Kerrostalo | 3h + k + kph + vaatehuone + las parveke

Joupinpuisto 1, Tuomarila, Espoo

Hinta

234 000 €

Koko

78,5 m²

Vuosi

1976

Nyt tarjolla todella upea, ylimmän kerroksen valoisa läpitalohuoneisto. Huoneiston suunnittelussa ja toteutuksessa on yhdistetty ylellisyys ja käytännöllisyys. Tämä kaunis asunto on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka arvostaa tyylikästä ja huoletonta asumista lähellä luontoa, mutta kuitenkin palveluiden äärellä. Tilavat huoneet, isot valopinnat sekä hyvä pohjaratkaisu tekevät tästä päätyhuoneistosta erittäin kivan, valoisan ja toimivan kodin. Täysin muuttovalmiin kodin hintaan sisältyy sen laadukkaat kalusteet, joten todella voit vain muuttaa sisään. Huoletonta asumista rauhallisesta hyvinhoidetusta taloyhtiöstä, jossa suuret remontit ovat jo takanapäin. Asumisviihtyvyyttä lisää harvinaisen hyvät ja monipuoliset yhteiset tilat- taloyhtiöstä löytyy kaikki ja vähän lisää. Varaa aika ja tule ihastumaan kotiin, jossa on kaikki mitä olet unelmoinut olevan uudessa kodissa! Avainsanat: Esteetön kulku Soveltuu kimppakämpäksi Soveltuu sijoitusasunnoksi Palvelut lähellä Ei huolta putkista Ei suuria remontteja tulossa Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1365984
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + vaatehuone + las parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78,5 m²
Kokonaispinta-ala
78,5 m²
Kerrokset
6/6
Rakennusvuosi
1976
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

234 000,00 €

Velaton hinta

234 000,00 €

Neliöhinta

2 980,89 €/m²

Vastike

Hoitovastike

306,15 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

306,15 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu 15 €/kk, tilaussauna varauksen mukaan, autopaikkavuokra 10 € (lohkolämmitin), 15 €/kk (sähkö ) ja 5€/kk kylmäpaikka, kylmäkellarivuokra 4€/kk.
Vesi kulutuksen mukaan, tasataan vuosittain. Etumaksu 15€/hlö/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: luode, länsi
ulkopuolinen
lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Valokuituverkko
Muuta kauppaan kuuluvaa
Irralliset vaatekaapit, irralliset valaisimet, kiinteät valaisimet, pyykinpesukone, sälekaihtimet
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Lämmönjakotapa: vesikiertoinen patterilämmitys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Vaatehuoneen hyllyt
Rakennusmateriaali: Betonielementti
Keittiön kuvaus
Jääkaappi/pakastin, kiertoilmauuni, mikroaaltouuni, kaapistot, astianpesukoneliitäntä, astianpesukone, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin, keraaminen liesi, pöytäryhmä
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maalattu, tapetti
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku/suihkukaappi, pesukoneliitäntä, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, irralliset kaapistot, kuivatuspatteri
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen kalustus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen kalustus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kellarikomero, kylmäkellari
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiökokouksessa 26.4.2021 on päätetty hakea viranomaiselta tupakointikieltoa huoneistoparvekkeille. Parveketupakointikielto on määrätty 28.3.2022. Ilmalämpöpumppujen asentaminen on sallittu yhtiökokouksessa 2.3.2020 ja hyväksytty asentamista koskevat ohjeet. Ennen asentamista on esitettävä muutostyöilmoitus taloyhtiölle eikä asentamista saa tehdä ennen kuin yhtiö on antanut työlle luvan (kts. YJ 17 § kunnossapitovastuu)
Huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutus laskutetaan osakkailta mittarilukemien mukaisesti vuosittain sekä aina kun huoneisto vaihtaa omistajaa. Huoneiston vaihtaessa omistajaa vesimittarin lukema on toimitettava isännöitsijälle tasauslaskutusta varten. Vesimittarin lukee huoltoyhtiö.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Vesilasku tasataan kerran vuodessa mittarin mukaan.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 107, lisätietoa: Lohkolämmitinpaikka 69 kpl, sisälämmitinpaikka 38 kpl ja sähkötön autopaikka 2 kpl.

Tehdyt remontit
1991: katon uusiminen, 1995-1996: patteriventtiilien uusiminen, 1997-1999: ikkunoiden peruskorjaus ulkopuolisilta osin, 2000: rakennuksen kuntoarvio, 2001: lämmönsiirtimen uusiminen, antenniverkosto digi-kelpoiseksi, julkisivu- ja parvekerakenteiden vauriolaajuuskartoitus, 2003: Julkisivujen ja parvekkeiden peruskorjaus, lukkojen uusiminen, ulko-ovien uusiminen, porrashuoneiden ikkunoiden vaihto, 2004: porraskäytävien kunnostus, Elisan kaapeli-TV, 2005: talon 2 kahden saunan korjaus, parkkipaikan asfaltin korjaustyö, putkistojen kuntotutkimus, 2007: käyttövesiverkoston linjasäätö -ja sulkuventtiilien uusiminen, 2008: hissien koneistojen ja ohjauskeskuksen uusiminen, vesikattojen peruskorjaus, 2009: talojen 1 ja 3 saunojen peruskorjaus, 2010: parvekesivujen saumaus, julkisivujen vaurioselvitys, vesi- ja viemärijohtojen kuntotutkimuksen päivitys, 2010-2011: piha-aitojen uusiminen ja maalaus sekä keinujen huolto, 2011: taloyhtiön julkisivuremontin virheitä korjattiin takuutyönä, kiertoveteen sekä patteriverkostoon asennettiin Bauer vedenpuhdistuslaitteisto, 2012: kellaritilojen lattioita ja seiniä maalattiin sekä pesulan lattia kunnostettiin, 2013: jätteiden syväkeräysjärjestelmän asentaminen, 2014: ilmanvaihtokanaviston puhdistus, salaojien huuhtelu ja kuvaus, taloyhtiösaunan 2 remontti, 2015: grillikatoksen uusiminen, 2016: putkiremontin hankesuunnittelu, 2017: putkiremontin toteutussuunnittelu, 2018-19: linjasaneeraus (perinteinen), jonka yhteydessä tehty laajasti myös muita kunnostus- ja korjaustöitä. 2020: ikkunaremontti ja julkisivun korjaustyöt. 2021: taloyhtiön lukituksen uusiminen ja huoneistojen ulko-ovien uusiminen. Ilmanvaihdon säätötyö ja korvausilmaventtiileiden suodattimien vaihto. 2022: Sähkö- ja hybridiautojen latausvalmiuden määrittäminen. 2022-2023: Patteriverkoston mittaus ja säätö
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: Piha-alueen istutukset, leikkialueen kunnostus, pysäköintialueen sähköjen ja valaistuksen uusiminen ja asfaltointi.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
13 515,7 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Tuomarinrinne

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Tuomarilan peruskoulu (n. 0.26 km), Hösmärinpuiston koulu (n. 0.54 km), Sunan koulu (n. 0.72 km), Kuninkaantien lukio (n. 1.97 km)
Ruokakaupat: Alepa Kirstintie (n. 0.79 km), Alepa Suvela (n. 0.99 km), K-market Suvela (n. 0.99 km)
Lähipalvelut: Suvelan lastentalo (n. 0.82 km), Entressen kirjasto (n. 1.89 km), Keski-Espoon uimahalli (n. 1.96 km), Espoon keskuksen neuvola (n. 2.13 km), Entresse kauppakeskus (n. 1.9 km), Kauppakeskus Espoon tori (n. 2.0 km)
Päiväkodit: Kielikylpypäiväkoti Tuomarila (n. 0.11 km), Tuomarilan päiväkoti (n. 0.34 km), Ryhmäperhepäiväkoti (n. 0.58 km)
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki: Joupinkallio (n. 0.26 km)
Juna-asema: Tuomarila (n. 0.76 km)

Tiedustelut
Stephanie Wegelius puh. 0505972721, stephanie.wegelius@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Tuomarila, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Stephanie Wegelius

myyntineuvottelija, KED, KiLAT

Kiinteistömaailma Helsinki Konala, Kauppakeskus Ristikko | Adream Länsi-Helsingin Kodit Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Konala, Kauppakeskus Ristikko | Adream Länsi-Helsingin Kodit Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.