Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kerrostalo | 2h, k, s, parveke

Pohjanaho 4, Kuokkala, Jyväskylä

Hinta

69 000 €
Tarjouskauppa

Koko

52 m²

Vuosi

1988

Nyt myynnissä siistikuntoinen ja fiksupohjainen ylimmän kerroksen saunallinen kaksio Kekkolan alueelta. Asunnossa on selkeä pohjaratkaisu ja tilavat huoneet. Keittiön yhteydessä on ruokailutila, jossa on tilaa suuremmallekin pöydälle. Asunnon pintoja on laajalti remontoitu ja säilytysitilaakin on riittävästi. Asunto Oy Pohjanaho 4 on hyvin hoidettu taloyhtiö omalla tontilla. Remontteja on vuosien varrella tehty, mm. ikkunat ja parvekkeiden ovet sekä vesikatto. Pohjanaho sijaitsee vehreällä Kekkolan asuinalueella monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Läheltä löytyy liikunnan ystäville Graniitti, perheen pienimmille Yrttisuon perhepuisto ja karvaisille kavereille Pohjalammen koirapuisto. Asunto myydään vuokrattuna. Vuokra 600€/kk.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
1367442
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
52 m²
Kokonaispinta-ala
52 m²
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1988
Vapautuminen
Myydään vuokrattuna.

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

64 033,68 €

Velkaosuus

4 966,32 €

Velaton lähtöhinta

69 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Neliöhinta

1 326,92 €/m²

Vastike

Hoitovastike

193,68 € / kk

Pääomavastike

51,11 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

244,79 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

34,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Pesutupamaksu 3,00 €/kerta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeen ilmansuunta: itä
ulkopuolinen
Tietoliikenne
Internet-yhteys: Elisa/Saunalahti 10M laajakaista
Kohteen lisätiedot
Liitetty yhtiön kaapeli-tv liittymään
Tehdyt remontit
2004: Kylpyhuoneen vesieristeet tarkastettu.
2017: Kylpyhuonekalusteiden vaihto ja suihkuseinän asennus. Seinien maalaus ja lauteiden käsittely.
2020: Vaihdettu yhden kaapin tilalle tiskikone ja samalla pienempi pesuallas sekä tiskikoneelle sopiva hana.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni/tiili
Keittiön kuvaus
Kaapistot, jääkaappi/pakastin, astianpesukone, liesituuletin hormiin
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: Peilikaappi, suihku, pesukoneliitäntä, allaskaappi, suihkuverho, wc-istuin, kiinteät valaisimet sähkösauna
Seinämateriaali: Laatta, saunassa paneeli
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaapistot
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Maalattu, lasikuitutapetti
Säilytystilojen kuvaus
vinttikomero, kaapistot
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Muuta taloyhtiöstä
Julkisivun korjaussuunnittelu (päätös 09/2017); hallitus tilannut suunnitelman, joka pohjautuu Insinööriavain Oy:n tekemään betonin kuntotutkimukseen. Samalla huomioidaan osakkailta saatu palaute (ikkunat, parveke - ja terassiovet) vetoisuuteen ja toimivuuteen liittyen.
Korjaukset suunnitteilla; pihan pintavesien ohjauksen suunnittelu. Hallitus tilannut suunnitelman. mm. kasvit pois sokkelin vierestä ja pintavedet sadevesikaivoihin, parkkipaikalle lisää sadevesikaivoja. Yhtiökokous 2023; myönnettiin hallitukselle valtuus periä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito, ja/tai pääomavastike taloyhtiön taloustilanteen niin vaatiessa, sekä valtuutettiin hallitus muuttamaan pääomavastiketta, mikäli viitekorossa tapahtuu muutoksia. Päätettiin, että osakkaiden maksamien lainaosuussuorituksien lainanlyhennystä vastaavat erät rahastoidaan lainanlyhennysrahastoon tarvittaessa ja pääomavastikkeet tuloutetaan. Päätettiin, että osakas voi omalla kustannuksellaan asentaa hidaslatausmahdollisuuden autopaikalleen toistaiseksi. Osakas vastaa asennus,- hoito,- ja käyttökustannuksista. Valtuutettiin hallitus määrittämään ohjeet ja sopimukset tarkemmin. Ilman kirjallista suostumusta ja sopimusta yhtiöltä ei autoja saa ladata. Taloyhtiö suosittelee kaikille osakkaille, joiden kylpyhuoneita ei ole saneerattu lähivuosina kph-saneerausta. Varsinkin niihin kylpyhuoneisiin, joissa ei ole lattiakaivoja uusittu. Taloyhtiö kustantaa lattiakaivojen uusinnan.
Yhtiökokous 2015; Yhtiökokouksen hyväksymiä ILP-ohjeita on noudatettava, sekä voimassaolevia viranomaismääräyksiä, mikäli osakas haluaa asennuttaa ilmalämpöpumpun. Hallituksella on mahdollisuus asettaa asennukselle lisäehtoja tai kieltää asennus. Antennin asennuslupa nro 271/02, noudatettava taloyhtiön määräyksiä ja rakennusvalvonnan asennusohjeita. Antennin omistaja vastaa kaikista kiinnitykseen, antenniin ja sen mahd. aiheuttamista kustannuksista kiinteistölle.
Yhtiöjärjestys 8§: As.oy-lain kunnossapitovastuusta koskevasta säännöksestä poiketen kuuluu osakkeenomistajan vastata kustannuksellaan kaikista korjaus- ja kunnossapitotöistä sekä mahdollisista aiheutuneista ylimääräisistä kustannuksista ja vahingoista, jotka aiheutuvat osakkeenomistajan toimesta jälkikäteen asennetuista parveke- ja/tai terassilasituksista, markiiseista, takoista, ilmalämpöpumpuista, terasseista/patioista sekä muista rakenteellisista ja sisustuksellisista muutostöistä. Asennuksissa on noudatettava rakennusmääräyksiä ja hallituksen antamia ohjeita. Osakkeenomistaja on velvollinen omalla kustannuksellaan toimittamaan huoneistonsa sisäkorjaukset. Yhtiö korjauttaa kuitenkin rakenteista johtuvat sisäpuoliset viat sekä ne lämpö-, vesi- ja viemärijohdot, jotka olivat huoneistossa, kun se luovutettiin alun perin osakkeenomistajalle tai jotka yhtiö on myöhemmin huoneistoon asentanut. Yhtiö ei ole velvollinen suorittamaan wc-, kylpyhuone- ja saunatilojen kosteus- ja vesieristyksissä ilmenevien vikojen korjauksia eikä niistä johtuvia välillisiä seurauksia. Osakkeenomistaja vastaa myös kunnossapitovastuulleen kuuluvan, edellä mainitun kohteen tai sen puutteellisuuden aiheuttamista vahingoista sekä kunnossapidon laiminlyönnin aiheuttamista vahingoista. Osakkeenomistajan vastuu on edellä mainittu, vaikka muutos ja/tai lisäys on toteutettu huoneiston aikaisemman osakkeenomistajan toimesta.
Ostajalle aiheutuvat kustannukset: Tulevista korjauksista ei ole kustannusarviota.
Taloyhtiön autopaikat

sähköpistokepaikkoja: 27, lisätietoa: Autopaikat eivät ole huoneistokohtaisia, ne jaetaan jonotusjärjestyksen ja yhtiön autopaikkasääntöjen mukaisesti.

Tehdyt remontit
2023 ikkunoiden ja parvekeovien uusinta, 2021 4 kylpyhuonetta kunnostettu nykymääräysten mukaiseksi lattiakaivojen rikkoontumisen vuoksi taloyhtiön kustannuksella, 2021 aluperäisten kph-lattiakaivojen tiivistyspinnoitus TKR-pinnoitteella, 2019 lukitus uusittu, 2018 kaukolämpökeskus uusittu ja patteriverkosto perussäädetty, 2017 julkisivujen ja huoneisto, - sekä luhtiparvekkeiden betonin kuntotutkimus ja julkisivun korjaussuunnittelu, 2017 LV-suunnittelu ja kilpailutus: lämmönjakohuone ja tasapainotus, 2016 grillin muuraus sekä rillikatoksen katon kunnostus, 2016 iv-puhdistus, mittaus ja säätö 2008, 2016 vesikatto; turvavarusteet ja pellitykset, rännikourujen sekä syöksytorvien uusiminen, vesikaton puhdistus ja pintakäsittely, 2016 salaojien kuvaus/tarkistus, tyhjennys ja pesu, 2016 keittiön viemärihaarojen tyhjennys ja pesu, 2015 vesikaton huolto ja puluverkotus/-piikit, 2015 kellaritilojen lattioiden maalaus, pyykinpesutilojen kunnostus, 2013 lämmönvahti-Ekonor ja A-rapun saattolämmitys, 2013 piha-aitojen uusiminen, 2012 luhtikäytävien puuosien kunnostamis - ja muutostöitä, 2012 huoneistojen ulko-ovien uusiminen, 2012 kiinteistön lukituksen uudistaminen, 2011 kuntoarvion/kuntokartoituksen tilaaminen, 2011 kaikkien kylpyhuoneiden tarkistus, 3/2010 yläpohjan lisäeristys aloitettu, 2010 pihavalaistusta uusittu, 2010 pysäköintialueen lämpötolpat uusittu, 2007 lasittamattomien parvekekaiteiden pellitys, 2006 julkisivun elementtisaumaus, sokkelin kunnostus ja ikkunoiden ulkopokien maalaus/lakkaus, 2003 lämmönjakohuoneen siirtimet uusittu, 2001 porraskäytävien sivuja lasitettu.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvityksen mukaan vuosille 2023-2027: portaiden korjaus, vesikalusteiden tarkastus, kuntoarvion päivitys, julkisivuremontti, mm. huoneistoparvekkeet ja kaiteet, pintavesien ohjauksen suunnittelu ja toteutus (parkkialueen sadevesikaivot).
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
3 715 m²
Tontin omistus
Oma

Asunto Oy Pohjanaho 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kuokkalan yhtenäiskoulu (n. 0.85 km)
Ruokakaupat: K-Market Kekkolantie (n. 0.2 km)
Päiväkodit: Pohjanlammentien päiväkoti (n. 0.45 km)
Liikenneyhteydet
Jyväskylän liikenne (n. 0.1 km)

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Kuokkala, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Kuikka

Myyntineuvottelija, FM, HTK

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Kiinteistömaailma Jyväskylä Tourula | PR-Neliöt Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.