkin, koska sijainti on loistava - suomen- ja ruotsinkieliset koulut, palvelut ja liikenneyhteydet tekevät arjesta sujuvaa ja luonto on läsnä. Lasten on turvallista leikkiä ja juoksennella ja yhteisöllisyys tuo mukavan lisän elämiseen - Puu-Käpylässä järjestetään pihakirppiksiä ja kyläjuhlia, jotka lisäävät alueen vetovoimaisuutta. Isot pihat mahdollistavat myös oman rauhan, jos yksityisyys on tärkeää. Täällä on ihana asua! Olisiko tässä uusi kotinne? Ole yhteydessä pian!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1362959
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, kph, 2x wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
64 m²
Kokonaispinta-ala
64 m²
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1923
Vapautuminen
sopimuksen mukaan viim 3 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

520 000,00 €

Velaton hinta

520 000,00 €

Neliöhinta

8 125,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

640,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

640,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

14,10 € / kk

Saunamaksu

32,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Sauna- ja kaukolämpökulut jaetaan Kalervonkatu 17 A asunnon kanssa.
Vesimaksu: vesimaksuennakko 14,10€/kk/hlö

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
viilentävä ilmalämpöpumppu, irrallinen peltikaappi askarteluhuoneessa, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet ja rullaverhot, verhotangot, kakluuni
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV
Sauna on yhteinen Kalervonkatu 17 A asunnon kanssa.
Tehdyt remontit
Viemäriremontti (sukitus) 2022, wc-pöntöt uusittu 2022, salaojakaivon pääpumppu uusittu 2019, lämmönvaihdin uusittu 2016, käyttövesiliittymän runkoputki uusittu 2011, tonttiviemäri uusittu 2010, olohuoneen ja keittiön seinät levytetty, asunnon pinnat maalattu ja keittiöremontti tehty 2009, sähköpääkeskus (A-puolella) ja sähkötaulu uusittu 1987, kellari rakennettu 1986 (askarteluhuone, kph, wc, portaat, yhteinen sauna). Kaikki remonttitiedot saatavana liitteenä välittäjältä.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suora sähkölämmitys, kaakeliuuni= osuuskunnan taloissa. Huoneistossa kaukolämpö.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Askarteluhuone kellarissa:lattia laatta, seinät levy ja tiili, katto levy ja hirsipalkit, vesikiertoinen lattialämmitys.
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin (2016), irralliset kaapistot, keraaminen liesi, liesikupu (alkuperäinen huuva), mikroaaltouuni, astianpesukone, uuni
Lattiamateriaalit: lautalattia/laatta
Seinämateriaalit: puolipaneeli, maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, erillinen wc x2, peili, peilikaappi, kiinteät valaisimet, pesukoneliitäntä, pesukone, yhteinen sauna Kalervonkatu 17 A asunnon kanssa, sähkökiuas (uusittu 2018), yläkerran wc: lattia muovimatto, seinät maalattu ja tapetti
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lautalattia
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: lautalattia
Seinämateriaalit: Maalattu (pienemmässä makuuhuoneessa osa seinistä on maalattua puupaneelia).
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto-osuuskunta Käpy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Kaikilla rakennuksilla on s-suojelumääräys. Suojelukaava /s-määräys koskee ulkovaippaa (julkisivuja, sisäänkäyntejä, ulko-ovia, ikkunoita, kuisteja, vesikattoa, räystäitä sekä yksityiskohtia) ja pihatiloja. Määräykset eivät koske sisätiloja.
Huoneistot on tarkoitettu omaan käyttöön.
Osuuskunnan sääntöjen mukainen minimiomistusaika asunto-osakkeille on kaksi vuotta.
HUOM! Uusi tonttivuokrasopimus on allekirjoitettu 16.2.2023. Vuoden 2023 tonttivuokra on 122 902,08 euroa (eli 50% uudesta
kokonaisvuokrasta). Vuokra nousee vuosittain 5% seuraavan yhdeksän vuoden ajan ollen täysi määräinen 2033. Osuuskunta perii pääsymaksun uudeltä jäseneltä eikä pääsymaksua palauteta jäsenyyden päätyttyä. Pääsymaksu on 20x hoitovastike. ( 12.800€)
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Osuuskunnan rakennusten korjaukset tehdään hoitovastikevaroilla. Esimerkki: Vuosittain uusitaan 1-2 kattoa ja maalataan 1-2 taloa. Hallitus priorisoi rahatilanteen mukaan mitä korjauksia vuositasolla tullaan toteuttamaan.
Tehdyt remontit
Vuodesta 2017 eteenpäin: Pellervontien kuistin saneeraus -17 ja julkisivun maalaus -18, Pellervontie 4 katto uusittu -18 Kalervonkadu 13 b katto uusittu -18, A talo maalattu -20, Nyyrikintie 9 julkisivu maalattu -21, Osmontie 14 maalausurakka -21, Osmontie 12 maalausurakka -21, Nyyrikintie 9 katto saneerattu -21, Osmontie 20 B vesikatto uusittu -21, Kalervonkatu 17B ulkoportaat uusittu -21, Kalervonkatu 17B yläkerran kaari-ikkuna korjattu -21
Tulevat remontit
Vuonna 2024-25 kaksi taloa maalataan, yksi vesikatto uusitaan sekä Nyyrikinkorttelin huoltorakennuksen julkisivu sekä ikkunakorjauksia ja pienkorjauksia.

Tässä kuten kaikissa muissakin kiinteistöissä, kiinteistön rakenteet yms. täytyy kunnostaa tai uusia määräajoin. Vaikka yhtiön hallitus tai yhtiökokous ei olisikaan vielä tehnyt päätöksiä korjauksista, tulevat tämänkin kiinteistön osalta korjaukset tehtäviksi keskimääräin KH-kortin nro 90-00159 mukaisin ajoituksin laskettuna kiinteistön rakennusvuodesta tai edellisestä peruskorjauksesta. Tämä on asunnon ostajan syytä tiedostaa tulevia korjauksia ja niistä syntyviä kustannuksia arvioitaessa.
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta
Tontin koko
40 902,1 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
135 192 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2080
Palvelut
Koulut: Yhtenäiskoulu (n. 0.4 km), Käpylän peruskoulu (n. 0.4 km), Helsingin luonnontiedelukio (n. 1.7 km), Käpylän ruotsinkielinen ala-aste (n. 0.9 km)
Ruokakaupat: K-Market Amerinkulma (n. 0.5 km), Alepa Käpylä (n. 0.5 km), Alepa Pohjolankatu (n. 0.7 km), K-Market Masurkka (n. 1.0 km), K-Supermarket Mustapekka (n. 1.3 km)
Lähipalvelut: Käpylän kirjasto (n. 0.3 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Nurmikko (n. 1.7 km), Päiväkoti Käpylinna (n. 0.7 km), Päiväkoti Sohvila (n. 0.9 km), Päiväkoti Alku (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
bussipysäkki (n. 0.2 km)
ratikka (n. 0.2 km)
juna-asema (n. 1.0 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Pihapaikka
Tiedustelut
Susanna Stejskal puh.040-556 4465/ susanna.stejskal@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Käpylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Susanna Stejskal

myyntineuvottelija, VTM

Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä | Oulunkylän Asunnot Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Oulunkylä-Käpylä | Oulunkylän Asunnot Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.