Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus | Asuntovirta Oy

Kerrostalo | 2h + k + parveke

Neitsytsaarentie 1, Vuosaari, Helsinki

Hinta

163 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

1965

Hyväkuntoinen muuttovalmis läpitalon kaksio luonnonläheisessä Vuosaaressa. Tyylikäs keittiö on uudistettu ja kylpyhuone saneerattu putkiremontin yhteydessä. Yhtenäiset vaaleat lattiat ja hillityn vaaleat seinäpinnat tekevät tästä kodista raikkaan ja helposti sisustettavan. Suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneesta käynti parvekkeelle, jossa oleskelu- ja sisustustilaa eri vuodenaikoina. Suurella hyvin hoidetulla taloyhtiöllä OMA TONTTI. Lähipalvelut (mm. S-market ja ravintoloita) vieressä. Ulkoilureitit kotiovelta ja bussi vie metrolle muutamassa minuutissa. Taloyhtiön hissit ovat yhtiön korkeammissa taloissa. Tässä talossa ei ole hissiä. Ole yhteydessä ja kysy lisäinfoa ja näyttöaikaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1364897
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1965
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

162 479,58 €

Velkaosuus

520,42 €

Velaton hinta

163 000,00 €

Neliöhinta

3 075,47 €/m²

Vastike

Hoitovastike

365,40 € / kk

Pääomavastike

14,56 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

379,96 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sauna 20e, pesutupa 12e, autopaikka (sähköpistoke) 15,95e

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
sisään vedetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Tehdyt remontit
2018: seinät ja katot maalattu, uusi laminaattilattia, keittiö uusittu koneineen
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Uuni, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, mikroaaltouuni, liesikupu/-tuuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Huomioitavaa: Joidenkin huoneistojen kylpyhuoneen vastaiset seinät ovat erittäin ohuita, joten remonttia tehtäessä (poratessa) on varottava vaurioittamasta kylpyhuoneen vedeneristystä.
Yhtiön laina koostuu limiitistä ja korjauslainasta, korjauslaina erääntyy 31.10.2027 ja limiitti 31.12.2099. Parvekelasivastuu YJ 17§.
Tutustu myös isännöitsijäntodistuksen lisätietoihin, mm. kohdat 3.2.2 Kiinteistön kunto, 3.4.6 Lisätiedot ja 3.4.7 Selvitys seikoista joilla voi olla olennainen vaikutus yhtiön talouteen tai toimintaan.

Ostajalle aiheutuvat kustannukset: YK 6.6.2023. Nst 3 ja 5 Hst 11 kattojen uusiminen. Kokouksessa päätettiin hyväksyä hallituksen esitys toteutuksesta sekä rahoituksen osalta päätettiin äänestyksen perusteella hyväksyä esitys vaihtoehto 2, 1.000.000 euron laina, laina-aika 10 vuotta. Laina on toteutuksen ajan luollisena limiittilinä, joka muutetaan pääomavastikelainaksi työn valmistuttua. Arvio kustannuksesta n. 2,94 euroa/ osake, tai päomavastike, 1. vuonna arvio n. 0,037688€/os/kk (arvio kok. korko 5,5%)
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 43, piha-autopaikkoja: 469, lisätietoa: Vuokraus isännöitsijätoimistolta. Paikat jaetaan saatavuuden mukaan.

Tehdyt remontit
2023 Leikkipaikkojen akuutit korjaukset tarkastuksen perusteella, Isonvillasaarentie 8 saunan uusiminen, Haapasaarentie 11 pohjaviemärin liitoskohdan korjaus (työnalla), Yleisten tilojen (pesuhuoneet, saunat ym.) huippuimureiden korjaus ja kellojen
muutokset, Neitsytsaarentie 3 B keskimmäisten asuntojen (kph/keittiö) käyttövesijohtojen uusinta (työnalla). 2022 Kellari-ikkunoiden vaihtoja. Älytermostaattien asennus. Vedensäästötuotteet koko yhtiöön. Pienkorjauksia, pellityksiä, maalauksia, sokkeleiden kunnostusta, viemäreiden pesua, valaistuksien parantamista. 2021 Ikkunoiden uusiminen Isvt 6, Hst 5 ja Isvt 2. Kattojen uusimista tarpeen mukaan
kts. liite01: 2021 Isonvillasaarentie 2, ikkunoiden uusinta, Neitsytsaarentie 7a, parvekkeiden pielikorjaukset sekä kaiteiden pellitys ja julkisivupuolen maalaus. Neitsytsaarentie 7b, parvekkeiden pielikorjaukset sekä kaiteiden pellitys ja julkisivupuolen maalaus. Haapasaarentie 9, katon maalaus. Isonvillasaarentie 6 kellarikäytävien ja pyörävarastojen maalaus ja valaistuksen
tehostaminen, saunan uusiminen (saunan uusinta työnalla). Lukituksen uusinta iLOQ S5-järjestelmään ja lukijoiden asennus. Haapasaarentie 1 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja -ovia. Neitsytsaarentie 1, 3 ja 5, jätevesiviemäreiden puhdistus- ja kuvaustyö. Parkkipaikkojen viivojen ja hidasteiden massaukset. Haapasaarentie 9 ikkunat uusittu, lukuun ottamatta parvekeikkunoita ja - ovia. Neitsytsaarentie 9a parvekkeiden pielikorjaukset ja pellitys. Neitsytsaarentie 9b parvekkeiden pielikorjaukset ja pellitys. Neitsytsaarentie 1 vesikaton uusiminen. Isonvillasaarentie 12 katon maalaus. Haapasaarentie 7 vesikaton uusiminen. Isonvillasaarentie 10, länsisivun huoneisto- ja kellari-ikkunoiden uusiminen. Aiemmat korjaukset yhtiön asiakirjoissa.
(2003-06 Putkiremontti yhtiön kaikki rakennukset. Putkiremontissa on uusittu käyttövesijohdot,viemärit hybridimallilla eli uusimista ja sukittamista. Asuntojen ja sähkötaulujenuusiminen (asunnon sulaketaulu).
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2028:
2023 osassa taloista kattojen uusinta ja kattojen maalausta. 2024-2028 kattojen maalaus ja uusinta jatkuu, Parvekeikkunoiden ja -ovien uusimista ja Muutokset sähköliittymään ja sähköautojen latausvalmius. Kts. myös kunnossapitotarveselvitys tarkemmin!
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
87 975 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Säästöluoto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Ala-aste (n. 0.5 km), Peruskoulu (n. 0.8 km)
Ruokakaupat: S-market (n. 0.1 km), Lidl (n. 0.9 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus (n. 1.9 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Meritähti ja useita alueella (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Bussi (n. 0.2 km)
Metro (n. 1.9 km)

Tiedustelut
Kari Hyry, LKV, 050-478 3337, kari.hyry@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vuosaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari Hyry

kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus | Asuntovirta Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Itäkeskus | Asuntovirta Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.