Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Panorama Tower | Pecasa Oy

Kerrostalo | 2h + kk + s

Venevalkamantie 2, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

238 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

2013

Siistikuntoinen toimivalla pohjaratkaisulla oleva kaksio! Vuonna 2013 valmistuneessa hissitalossa asunto, joka sopii esteettömyytensä takia kaiken ikäisille. Keittiö, ruokailutila ja olohuone on lähes yhtenäistä, avaraa tilaa. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneessa on tarvittaessa tilaa työpisteelle. Hyvänkokoisessa kylpyhuoneessa oma sauna. Toimivien tilaratkaisujen lisäksi arjen elämisen nautinnon luo kodin laadukas varustelu, johon kuuluvat muun muassa: keittiön modernit kodinkoneet, asuintilojen lautaparketit, lasitettu parveke ja pesutilan laattalattian vesikiertoinen lämmitys. Kauniaisten juna-asemalta pääsee alle puolessa tunnissa Helsingin keskustaan. Asunnon viereiseltä linja-autopysäkiltä voi hypätä busseihin, jotka vievät Helsingin keskustaan, Myyrmäkeen, Leppävaaraan, Espoon keskukseen ja Espoon Ikeaan. Kauniaisten kattavat palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin päässä sekä Leppävaaraan ja Kauppakeskus Selloon matka taittuu kymmenessä minuutissa. Urheilun ja liikunnan harrastajille on mahdollisuuksia yllin kyllin: ulkokenttiä, uima-, jää- ja liikuntahalleja, kuntopolkuja – jopa pujottelurinne. Lähin uimaranta on parin kilometrin päässä Lippajärvellä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:45 - 12:15
Esittelijänä Juho Poutanen
p. +35850 529 8898

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364325
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kk + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kokonaispinta-ala
51 m²
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
2013
Vapautuminen
sopimuksen mukaan, esim. 3kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

238 000,00 €

Velaton hinta

238 000,00 €

Neliöhinta

4 666,67 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,30 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

270,30 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: vesimaksuennakko 17,00 €/hlö/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: DNA Welho laajakaista 10M/10M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, verhokiskot, rullaverhot, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Kalusteuuni, keraaminen liesi, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, liesituuletin hormiin, laminaatti työtaso
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, sähkösauna, vesikiertoinen lattian mukavuuslämmitys, pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Vaatekaapit
Lattiamateriaalit: Lautaparketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, häkkivarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
YYK-2023/1: Autopaikkaosakkaat päättivät edetä taloyhtiön sähköinfralataushankkeessa. Autopaikkaosakkaat päättävät kukin itsenäisesti latauslaitteen tilaamisesta ja kustannuksesta. Urakka alkoi 12-2023. Päätettiin valtuuttaa hallitus ja isännöitsijä yhdessä tai erikseen nostamaan taloyhtiön autopaikkaosakkeenomistajien sähköautolatausjärjestelmän ja latauslaitteiden rahoittamiseksi enintään 200.000 euron suuruinen pankkilaina, joka muutetaan myöhemmin hallituksen
päätöksellä enintään 10 vuoden rahoituslainaksi. Laina jaetaan autopaikkaosakkaille yhtiöjärjestyksen mukaisesti. Päätettiin myöntää valtuutus hallitukselle seuraavaan yhtiökokoukseen saakka: kerätä enintään kaksi (2) ylimääräistä hoitovastiketta vastaava määrä.
2023: Kiinteistön julkisivun takuukorjausta tehty YIT. Hallitus jatkaa asian hoitamista ja tehnyt YIT:lle reklamaation julkisivun puutteista. VYK-2023: Myönnettiin hallitukselle valtuudet: kerätä tai jättää keräämättä enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen
saakka, kerätä kaksi ylimääräistä rahoitusvastiketta mahdollisen koron/marginaalin nousun varalta ja/tai muuttaa rahoitusvastiketta tarvittaessa vastaamaan lainanhoitokuluja.

Niin kauan kuin muulla kuin perustajaosakkaalla on huoneistoon kohdistuvaa yhtiölainaosuutta jäljellä enemmän kuin 75 % huoneiston alkuperäisestä yhtiölainaosuudesta, tulee yhtiön hallussa olla ao. huoneiston osalta aina vähintään kolmen (3) kuukauden pääomavastikkeiden suuruinen pääomavastike-ennakko yhtiön pääomavastikesaatavan vakuudeksi.
Kylmästä ja lämpimästä käyttövedestä suoritetaan eri korvaus, jonka suuruuden sekä maksuajan ja -tavan päättää yhtiön hallitus käyttäen arviolaskutuksessa perusteena huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumääriä sekä tasauslaskutuksessa perusteena
huoneistoihin asennettujen mittareiden osoittamia kulutuslukuja. Osakkeiden 16256-16290 omistaminen ei oikeuta yhtiön välittömään hallintaan jäävien tilojen käyttöön edellyttäen, että käyttörajoitus ei estä edellä mainittujen osakkeiden tarkoittamien autopaikkojen käyttömahdollisuutta. Osakashallinnassa olevat tilat, muutostyöt ja kunnossapitovastuu: ks. yhtiöjärjestys
Tiedoksi, osakkaan muutostyö: Ilmalämpöpumpun asennuttaminen on mahdollista huoneistoon. Muutostyöstä tulee tehdä hakemus isännöintiin.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla koskee autopaikkoja, § 15
Taloyhtiön autopaikat

autokatospaikkoja: 12, sähköpistokepaikkoja: 23, lisätietoa: Autopaikat omina osakkeina. Huom! Lunastuspykälä § 15. Yhtiön hallinnassa 1 INVA-paikka.

Tehdyt remontit
2023: julkisivukorjauksia/YIT Suomi Oy, rakennusautomaatiouudistus, iv:n nuohous ja tasapainotus, vesimittareiden paristojen vaihto (10-12 vuoden välein), palovaroittimien vaihto, vss-tilan tarkastus. 2020: Lisäpellitys pohjoispuolen julkisivun porrastuksien kohdalle. Myös irronneet ikkunan ulkopuolella olevat saumaukset sekä paikattiin julkisivun rappauksia. Työt tehtiin YIT:n takuutyönä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023 - 2027: 2023 kuntoarvio ja 10-vuotistarkastus, salaojien kuvaus ja tarkastus, rakennusautomaatiouudistus, iv:n nuohous ja tasapainotus, palovaroittimien vaihto, vss-tiiveyskoe, vesimittareiden paristojen vaihto (10-12 vuoden välein), sähkölatausinfraurakan suunnittelu ja toteutus. 2024 hiekkalaatikkohiekkojen vaihto, parvekelasihuolto, sähköautolatauksen suunnittelu ja toteutus. 2026 salaojien tark. 3. välein huuhtelu. 2027 hiekkalaatikkohiekkojen vaihto. Joka vuosi sadevesikaivojen tarkastus ja huuhtelu, huoneistokohtaisten IV-laitteiden suodatinten vaihto (2 x vuosi).
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
2 701 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Kauniaisten Calla

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Suomen- ja ruotsinkieliset alueella (n. 1.0 km)
Ruokakaupat: K-market Ravioli (n. 1.4 km), Sale Kauniainen (n. 2.3 km), Kauppakeskus Grani (n. 2.7 km)
Lähipalvelut: Kauniaisten kattavat liikunta ja ulkoilumahdollisuudet (n. 1.0 km), Terveyskeskus (n. 1.9 km)
Päiväkodit: Useampi suomenkielinen ja ruotsinkielinen (n. 1.0 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autot (n. 0.1 km)
Kauniaisten juna-asema (n. 2.7 km)

Tiedustelut
Juho Poutanen, 0505298898 / juho.poutanen@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho Poutanen

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Panorama Tower | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Panorama Tower | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.