Bo LKV Turku

Mökki tai huvila | saunamökki, rantasauna ja tupa, parakki / vierasmökki, 2 x vanha saneerattava päärakennus, jalassauna, rantavaja, 2 x pihavaja, venekatos

Rauhalantie 10 - 12, Ihattula, Taivassalo

Hinta

295 000 €

Koko

65 / 243 m²

Vuosi

-

Viihtyisä monien mahdollisuuksien kesäkeidas meren äärellä alle tunnin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi viime vuosina remontoitua saunamökkiä, joista toinen on meren rannassa, kaksi vanhaa remonttia kaipaavaa hirsirunkoista päärakennusta sekä vierasmökiksi remontoitu parakki. Iso uusi laiturikokonaisuus, jossa kansipinta-alaa on noin 300 m2 mahdollistaa venepaikat tarvittaessa jopa viidelletoista veneelle. Tämä kahdella rinnakkaisella kiinteistöllä sijaitseva kokonaisuus soveltuu tasaisen helppokulkuisen maastonsa ansiosta kaikenikäisille ja makuutilaa löytyy saunamökeissä ja vierasmökissä useammallekin perhekunnalle. Ruoanlaittotilat ovat tällä hetkellä nurmialueen saunamökissä, mutta mikään ei estä keittonurkkauksen tekemistä myös rantasaunalle. Rantasaunalta on avoimet näkymät merelle; mikä onkaan sen idyllisempää kuin istua iltaa terassilla merimaisemaa ihastellen ja nukahtaa laineiden liplatukseen. Idylliset vanhat hirsirunkoiset päärakennukset ovat toimineet viime vuosina pääasiassa varastotiloina ja tarvitsevat peruskorjauksen ennen asuinkäyttöön ottamista. Pientä remonttia on jo tehtykin mahdollista tulevaisuuden asuinkäyttöä ajatellen: esimerkiksi punaisen kalastajatorppatyylisen rakennuksen massiivinen vanha leivinuuni on muurattu uudelleen ja uudet keittolevyt odottavat asennusta. Pihapiiriin on vuosien varrella rakennettu muun muassa katettu paviljonki sekä jalassauna ja kylpytynnyri patioineen. Saunamökit ovat olleet aktiivisessa käytössä lähes läpi vuoden ja onpa täällä vietetty jouluakin. Nurmialueen saunamökkiin ja vanhaan keltaiseen päärakennukseen tulee kunnan vesi ja sähköt on vedetty asuinrakennusten lisäksi vierasmökkiin sekä mönkijätalliin/pihavajaan. Runsaan vehreä pihapiiri omenapuineen ja marjapensaineen sekä oma ranta laitureineen tarjoaa idylliset puitteet kesänviettoon ja mökkeilyyn vaikka vuoden ympäri. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! OTA YHTEYTTÄ JA VARAA OMA ESITTELYAIKASI! KATRIINA RANTA I 040 572 1286 I katriina@bo.fi MYYMÄSSÄ OMAA ASUNTOA? Kun kaipaat kodillesi ammattitaitoista välittäjää, autan mielelläni myös nykyisen kotisi myynnissä. Arviokäynti myyntiä varten on aina maksuton.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20014042
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
saunamökki, rantasauna ja tupa, parakki / vierasmökki, 2 x vanha saneerattava päärakennus, jalassauna, rantavaja, 2 x pihavaja, venekatos
Huoneita
Yli 5 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
65 m²
Muiden tilojen pinta-ala
178 m²
Kokonaispinta-ala
243 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Suomela kerrosalat yht. n. 132 m2: Saunarakennus n. 27 m2 Vanha päärakennus n. 81 m2 Vanha vajarakennus n. 24 m2 Kesäranta kerrosalat n. 111 m2 Saunarakennus n. 38 m2 Vanha päärakennus n. 55 m2 Parakki/vierasmökki n. 18 m2. Pinta-alat on ilmoitettu kerrosaloina. Tämä ei ole virallinen tapa ilmoittaa pinta-aloja. Suosittelemme pinta-alojen tarkistusmittausta oikean pinta-alan varmistamiseksi. Muihin tiloihin on laskettu vanhojen päärakennusten sekä parakin/vierasmökin kerrosala. Näiden kerrosala on saatu Asiakastiedon rakennustietokannasta.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

295 000,00 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Käyttö- ja lämmityssähkö (v. 2020 - 2022 noin 1400 - 2000 kWh/v), vesi ja jätemaksu oman kulutuksen mukaan, polttopuut kahteen saunaan, Porinmattiin ja takkaan, kiinteistövero, tiemaksu (nyk. noin 95 e/v), kaupanvahvistus 120 e, lainhuudon kirjaaminen 109 e / kiinteistö, varainsiirtovero 4 %.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kaikki huonekalut, rakennusmateriaalit vajoista ja pihapiiristä
Kauppaan ei kuulu: Työkalut ja koneet, pienirtaimisto kaapeista.
Kohteen lisätiedot
Laituriin mahtuu noin 15 venettä.
Tehdyt remontit
Suomelan rantasaunalle on haettu uusi lupa vuonna 2018 ja siirretty nykyiseen paikkaan. Loppukatselmoitu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Saunamökkien ja parakin/vierasmökin kunto hyvä. Vanhat päärakennukset ovat olleet tyhjillään pitkään eivätkä ole nykyisillä omistajilla asuinkäytössä Vanhat päärakennukset ovat välttävässä kunnossa ja vaativat laajamittaisen saneerauksen ennen asuinkäyttöön ottamista.
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus
  • Ei
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Kesävesi. Putket eristetty, mutta tyhjätty ja vesi katkaistu talveksi. Kesäranta-kiinteistön keltaiseen vanhaan päärakennukseen ja saunamökkiin tulee vesi.
Viemäri
Harmaavesikaivo. Kesäranta-kiinteistön keltaiseen vanhan päärakennuksen taakse on kaivettu umpisäiliö (3000 l), jota ei ole ollut tarvetta ottaa käyttöön.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Suomela: Rantamökki kevythirsi, harjakatto, peltikate Punainen vanha päärakennus hirsirunko, lautaverhoilu. Harjakatto, peltikate. Puuvaja ja rantavaja puurakenteisia, harjakatto, peltikate. Kesäranta: Saunamökki puurakenteinen, harjakatto, peltikate. Parakkimökki puurakenteinen Keltainen vanha päärakennus hirsirunko, lautaverhoilu. Harjakatto, peltikate. Jalassauna puurakenteinen, harjakatto, peltikate. Mönkijätalli puurakenteinen, harjakatto, peltikate. Venekatos puurakenteinen, harjakatto, peltikate
Keittiön kuvaus
Kesäranta: Saunamökki: Keittiössä jenkkikaappi pakastelokerolla ja sähköliesi leivinuunilla. Porinmatti keittotasolla ja sähkövastusvarauksella.
WC-tilojen kuvaus
Puucee
Saunan kuvaus
Suomela: Rantasauna: kiuas ja pata. Lattia ja seinäpinnat puuta, rakolattia. Kesäranta: Saunamökki: sauna käyttämätön. Kiuas ja pata, betonilattia, seinät puuta. Jalassauna: kiuas vesisäiliöllä, pukuhuone, Lattia ja seinäpinnat puuta, rakolattia
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
833-452-1-2 ja 833-452-1-30
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
8 020 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myytävä kokonaisuus muodostuu kahdesta kiinteistöstä, Suomela (0,6020 ha, rantatontti) ja Kesäranta (0,2000 ha).
Rakennusoikeuden pinta-ala
500 m²
Tontin nimi
Kesäranta ja Suomela
Rasitteet
Suomela: Panttikirja (1 kpl, 100.000 e, luovutetaan ostajalle vapaana kaupanteossa), tieoikeus ja tierasite Kesäranta: Tieoikeus
Kaavoitustiedot
Taivassalon kunta
Rakennukset
Suomela: Pihavaja Rantavaja Kesäranta: Parakki/vierasmaja Pihavaja/mönkijätalli Jalassauna Venekatos Paviljonki Puucee
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Kiinteistön edustalla saattaa olla lunastamatonta vesijättömaata. Vesijättö voidaan varmuudella todeta kiinteistötoimituksella. Vesijättö voi aiheuttaa lunastusoikeuden tai -velvollisuuden.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Taivassalo

Asuinalueena Ihattula, Taivassalo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ranta Katriina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.