Kerrostalo | 2h, k, kph, lasitettu parveke

Kuutamokatu 6, Olari, Espoo

Hinta

145 000 €

Koko

53,5 m²

Vuosi

1974

Espoon Olarissa sijaitseva muuttovalmis läpitalon päätykaksio, joka on hissitalon 7/8 kerroksessa. Huoneistossa on tilava olohuone, makuuhuone ja keittiö sekä lasitettu parveke. Asunnon kaikista ikkunoista on upeat näkymät. Olohuoneen ja parvekkeen näkymä avautuu yli Olarin ja Matinkylän aina merelle asti. Keittiön ja makuuhuoneen näkymät kantavat kauniin männikön yli keskuspuistoon, jossa on viihtyisät ulkoilureitit ympäri vuoden. Kaikki tarvittavat palvelut kulkuyhteyksineen ovat lähellä. Kauppakeskus Iso Omenaan ja metrolle on vain noin 1,5 kilometriä. Yhtiössä on alkamassa linjasaneeraus ja ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa mm. kylpyhuoneeseen valittaviin materiaaleihin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1363786
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53,5 m²
Kokonaispinta-ala
53,5 m²
Kerrokset
7/8
Rakennusvuosi
1974
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

139 509,39 €

Velkaosuus

5 490,61 €

Velaton hinta

145 000,00 €

Neliöhinta

2 710,28 €/m²

Vastike

Hoitovastike

240,75 € / kk

Pääomavastike

40,13 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

280,88 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

29,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiökokouksessa 14.3.2024 annettu kiinteistösaneerausta varten lainavaltuutus 6.000.000€, jolla laskettuna tämän asunnon osuus tulisi olemaan n. 53.000€.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: etelä
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisa Oyj 10M/10M
Kohteen lisätiedot
Elisa Kaapeli-TV-järjestelmä DVB-C (digitaalinen kaapeli)
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, astianpesukone, kaapistot
Lattiamateriaalit: Muovi
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, pyyhekuivain
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Ylimääräinen yhtiökokous 14.3.2024 hyväksyi hallituksen päätösesityksen kiinteistösaneerauksesta.
Ylimääräinen yhtiökokous 9.11.2023:
Vahvistettiin kiinteistön peruskorjaushankkeen hankesuunnittelu päättyneeksi 11.10.2023. Vahvistettiin hankeselvityksen mukainen korjausvaihtoehto A kilpailutuksen pohjaksi. Samalla päätettiin, ettei sukitusmenetelmää käytetä eikä sisällytetä kilpailutukseen. Päätettiin, että kilpailutus sisältää seuraavat osakokonaisuudet. Yksityiskohdat on esitetty
osakkaille jaetussa hankeselvityksessä.
Vahvistettiin, että esitetyt uudet energiaratkaisut (maalämpö, lämmön talteenotto, viilennyslaitteet, aurinkopaneelit) selvitetään ja kilpailutetaan omana osakokonaisuutena ottaen huomioon kiinteistösaneerauksen yhteydessä tarvittavat tilavaraukset sekä kokonaistoimituksesta saatavat mahdolliset hyödyt ja edut. Tämä antaa myös mahdollisuuden toteuttaa uusien energiaratkaisujen urakat myöhemmin. Päätettiin, ettei lisäkerrosrakentamista toteuteta kannattavuusselvitysten osoittaman tappiollisuuden, hankkeen riskipitoisuuden ja rakentajien kiinnostuksen puutteen vuoksi. Valtuutettiin hallitus käynnistämään tässä kokouksessa tehtyjen päätösten pohjalta hankeselvityksen vaihtoehdon A mukaan KVR-urakan kilpailutusvaihe.
Yhtiökokous 3.4.2023: Päätettiin uusi lukitus Iloq älyavain lukitusjärjestelmällä. Annettiin hallitukselle valtuudet rahoittaa lukitushanke pääomarahoitteisesti enintään 80 000 € lainalla tai limiitillä, laina-aika enintään 5 vuotta.
Yhtiökokous 25.5.2021:Päätettiin linjasaneerauksen hankesuunnittelun ja kellaritilojen valurautaviemärien uusimisen rahoituksesta seuraavaa: Päätettiin rahoittaa hankkeet pääomarahoitteisesti enintään 100.000,00 euron lainalla tai limiitillä ja valtuuttaa hallitus tai sen nimeämä taho. Lainan takaisinmaksuaika enintään 10 vuotta.
Yhtiökokous 12.5.2022: Laajennussuunnitelmien sekä
projektijohtajan kustannusten kattamiseksi hallitus valtuutettiin nostamaan enintään 100 000 euron pankkilaina vuoden 2021 yhtiökokouspäätöksen mukaisesti.
Ks. yhtiöjärjestys 16 § vastuu osakkeenomistajan toteuttamista muutoksista ja lisäyksistä.
Koska 2019 tehdyn tutkimuksen perusteella välitöntä tarvetta linjasaneerauksen aloittamiselle ei ole, odottaa hallitus vuoden 2022 tutkimusta.
Linjasaneerauksen hankesuunnittelun aloittamisesta ei vielä ole konkreettista päätöstä.
Tiedote elokuu 2023 Konkreettiset tavoitteet, hankesuunnitelma (eli mitä saneerataan) sekä alustava arvio kokonaiskustannuksista esitetään syksyllä osakkaille. Osakkaat päättävät hankesuunnitelman toteuttamisen laajuudesta ja tasosta syksyn ylimääräisessä yhtiökokouksessa, johon kutsut lähetetään erikseen.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Yhtiökokouksessa 14.3.2024 annettu 6.000.000€ lainavaltuutus kiinteistösaneerausta varten.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä Kts. YJ §17
Taloyhtiön autopaikat

piha-autopaikkoja: 83, lisätietoa: Autopaikat vuokraa As Oy Kirstilax. Autopaikat yhtiön hallinnassa ja sijaitsevat erillisellä autopaikotustontilla.

Tehdyt remontit
2016 kiinteistöautomaation uusiminen, pihavalaistuksen saneeraus ja valopisteiden lisääminen, julkisivu-urakan jälkeisten vihertöiden ja aitojen teettäminen, valaisimien vaihto led-polttimoihin yhtiön yhteisissä tiloissa, poistoilmahormiston puhdistus ja säätö, piha-asfaltoinnin laajennus DEF talon itäpäätyyn ja paikkauskorjaukset, reunakivetyksien rak, kattojen ja roskah. pellit korjaus, ABC talon kiukaiden uusiminen, DEF talon saunan kalusteiden, ovien ja suojarakenteiden korjaus ja uusiminen. 2017 Bauer vedenkäsittelylaitteiston käyttöveden pääsulkuun.2018 Ylätalon kylmäkellarin purkaminen kylmälaitteen rikkoutumisen vuoksi. Pysäköintipaikat: Sähkötolppien, valaistuksen ja sähkökulutuksen mittaamisen asentaminen. Hybridiautojen lataamiseen varautuminen ja paikkojen asfaltointi maatöineen. Ylätalon reunasepelöinnin kunnostaminen. B-portaan huippuimurin uusiminen. 2019 Vesikatteiden kuntotarkastus , Vesi-, viemäri- ja lämmitysjärjestelmien uusi kuntotutkimus, Paikoitusalueen peruskorjaus (sähköt, valaistus, tolpat, asvaltointi), Kotihoidon avausjärjestelmän asennus C-portaan ulko-oveen (Tunstall), A-portaan ilmanvaihtokojeen uusiminen, Hybridisähköautojen latausmahdollisuus paikoitusalueella, 2020 Ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, 2021 Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, salaojien painehuuhtelu, C-portaan IV-kojeen uusiminen,
kellaritilojen jäte- ja sadeveden valurautaviemärien uusiminen, 2022 Iv-järjestelmien puhdistus ja säätö, hybridiautojen latauspaikkojen varustus, vesijohtojen uusimisen ja viemärien kunnostuksen/ uusimisen hankesuunnittelu. Parvekkeiden elementtisaumojen uusiminen 2023
Tulevat remontit
2023-2032: energiatodistuksen uusiminen, lukituksen uusiminen, leikkipaikan turvatarkastus, kiinteistösaneeraus sis. vesijohtojen uusimisen ja viemärien uusimisen, parvekkeiden pieliseinien kunnostus, salaojien painehuuhtelu, pihakunnostus, ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus.
Energialuokka
E (2018)
Tontin koko
5 286,8 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kirstilax

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Päivänkehrän koulu (n. 0.7 km), Olarin lukio (n. 0.9 km), Espoon Steinerkoulu (n. 0.7 km), Opinmäki (myös International School) (n. 2.5 km)
Ruokakaupat: S-market (n. 0.4 km), Prisma (n. 1.1 km), Iso Omenan ruokakaupat (n. 1.5 km)
Lähipalvelut: Keskuspuiston ulkoilumaastot (n. 0.2 km)
Päiväkodit: Alueella useita (n. 0.5 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.5 km)
Metro Matinkylä (n. 1.5 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Myntti

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Lippulaiva | Adream Espoon Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.