Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kerrostalo | 3h + k + s

Siltakatu 15, Kuokkala, Jyväskylä

Hinta

139 000 €

Koko

71 m²

Vuosi

2000

Viihtyisällä paikalla Jyväsjärven välittömässä läheisyydessä sijaitseva peruskuntoinen kolmio. Hissillisen talon neljännessä kerroksessa olevan kodin kylpyhuone ja sauna ovat saneerattu vuonna 2016. Päätyasunto on pohjaratkaisulta selkeä ja helposti muokattavissa nykyaikaisemmaksi. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa maisemat etelän suuntaan ja saattaa parvekkeelta Jyväsjärvikin pilkoittaa. Omalla tontilla oleva taloyhtiö on valmistunut vuonna 2000. Kuokkalan keskusta sekä satama sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä. Avainsanat: Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet Palvelut lähellä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1363102
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2000
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

139 000,00 €

Velaton hinta

139 000,00 €

Neliöhinta

1 957,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

284,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

284,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

31,50 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

18,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: koillinen, lounas
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: kiinteistöyhteys kuitu Telia
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön kaapeli-tv liittymään
Tehdyt remontit
kylpyhuone ja sauna 2016
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastin, kaapistot, keraaminen liesi, liesikupu, kiinteät valaisimet
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinäx2, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, peilikaappi, sähkösauna
Seinämateriaali: Laatta, saunassa paneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
kaapistot
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokouksessa 14.5.2012 päätettiin yksimielisesti uusia yhtiöjärjestys kokonaisuudessaan. Yhtiökokouksen hyväksymä uusi yhtiöjärjestys on tullut lainvoimaiseksi ja otettu käyttöön 06.06.2013. Päätettiin yksimielisesti rahastoida osakkaiden maksamat lainaosuudet lainanlyhennyspääomiin ja tulouttaa pääomavastikkeessa perittävät lainanlyhennyserät. Yhtiökokous myöntänyt hallitukselle valtuudet päättää yhden kuukauden hoitovastikkeen perimisestä tai perimättä jättämisestä. Yhtiöjärjestys 7§: Yhtiölle on otettu Keski-Suomen Osuuspankista kiinteistön hankintaa ja rakentamista varten pitkäaikainen alfa-laina, As Oy Jyväskylän Ranta-alpi/alfa-laina, joka kohdistuu vain asuinhuoneistoihin. Yhtiöjärjestys 11 §: asunto-osakeyhtiölain kunnossapitovastuusta koskevasta säännöksestä poiketen kuuluu osakkeenomistajan vastata kustannuksellaan kaikista korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä mahdollisista aiheutuneista ylimäätäisistä kustannuksista ja vahingoista, jotak aiheutuvat osakkeenomistajan toimesta jälkikäteen asennetuista parveke- ja/tai terassilasituksista, markiiseistä, takoista, ilmalämpöpumpuista, terasseista/patioista sekä muista rakenteellisista ja sisustuksellisesta muutostöistä. Asennuksissa on noudatettava rakennusmääräyksiä ja hallituksen antamia ohjeita. Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kuntannuksellaan toimittamaan huoneistonsa sisäkorjaukset. Yhtiö korjauttaa kuitenkin rakenteista johtuvat sisäpuoliset viat sekä ne lämpö-, vesi- ja viemärijohdot, jotka olivat huoneistossa, kun se luovutettiin alunperin osakkeenomistajalle tai jotka yhtiö on myöhemmin huoneistoon asentanut. Yhtiö ei ole velvollinen suorittamaan wc-, kylpyhuone- ja saunatilojen kosteus- ja vedeneristyksistä ilmenevien vikojen korjauksia eikä niistä johtuvia välillisiä seurauksia. Osakkeenomistaja vastaa myös kunnossapitovastuulleen kuuluvan, edellä mianitun kohteen tai sen puutteellisuuden aiheuttamista vahingoista sekä kunnosapidon laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Tulevista korjauksista ei ole tehty kustannusarviota.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 29, lisätietoa: Autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia. Taloyhtiöllä on Suuruspään Parkki Oy:ssä 29 autopaikkaa, mitkä jaetaan jonotuslistan mukaan.

Tehdyt remontit
IV-kanavien puhdistus 2008. Pihamuurien maalaus ja yläosan pellitys 2013. Rappukäytävien maalausta ja kulmien korjausta 2014. Pihapuu kaadettu, oli liian lähellä taloa 2015,vaahtera kaadettu talon nurkalta 2016, asunnon remontit pesuhuone- ja saunaremontti 2016, IV- kanavien puhdistus 2019, palovaroittimet asennettu porraskäytäviin ja yleisiin tiloihin 2020, koko talon lukituksen uusiminen 2021, kuntoarvio (yhteiset tilat, julkisivu ja vesikatto) 2021, rappukäytävien ja rappujen nousujenmaalausta 2022, parvekelasituksien toimenpidelupa 2022.
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2023-2027: Elementtisaumojen uusinta, salaojien huuhtelu ja kuvaus, julkisivun puhdistaminen 1. kerroksen osalta, pyörävaraston huoltomaalaus tarvittaessa, lämmönjakopaketin uusinta, parvekerakenteiden huoltomaalaus tarpeellisilta osin
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
1 101 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Jyväskylän Ranta-alpi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuokkalan yhteyhtenäiskoulu (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: Kuokkalan keskustan kaupat (n. 0.6 km)
Lähipalvelut: Kuokkalan Graniitti (n. 1.2 km)
Päiväkodit: Kuokkalan päiväkoti (n. 0.7 km)
Liikenneyhteydet
linja-auto (n. 0.1 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Kuokkala, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tommi Viinikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.