Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Rivitalo | 4h, k, 2xkph, pukuh, s, vh, erillinen wc, parveke, terassi

Torpankuja 1, Kortepohja, Jyväskylä

Hinta

165 000 €

Koko

102,5 m²

Vuosi

1969

Kortepohjan alueella on vapautumassa kodikas rivitalokoti uudelle perheelle. Tähän kotiin tullessasi heti eteisessä aistit kodin lämmön ja tunnelman. Asunnon huonetilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa, joten kodista löytyy oma rauhallinen tila vaikkapa etätyöskentelylle ja perheen sujuville toiminnoille. Keskikerroksessa sijaitsee kodikas keittiö, jossa on vaaleat kaapistot sekä rosteripintaiset kodinkoneet. Olohuoneessa voi isokin perhe viettää yhteistä aikaa ja vieraiden kanssa seurusteluun löytyy avarat tilat. Olohuoneesta on käynti takaterassille. Piha on aidattu, joten siellä on perheen pienimpien turvallista leikkiä. Aidan takaa löytyy taloyhtiön leikkipaikka. Alakerran saunaosaston yhteydessä on myös erillinen pukuhuone. Kylpyhuoneessa on tilaa myös pesukoneelle. Yläkerrasta löytyy vielä asunnon kolme makuuhuonetta, kylpyhuone sekä pieni parveke. Kylpyhuoneessa on kylpyamme, jossa voit nauttia kylpyhetkistä. Taloyhtiössä on tehty vuosien varrella paljon remontteja, kuten tämän ikäluokan rakennuksiin kuuluukin tehdä. Kunnossapitotarveselvityksestä löytyy ajantasaiset tiedot. Alueen värikkäät rakennukset on Museovirasto luokitellut valtakunnallisesti merkittäväksi asuma-alueeksi ja sen tyyli on 60-luvun arkkitehtuuria. Laskettelurinne ja Laajiksen palvelut tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet harrastaa ja nauttia luonnosta sekä aktiviteeteista ympäri vuoden. Keskustaan kuljet kätevästi pyörällä ja lähikaupatkin sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kortepohjassa uusi, pari vuotta toiminut päiväkotikoulu ja kirjasto. Olisiko tässä koti perheellesi? Tule tutustumaan ja ihastumaan tähän kodikkaaseen kotiin, tervetuloa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365615
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, 2xkph, pukuh, s, vh, erillinen wc, parveke, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
102,5 m²
Kokonaispinta-ala
102,5 m²
Kerrokset
1/3
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1969
Vapautuminen
1kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

165 000,00 €

Velaton hinta

165 000,00 €

Neliöhinta

1 609,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

367,29 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

367,29 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kylmä vesi 7,60eur/m3 ja lämmin vesi 14,20 eur/m3
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: luode
sisään vedetty
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiön laajakaista Elisa 10M
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, kiinteät valaisimet, naulakko
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön kaapeli-tv liittymään
Tehdyt remontit
Maalausta ja tapetointia, oh lattia hiottu ja lakattu
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/siporex
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, astianpesukone, kaapistot, keraaminen liesi, liesikupu/-tuuletin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, välitila laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet, sähkösauna,, erillinen wc: allaskaappi, peilikaappi, yk kph: kylpyamme, suihku, allaskaappi, peilikaappi
Seinämateriaali: Laatta, erillinen wc: tapetti
Lattiamateriaali: Laatta, erillinen wc: muovi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellarikomero, pieni ulkovarasto, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöjärjestyksessä on As Oy laista poikkeavia säännöksiä koskien osakkeenomistajan kunnossapitovastuita 16§: Kunnossapitovastuu huoneistoon jälkeenpäin asennetuista laitteista ja järjestelmistä, joita ei ole samantasoisena asennettu muihin huoneistoihin, on osakkeenomistajalla. Huoneistoon kuuluvalla aidalla erotetulla piha-alueella olevat osakkaan asentamat rakenteet ja laitteet kuuluvat osakkaan kunnossapitovastuulle.
Kiinteistö on valmistunut ennen vuotta 1994. Osakkaiden huoneistoremonttien yhteydessä on aina otettava asbestinäyte purettavista rakenteista.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Tulevista korjauksista ei ole tehty kustannusarvioita
Tehdyt remontit
1993 A-talon eteläisen julkisivun eristeet ja panelointi, 1994 kiinteistön peruskuntoarvio, C-talon etelänpuoleisen seinän paneloinnin ja eristeiden uusiminen sekä ulkoikkunapokien kunnostus, 1995 elementtien ja palkkien saumatyöt, katon paisuntasäiliöt vaihdettu, kiertovesipumput uusittu, 1998 asuntojen sisääntulo-ovien katosten korjaus, 1999 C-talon sisääntulopihan korjaus, 2000 A- ja B-talojen pihojen korjaus ja sadevesikaivo laatoituksen kuivattamiseksi, C-talon päätyyn sadevesikaivo, 2003 jätekatoksen korjaus, As Oy Tornikolmosten yhteydessä olevan väestönsuojan korjaus, 2004 lämmönjakohuoneen saneeraus, huoltorakennuksen lämmönvaihtimen uusiminen, lukkojen uudelleen sarjoitus, 2006 vesikattojen katteiden uusinta ja reunojen korottaminen, 2008 C-talon muurin pellitys, viemäreiden pystylinjojen ja keittiöhaarojen kuvaus ja huuhtelu, 2009 ulko-ovien ja piha-aitojen maalaus, keittiöviemäreiden uusinta sekä patteriverkoston tasapainotus, 2010 C-talon edustan sadevesiviemäröinti ja laatoituksen uusiminen, 2011 kiinteistön kuntoarvio, ilmanvaihtokanavien nuohous, huoneistojen A7 ja A8 vesivahinko korjaukset sekä käyttövesi-, viemäri- ja lämpöjohtojen uusiminen, 2012 viemäriputkiston saneeraus, 2014 käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusiminen sekä talojen välisien sähkökaapelien uusiminen, talojen välisten viemäreiden ja sadevesiviemäreiden uusiminen ja kahden sadevesikaivon lisääminen A-talon edustalle, sähköpääkeskuksen uusiminen, vesikattojen kuntotarkastus ja kunnostustoimenpiteitä, 2015 lattiakaivot, kattokaivojen, IV-pumppujen yläosat ja seinätikkaat, B-talon lämmönvaihdin ja lämpöjohtojen suunnittelun takuutyöt, lämpöverkon tasapainotus, LKV venttiili ja -toimilaite, 2017 C-talon piha-aitojen uusiminen, A-talon istutusten uusiminen, pyörävaraston rakennuttaminen Torpanperän AH-alueyhtymän nimissä, yhtiö omistaa varastosta 10%, 2019 sokkeleiden puhdistus, korjaus ja maalaus, Dry Ice puhdistus ja suoja-ainekäsittely valkoisiin Siporex-osiin, 2020 kiinteistön kuntoarvio, A-talon aitojen uusiminen, kattojen kuntotarkastus, salaojajärjestelmien kuvaus, kattojen huoltokorjaukset, 2021 valaisin kuutioiden uusiminen, patteriverkoston ilmaus ja tarkastus, ilmanvaihtokanavien puhdistus, C-talon ulkoportaiden uusiminen, B-talon etupihan puoleisen julkisivun maalaus, B-talon sisääntulokatosten ja lipan yläpuolisen paneloinnin korjaaminen, B-talon vaurioituneiden puuelementtiseinien paneelien, alaosan eristeiden sekä vaaka- ja pystypuiden uusiminen, 2022 julkisivusaneeraus, lahonneet puuosat uusittu, paneeleita uusittu, kaikki julkisivut (pl B-talon etupihan puoli) ja ikkunanpuitteet maalattu, 2023 rinteen kurtturuusujen poisto, päätyjen elementtisaumojen uusiminen
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista vuosille 2024-2028: julkisivujen valkoisten osien maalaus ja kunnostuksen suunnittelu ja toteutus, huoneistojen pää-ja pihaovien uusiminen tarpeen mukaan, tontin aitauksen uusiminen ja/tai maalaus (talkoilla?), uusien pensaiden istutus poistettujen kurtturuusujen tilalle, B-talon piha-aitauksen uusiminen, valokuituverkkoon liittyminen, huoneistojen sisääntulolippojen kunnostus tarvittavilta osin, kaikkien huoneistojen palovaroittimien uusiminen
Energialuokka
E (2013)
Tontin koko
3 350 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Torpanperä 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kortepohjan päiväkotikoulu (n. 0.85 km)
Ruokakaupat: Sale Kortepohja (n. 0.65 km), S-Market Savela (n. 1.5 km)
Päiväkodit: Kortepohjan päiväkotikoulu (n. 0.85 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki (n. 0.2 km)

Pihan kuvaus
Pihan ilmansuunnat: kaakko

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Kortepohja, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Outi Kiviranta

myyntineuvottelija, KiLAT, MVAT

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.