Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kerrostalo | 4h, k, ph, wc, p

Viitaniementie 25, Viitaniemi, Jyväskylä

Hinta

230 000 €

Koko

92,5 m²

Vuosi

1963

Tervetuloa Viitaniemen helmeen, missä kodin mukavuus ja luonnonläheisyys kohtaavat täydellisesti! Tämä ihastuttava asunto tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia avarasta tilasta ja upeista maisemista. Ylin kerros - niin voit ihailla upeita näkymiä kolmeen suuntaan, aina aamuauringon noususta auringonlaskuun. Tämä kodikas asunto kutsuu sinut sisään tilavaan olohuoneeseen, jossa voit rentoutua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Keittiö ruokailutilalla tarjoaa täydellisen ympäristön herkullisten aterioiden valmistukseen ja nauttimiseen. Pesuhuone ja erillinen wc takaavat käytännöllisyyden ja mukavuuden arkeesi. Mutta se ei ole vielä kaikki - lasitettu parveke avautuu Tuomiojärven suuntaan, tarjoten sinulle mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista maisemista ympäri vuoden. Taloyhtiössä on tehty suuret remontit, kuten LVIS-järjestelmän päivitys, hissin asennus ja ikkunoiden uusiminen, joten voit asua huolettomasti ja nauttia kodistasi täysillä. Ja mikä parasta, sinulla on mahdollisuus ostaa samassa taloyhtiössä sijaitseva oma autotallipaikka, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa. Viitaniemen sijainti n. 2 km päässä keskustasta tarkoittaa, että kaikki tarvitsemasi palvelut ovat käden ulottuvilla. Täällä voit todella elää täydellistä tasapainoa kaupungin mukavuuksien ja luonnonläheisyyden välillä. Tartu tähän tilaisuuteen ja tee tästä upeasta kodista omasi - tervetuloa kokemaan elämäsi parhaat hetket! Viitaniemi tarjoaa myös upeat ulkoilumahdollisuudet aivan kotiovellesi. Nauti luonnon läheisyydestä ja lähde virkistävälle kävelyretkelle tai lenkille Tuomiojärven rantoja pitkin. Tervetuloa kokemaan elämäsi parhaat hetket tässä ainutlaatuisessa kodissa!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:30 - 13:00
Esittelijänä Tiina Liukkonen
p. +35850 5550540

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365768
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, ph, wc, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
92,5 m²
Kokonaispinta-ala
92,5 m²
Kerrokset
4/4
Rakennusvuosi
1963
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

230 000,00 €

Velaton hinta

230 000,00 €

Neliöhinta

2 486,49 €/m²

Vastike

Hoitovastike

300,92 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

300,92 € / kk

Muut maksut

TV-maksu

0,42 € / kk

Saunamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 15 €/hlö. Vesimaksu lämmin 14,00 €/m3 ja kylmä 5,00 €/m3
Vesimaksu: Oma mittari

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: lounas
ulkopuolinen
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisan taloyhtiönetti
Muuta kauppaan kuuluvaa
Verhotangot, kiinteät valaisimet, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön kaapeli-tv liittymään
Tehdyt remontit
keittiön kaapistot uusittu 2019
keittiön lattiaan parkettilattia 2019
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikeskuslämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Eteinen: parkettilattia, seinät maalattu, liukuovellinen peilikaappi
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, induktioliesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, astianpesukone, kaapistot (vaneria, uusittu 2019 Puusepänliike Astikainen), mikroaaltouuni
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Erillinen wc: peilikaappi, allakaappi. Pesuhuone: suihku/suihkukaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, allaskaappi, korkeakaappi (pyykkikaappi)
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Tapetti, maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: MH 1-2: maalattu MH 3:tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Hallitukselle on myönnetty 25.5.2023 valtuudet periä enintään kahden kuukauden hoitovastike tai jättää keräämättä taloustilanteen sitä edellyttäessä sekä rahoitusvastikkeiden muuttamiselle rahoituskorkojen oleellisesti muuttuessa.
Kiinteistö on valmistunut ennen vuotta 1994 ja sen rakennusaineissa/-materiaaleissa voi olla asbestia. Osakkeenomistajan tulee huomioida ennen remonttiin /muutostyöhön ryhtymistä voimassaoleva asbestilain-säädäntö sekä teettää tarvittava asbestikartoitus.
Osakkeenomistajan tulee myös huomioida aina ennen remonttiin ryhtymistä tarvittavan muutostyöluvan hakeminen taloyhtiöltä.
Hallitus on valtuutettu määrittämään tarkat veloitusperiaatteet ja kustannukset sähköautojen latauskäytölle.
Yhtiöjärjestyksessä on as.oy -laista poikkeava säännös kunnossapitovastuista (16§), vastuu osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai rakennuttamien huoneistokohtaisten parvekelasien ja saunojen korjaamisesta, kunnossapidosta, niistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista ja vahingoista kuuluu osakkeenomistajalle. Osakkeenomistaja vastaa kylpyhuoneiden seinä- ja lattiapinnoitteiden kunnostuksesta ja uusimisesta, vaikka ne toimisivat rakenteen ainoana kosteuseristeenä. Pinnoitteiden huonosta kunnosta aiheutuvista vahingoista vastaa osakkeenomistaja.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: PTS:ssä olevat kustannusarviot voivat olennaisestikin poiketa paljonkin toteutuvista kustannuksista. Korjaukset päätetään aina erikseen yhtiökokouksessa.
Taloyhtiön autopaikat

autotallipaikkoja: 15, sähköpistokepaikkoja: 14, lisätietoa: Autotallipaikat erillisinä osakkeina

Tehdyt remontit
1991 julkisivujen huoltomaalaus, 1993 porraskäytävien maalaus, 2001 vesikaton huoltomaalaus, 2003 lämmönjakokeskuksen saneeraus, 2004 antenniverkonsaneeraus, 2006 piha-alueen kunnostus, 2011 lukituksen uusiminen, 2012 viemäreiden kuntotutkimus ja märkätilojen kartoitus, 2013 jätteiden kierrätyspisteen uusiminen (Molok), 2014-2015 LVIS-peruskorjaus (käyttövesi-, viemäriverkosto-, sähkö- ja tietojärjestelmät sekä huoneistojen märkätilat, yhteisten tilojen peruskorjaus; sauna, pesutupa, patteriverkoston perussäätö, taloyhtiön asunnon keittiön saneeraus), 2015 väestönsuojan valaisimien uusiminen, 2015-2016 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2017-2018 vesikattosaneeraus, poistoilmalämpöpumppujen asennus, 2019 rakennusteknisen kevennetyn kuntoarvion teettäminen, 2020 hissien kuntoarvio, parvekkeiden ja julkisivujen kuntotutkimus, sähköautojen latauskapasiteettikartoitus, 2021 julkisivujen rappausten vauriokohtien korjauksia ja julkisivulevytysten korjauksia 2021, hissien uusiminen ja pihan leikkipaikan kunnostus sekä piha-autopaikat päivitetty hybridipaikoiksi (lämmitys/lataus).
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista seuraaville 5 vuodelle (26.4.2023): parvekkeiden ja julkisivujen saneeraus, autotallien ovien uusiminen, porrashuoneiden ulko-ovien ja ikkunoiden kunnostus, koneellisen ilmanvaihdon nuohous, asuntojen kerrostaso-ovien uusiminen.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
4 333 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Viitaniemen Kasinonmäki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Puistokadun päiväkotikoulu vuosiluokat 1-6 (n. 1.5 km), Viitaniemi yläkoulu vuosiluokat 6-9 (n. 0.4 km), Kypärämäen päiväkotikoulu (n. 2.0 km)
Ruokakaupat: K-Market Länsiväylä (n. 2.0 km), S-Market Savela (n. 2.5 km), K-Market Tapionkatu (n. 1.2 km)
Lähipalvelut: keskustan palvelut (n. 1.8 km)
Päiväkodit: Arkki-Parkki Viitaniemi (yksityinen) (n. 0.5 km), Nisulan päiväkoti (n. 1.1 km), Kypärämäen päiväkotikoulu (n. 2.0 km)
Liikenneyhteydet
paikallisliikenteen pysäkki (n. 0.5 km)

Lisätietoa auton säilytyksestä
Myydään autotallipaikka nro 5 omana osakkeena velaton hintapyyntö 20.000 euroa, myyntihinta 19.463,79, autotallin velkaosuus 536,21 €.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Viitaniemi, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Liukkonen

kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.