Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kerrostalo | 3h, avok, khh, kph, s, erill. wc, vh, lasitettu parveke

Helsingintie 8b B 2, Kauniainen

Hinta

419 829,50 €

Koko

81 m²

Vuosi

2024

Kauniaisten keskustan tuntumaan, valmistuu, vaikuttava kerrostalokohde - Asunto Oy Kauniaisten Unelma. Näissä kodeissa tavallinen muuttuu huomattavasti paremmaksi. Korkeat huoneet ja suuret ikkunat tarjoavat upeat näkymät, jotka avautuvat suoraan kotisohvaltasi käsin. Rakennuttaja T2H:n maine suurista ikkunoista ja huikaisevasta huonekorkeudesta tulee tässä kohteessa kirkkaasti esiin. Kahden ylimmän kerroksen asunnoissa huonekorkeudet kohoavat jopa 3,4 metristä jopa uskomattomaan 4,3 metriin. Jokainen yksityiskohta näissä kodeissa on huolella harkittu. Tarkkaan suunnitellut pohjaratkaisut takaavat sen, että jokainen neliö on optimaalisessa käytössä, etkä maksa turhasta tilasta. Vesikiertoinen lattialämmitys luo miellyttävän ilmapiirin ilman ylimääräisiä pattereita, kun taas suuret ikkunat tuovat luksusta ja valoa jokaiseen tilaan. Osassa asunnoista on jopa parvi, joka lisää kodin viehätystä luoden loft-henkistä tunnelmaa ja tarjoten arvokasta lisätilaa. Kodin tilavuutta korostavat omat lasitetut parvekkeet tai terassit, jotka avautuvat taloyhtiön viihtyisälle pihalle. Jokaisessa vähintään kahden huoneen asunnossa on oma tyylikäs lasiseinäinen sauna ja vaatehuone, jotka täydentävät asumismukavuuden huippuluokkaan. Kauniaisten Unelman Ihanat kodit sijaitsevat arvostetulla Kauniaisten keskustan alueella -lähellä palveluita ja juna-asemaa, ja mikä parasta, voit lunastaa valinnaisen vuokratontin samalla kun ostat kodin. Älä jää odottamaan, vaan varaa pian oma unelmakotisi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1366123
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, khh, kph, s, erill. wc, vh, lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Kohteen valmistuttua, arvioitu valmistuminen 30.6.2025

Hinta

Myyntihinta

167 931,80 €

Velkaosuus

251 897,70 €

Velaton hinta

419 829,50 €

Neliöhinta

5 183,08 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

126 643,86 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

364,50 € / kk

Pääomavastike

941,20 € / kk

Erityisvastike

507,06 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 812,76 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tontinvuokra/asuntokohtainen tonttiosuus (ei sisällä varainsiirtoveroa, viranomais- ja lunastamiskustannuksia) on sidottu elinkustannusindeksiin, perusindeksiluku 5/2023. Hinnaston tonttiosuus laskettu ilman indeksikorotuksia.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Arvioidut asumiskustannukset (01/2024): hoitovastike 4,50 €/m²/kk eli 364,50 €/kk. Pääomavastike 0,52 €/osake/kk (sis. vain koron) eli 941,20 €/kk, 0,95 €/osake/kk (sis. korko+lyhennys) eli 1719,50 €/kk. Tontin vuokravastike 6,26 €/m²/kk eli 507,06 €/kk.

Rahoituslaitos Nordea Bank Oyj. Korko on laskettu 12kk Euriborilla + 0,8 % marginaalilla (tilanne 16.1.2024 yht. 4,396%). Laina-aika on 28 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,43 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen
lyhennyksen erääntymistä.

Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon on huoneistokohtainen lunastusoikeus maanvuokrasopimuksen ja esisopimus kiinteistön määräosan kaupasta mukaan määritellysti. Huoneiston B2 asuntokohtainen tonttiosuus on 126643,86 €, sidottu elinkustannusindeksiin, 05/2023, ks. tarkemmat tiedot hinnastosta.
Vesimaksu: 20 €/hlö/kk, tasauslaskutus kulutuksen mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä
huoneistonlevyinen, lasitettu parveke, n. 23,5 m²
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Yleiskaapelointi, yhtiö liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikkien kotien terassit ja parvekkeet lasitetaan. Parvekkeen ja terassin lattiamateriaalina on hiottu betoni. Huoneistot varustetaan sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla, 1 kpl/alkava 60 m².
Kohteen lisätiedot
Kaapeli-TV liittymä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnoissa huoneistokohtainen vedenmittaus kylmälle ja lämpimälle vedelle. Rakennuksen katolle asennetaan aurinkopaneeleita.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: Myös eteisten, parvien sekä vaatehuoneiden lattiamateriaalina on parketti tai kivikomposiittivinyyli.
Rakennusmateriaali: Teräsbetoni, tiili, betoni
Keittiön kuvaus
Asuntojen keittiöissä on joko kahden tai neljän levyn liesitaso, kalusteeseen upotettu erillisuuni, liesikupu ja astianpesukone (leveys 45 cm tai 60 cm). Kylmälaitteina asunnoissa on joko jääkaappi-pakastin, jääkaappi pakastinlokerolla tai erilliset jääkaappi ja pakastinkaappi. Välitilat levyä. Ks. tarkemmat tiedot Sisustusesitteestä.
Lattiamateriaalit: Parketti tai kivikomposiittivinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: suihku, kääntyvä suihkuseinä, allaskaluste, valopeilikaappi, wc-istuin. Sähkösauna. Saunan ja kylpyhuoneen välillä on lasiseinä ja -ovi. Erillinen wc: valopeili, allaskaluste, wc-istuin.
Seinämateriaali: Keraaminen laatta
Lattiamateriaali: Kylpyhuone-, sauna- ja wc-tiloissa lattiamateriaalina on keraaminen laatta.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti tai kivikomposiittivinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneiden lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat toimivat sisustuselementtinä itsessään.
Lattiamateriaalit: Parketti tai kivikomposiittivinyyli
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, irtaimistovarasto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kauniaisten Unelma
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Asunto Oy Kauniaisten Unelma rakennetaan Kauniaisten keskustaan 3. kaupunginosaan yhtiön ja samalle tontille rakentuvan As Oy Kauniaisten Haaveen kanssa yhdessä vuokraamalleen tontille 235-3-400-10 osoitteeseen
Helsingintie 8 B, 02700 Kauniainen. Yhtiössä on huoneistokohtainen tonttiosuuden lunastusoikeus. Yhtiö muodostuu yhdestä 4-kerroksisesta kellarillisesta kerrostalosta. Yhtiössä on yhteensä 15 asuntoa.

Yhtiö liitetään sähkölaitoksen jakeluverkkoon. Yhtiö varustetaan yleiskaapelointiverkolla ja liitetään yleiseen televerkkoon operaattorin kiinteistökuidulla (sisältää kaapeli-tv:n). Antennipisteitä on kaikissa asuinhuoneissa, ei kuitenkaan keittiöissä. Huoneistot varustetaan
sähköverkkoon liitettävillä palovaroittimilla. Rakennuksen katolle sijoitetaan aurinkopaneeleita. Asuntoihin voi hankkia jäähdyttävän ilmalämpöpumpun lisätyönä.

Asuntojen lämpimät irtaimistovarastot sijaitsevat As Oy Kauniaisten Haaveen kellarikerroksessa. Ulkoiluvälinevarastot, talovarasto ja liikuntavälinevarasto sijaitsevat As Oy Kauniaisten Haaveen kellarikerroksessa ja ovat yhteiskäytössä Haaveen kanssa

Yhtiön ja naapuriyhtiöiden (As Oy Kauniaisten Haave, As Oy Kauniaisten Toive ja As Oy Kauniaisten Lumous) yhteiskäytössä olevat pesula- ja kuivaustilat sijaitsevat yhtiön kellarikerroksessa. Yhtiön ja naapuriyhtiöiden
kriisinaikainen väestönsuoja sijaitsee As Oy Kauniaisten Haaveen kellarikerroksessa. Muulloin kuin kriisiaikana väestönsuoja toimii yhtiön ja As Oy Kauniaisten Haaveen irtaimistovarastoina. Viereiselle tontille 235-
3-400-11 rakennetaan talosauna ja kerhotila, jotka ovat yhtiön ja naapuriyhtiöiden asukkaiden käytössä. Tekniset tilat ja siivouskomero sijaitsevat yhtiön kellarikerroksessa. Ilmanvaihdon konehuone sijaitsee talon neljännessä kerroksessa. Tekniset tilat, siivouskomero ja IV-konehuone ovat yhteiskäytössä As Oy Kauniaisten Haaveen kanssa.

Piha-alueet toteutetaan erillisen pihasuunnitelman mukaisesti. Piha-alueet ovat yhteiskäytössä naapuriyhtiöiden kanssa.

Yhtiön ja naapuriyhtiöiden yhteisessä käytössä oleva jätteiden keräyspiste sijaitsee viereisellä tontilla 235-3-400-9.

Tonttien 235-3-400-8, -9, -10 ja -11 välillä laaditaan
yhteisjärjestelysopimukset, joilla sovitaan mm. korttelin kulkuyhteyksien, piha-alueiden, yhteistilojen, jätehuollon sekä LVISA-tekniikan sijoittelusta, yhteiskäytöstä ja kustannusten jakamisesta. Lisäksi yhtiön ja As Oy
Kauniaisten Haaveen kesken laaditaan hallinnanjakosopimus, jossa sovitaan yhtiöiden vuokraaman tontin sekä tontilla sijaitsevien rakennusten ja tilojen hallinnasta ja käytöstä.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Ei tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
Taloyhtiön autopaikat

autohallipaikkoja: 25, piha-autopaikkoja: 5, lisätietoa: Autopaikkoja mahdollista ostaa erillisen kiinteistö oy:n osakkeina tonttien 235-3-400-10 ja -11 kansipihan alle rakennettavasta pysäköintilaitoksesta.

Tehdyt remontit
Uusi taloyhtiö.
Tulevat remontit
Perustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
1 369 m²
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokra
73 359,63 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
29.5.2073
Palvelut
Koulut: Mäntymäen koulu (n. 1.2 km)
Ruokakaupat: Sale Grani (n. 0.45 km), S-Market ja K-Supermarket Grani (n. 0.75 km)
Lähipalvelut: Kauppakeskus Grani (n. 0.75 km), Bio Grani (n. 0.8 km), Kauniaisten palloiluhalli (n. 1.2 km), Kauniaisten uimahalli (n. 1.5 km), Padel Club Finland, Kilo, Espoo (n. 1.7 km)
Päiväkodit: Pvk Grankotten (n. 1.1 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (Helsingintieltä) (n. 0.1 km)
Juna (Kauniainen) (n. 0.6 km)

Tiedustelut
Riikka Wirta, yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA, 050 571 3604, riikka.wirta@kiinteistomaailma.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riikka Wirta

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.