Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Kerrostalo | 2h, k, kph

Eteläinen Rautatiekatu 18, Kamppi, Helsinki

Hinta

455 000 €

Koko

54 m²

Vuosi

1906

Tervetuloa tyylikkääseen kaupunkikotiin Kampin sydämessä - 1906 valmistuneessa Jugend talossa. Taloyhtiössä 1 asuinkerros on todellisuudessa 2 kerros. Tämä pieteetillä remontoitu kaksio tarjoaa sinulle enemmän tilaa ja tunnelmaa kuin uskoisitkaan. Astuessasi sisään huomaat heti yli 3m huonekorkeuden luoman avaruuden ja korkeiden ikkunoiden tuovan valoisuuden. Olohuoneen katossa on komeileva epäsuora valoa tuova elementti joka luo tunnelmallisen valaistuksen ja takka tuo lämpöä ja viihtyisyyttä. Olohuone on tämän asunnon sydän. Laadukkaasti remontoidussa keittiössä on runsaasti tilaa kokkailla ja viettää aikaa ystävien kanssa. Kylpyhuoneeseen on luotu oikea spa-tunnelma, jossa voit rentoutua arjen kiireiden keskellä. Makuuhuone on kompakti mutta toimiva tila, jossa suuret vaatekaapit tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Lisäksi voit nauttia rauhallisista hetkistä sisäpihan näkymää ihaillen. Taloyhtiön sisäpihan hoito on ammattilaisten käsissä, ja voit rentoutua myös talon omalla auringon otto terassilla. Täällä kaikki on suunniteltu mukavuuttasi ajatellen. Tule tutustumaan ja löydä uusi kotisi kaupungin sykkeestä! Avainsanat: Palvelut lähellä Hyvät liikenneyhteydet

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 12:00 - 12:30
Esittelijänä Riikka Wirta
p. +35850 571 3604

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
1366692
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1906
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

451 445,52 €

Velkaosuus

3 554,48 €

Velaton hinta

455 000,00 €

Neliöhinta

8 425,93 €/m²

Vastike

Hoitovastike

388,80 € / kk

Pääomavastike

76,14 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

464,94 € / kk

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Taloyhtiönlaajakaista DNA/25mb
Kohteen lisätiedot
Welho/DNA
remontoitu 2016-2017
Tehdyt remontit
n 2016-2017
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Muut tilat ja materiaalit: eteisen kaapisto, himmentimet valokaitkaisimissa
Rakennusmateriaali: Kivi
Keittiön kuvaus
Smeg iso jenkkikaappi, uuni micro toiminolla, induktioliesi, liesituuletin/ aktiivihiilisuodatin,, kaapistot, integroidut kaiuttimet
Lattiamateriaalit: Lautalattia
Seinämateriaalit: Laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, suihkuseinä, wc, peili, kylpyhuonekaapisto, pesukoneliitäntä, pyyhkeenkuivauspatteri, intergroidut kaiuttimet kph:ssa
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Epäsuora valo elementti alas lasketussa katossa, takka, katoon integroidut kaiuttimet
Lattiamateriaalit: Lautalattia
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
kaapistot, epäsuora valoelementti alas lasketussa kotossa, piemtävä rullaverho, kaapistot, kattoon integroidut kaiuttimet
Lattiamateriaalit: Lautalattia
Seinämateriaalit: Maalattu
Säilytystilojen kuvaus
kaapistot, vinttikomero, kellarikomero
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Varsinainen yk 5.6.2023 päätti suorittaa patterinverkoston säätötyön ja venttiilien vaihtotyön, talonreunustan tiivistystyön, katon tiivistystyön ja julkisivun sekä muurin paikkakorjaukset. Hanke päätettiin rahoittaa yhtiölle aikaisemmin nostetulla 225 000 e lainalla. Urakka on valmistunut ja vastaanotettu 30.9.2023. Urakan toteutunut kustannus, joka on jaettu huoneistokohtaisiksi lainaosuuksiksi on 144 174,92 euroa.
YK 6.11.2023 päätti yksimielisesti hallituksen esityksen mukaisesti julkisviujen, ikkunoiden, ovien ja parvekkeiden kuntotutkimuksen toteuttamisesta hintaan 9672 euroa sekä ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyön toteuttamisesta hintaan 3472 e. Edellä mainitut hankkeet päätettiin toteuttaa kevään 2024 aikana ja rahoittaa perimällä ylimääräinen hoitovastike helmikuun vastikemaksun yhteydessä.
Hallitus on päättänyt, että osakkaiden suorittaessa omia KPH-remontteja, heidät velvoitetaan suorittamaan kosteusmittaus kustannuksellaan 1v kuluttua remontin valmistumisesta ja toimittamaan siitä mittausraportit yhtiölle.
Sähköverkon osalta taloyhtiö vastaa sähköverkosta asunnon eteisessä olevaan ryhmäkeskukseen asti (se ml.) ja osakkaat vastaavat sähköasennuksista tästä eteenpäin ja pitävät ne kunnossa.
Taloyhtiössä on kaasu.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: 14.12.2023 YK päätös saunarakennuksessa sijaitsevan saunatilan, märkätilan, pukuhuoneen ja wc tilan saneeraukseen nostettu 60.000€ laina. Lainaa ei ole vielä jyvitetty osakkaille.

Tehdyt remontit
2023 Lämmitysjärjestelmän säätötyö. Julkisivun ja muurin paikkakorjaukset. Kadunpuolen seinustan tiivistystyö. Peltikatteen tiivistyskorjaukset. 2022 Porrashuoneiden paikkamaalaus. Katon huoltomaalaus. 2021 Vedonparantajien asennus savuhormeihin. Saunan löylyhuoneen kunnostus ja kiukaan uusiminen. Kaukolämpölaitteiden uusiminen ja alipainepoistajan asennus. Pihavalaisimien uusiminen. 2020 Huippuimurin uusiminen. 2018 Peltikatteen saumojen tiivistys. Kosteusvauriokorjauksia kolmessa huoneistossa. 2017 Neljän uuden hissin rakentaminen. 2015 viemärien painepesu. 2014 Haitta-ainetutkimus kellari/ullakko. Illmanvaihtohormien kartoitus. Piharakennuksen katon pinnoituksen uusiminen. 2012-13 Ullakon ja hissien arkkitehtisuunnittelu. 2011 Putkistojen kuntotutkimus. 2010 Märkätilojen kartoitus. 2009 B16 savuhormi korjattu. 2006 Ilmanvaihtolaitteiden ja hormistojen puhdistus. 2005 Sisäpihan saneeraus. 2003 ikkunoiden kunnostus ja maalaus. Pihanpuolen ulko-ovien huoltomaalaus. 2000 kaukolämpötekniikka uusittu, 1999 Patteriventiilien peruskorjaus. 1998 Antennijärjestelmän uusiminen. Sähköpääkeskuksen uusiminen Sähkönousujen uusiminen. Puhelinverkon uusiminen. Huoneistojen ryhmäkeskusten uusiminen. 1997 Katon maalaus. 1995 vesi-ja viemärijohdot uusittu (piharakennus). Porrashuoneiden kunnostus. 1993 Tuuletusparvekkeiden peruskorjaus. Pihajulkisivu. Pihanpuolen ulko-ovien uusiminen. 1992 ilmanvaihtohormien kunnostus. Koneellisen poistoilmanvaihdon asennus. 1991-1992 Vesi-ja viemärijohtojen peruskorjaus (päärakennus). 1991 Katujulkisivun korjaus. Kadun puolen ulko-ovien kunnostus.
Tulevat remontit
Saunassa todettu marraskuussa 2023 kosteusvaurio.
2023 Kellarin läpivientien palokatkoselvitys ja tarvittavat toimenpiteet. Ikkunoiden maalaustarpeen arviointi. 2024 Julkisivujen, ikkunoiden, ovien ja parvekkeiden kuntotutkimus. Naapuritalon vastaisen muurin rakenteellisen kunnon seuraamista tai sen pinnoittaminen. Ilmanvaihdon puhdistus ja säätötyö. Ikkunoiden maalauskunnostus (sis. porraskäytäväikkunoiden ja ikkunapenkkien kunnostuksen). Porrashuoneiden pihaovet ja jätehuoneen ovi uusitaan. 2025 Avainjärjestelmän päivitys. 2026 Sähköjärjestelmän kartoitus.
Lisäksi: Pesutuvan kunnostus ja yksittäisten märkätilojen peruskorjauksia tarvittaessa (hallituksen päätöksellä). Portin uusiminen tai vaihtoehtoisesti nykyisen maalaus.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
1 903 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto-Osakeyhtiö Raide

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Ressun peruskolu (n. 0.15 km), Hanken (n. 0.6 km)
Ruokakaupat: Lidl (n. 0.4 km), K-Market (n. 0.17 km), Alepa (n. 0.3 km)
Lähipalvelut: Helsingin päärautatieasema (n. 1.2 km), Stockmann (n. 1.4 km)
Päiväkodit: Päiväkoti Lappi (n. 0.3 km)
Liikenneyhteydet
Bussit (n. 0.3 km)
Raitiovaunu (n. 0.17 km)
Metro (n. 0.4 km)

Tiedustelut
Riikka Wirta p 0505713604 riikka.wirta@km.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kamppi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riikka Wirta

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi | Pecasa Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.