Bo LKV Espoo

Omakotitalo | 4-5 h, k, rt, h, vh, kph, työtila, spa- ja saunaos, khh

Kauppalantie 1, Kauniainen, Kauniainen

Hinta

635 000 €

Koko

148 / 150,5 m²

Vuosi

1951

Kaunis, isommankin perheen talo Kauniaisissa, jossa on otettu huomioon hyvin myös työtilat, jotka tulevat monelle etätyötä tekevälle tarpeeseen. Tämä ihastuttava omakotitalo on alunperin rakennettu vuonna 1951. Taloa on laajennettu ja saneerattu mittavasti vuosien aikana. 2012-2013; talo koki suuren muodonmuutoksen, kun sen kaikki tilajaot, pinnat ja tekniikka uusittiin vastaamaan nykypäivän asumistoiveita. Lämmitysjärjestelmäksi uusittiin maalämpö. Talon pääkerroksesta löytyy olohuone sekä 3-4 huonetta. Olohuoneesta on erotettu erillinen huone kauniilla lasiovilla, joka toimii oikein mukavasti myös makuuhuoneena. Yhden makuuhuoneiden yhteydessä on suuri walk-in closet sekä oma kylpyhuone. Ruokailulle löytyy ruokatila vaaleapintaisen avokeittiön yhteydestä. Keittiössä on kvartsikomposiittitasot sekä kaikki tarvittavat kodinkoneet ja säilytysratkaisut. Erillinen työtila ja tv-/makuuhuone löytyvät omasta rauhastaan keittiön takaa. Alakerran upea, harmonisilla välisävyillä laitettu spa- ja saunaosasto tuovat ihanaa arjen luksusta, spa-tilassa oma amme, jossa on ihana rentoutua viikon päätteeksi. Alakerrasta löytyy myös erillinen kodinhoitotila arkea helpottamaan. Tässä kodissa on upean harmoninen tunnelma. Talon kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan harkittuja ja materiaalivalinnat laadukkaita. Kaunis harjattu tammilankkuparketti tuo tilaan lämpöä. Kokonaisuuden kruunaa upea maisema-arkkitehdin suunnittelema iso puutarhapiha, jossa voi nauttia monipuolisista istutus- ja nurmialueista sekä paikoitellen esiin kaivetuista kalliopinnoista. Puutarhaan on istutettu runsaasti koko kasvukauden kukkivia monivuotisia kasveja, havuistutuksia, lukuisia hedelmäpuita ja marjapensaita. Kasvatuslaatikoista on myös tehty hyötypuutarha. Pihalla voit nauttia myös hyvän kokoisesta terassista. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin. Myynti ja esittelyt: JOAKIM STENIUS ASUNTOMYYJÄ PARTNER 046 878 3498 | joakim@bo.fi OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI? Varaa minut helposti kalenterini kautta arvioimaan kotiasi. https://bo.fi/henkilo/joakim-stenius/#kalenteri

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20014395
Sijainti
  • Kauniainen Kauniainen
  • Kauppalantie 1, 02700 Kauniainen
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5 h, k, rt, h, vh, kph, työtila, spa- ja saunaos, khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Muiden tilojen pinta-ala
2,5 m²
Kokonaispinta-ala
150,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuspiirustusten perusteella sisäseinien mukaan laskettu asuinpinta-ala on 148,5 m2 sekä muiden tilojen 2,5 m2. Muihin tiloihin lukeutuu alakerran tekninen tila. Pinta-alat ovat peräisin rakennuspiirustuksista. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1951
Vapautuminen
Muu ehto: 2kk tai sop. mukaan

Hinta

Myyntihinta

635 000,00 €

Velaton hinta

635 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

135,74 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

55,00 € / kk

Puhtaanapito

37,20 € / kk

Lisätietoa maksuista

Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Jätemaksut HSY n. 20 € / kk. Sähkö n. 200 € / kk. Maalämpöpumpun sähkönkulutus mukana sähkön kokonaiskustannuksissa. Kaikki maksut ovat kulutukseen perustuvia keskimääräisiä maksuja ja saattavat vaihdella omistajan kulutuksen ja tarpeiden mukaisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
2012-2013 maalämpö ja lattialämmitysjärjestelmä, salaojaremontti ja hulevesiliittyminen, sähköt (sis. talon sisäisen gigabitin verkon), putket, ilmanvaihto (koneellinen poistoilma), tuloilmakanavat, huippuimurit, keittiö, kylpytilat, kaikki pinnat, lattioiden eristys, valut, kiinteä valaistus, 2014-2018 puutarhan istutusalueet, Siperian lehtikuusiterassit, pihakiveykset, pihavarasto talon pohjoispäätyyn, 2018 päämakuuhuoneesta terassille lasiovi, lasiovet olohuoneeseen, etupihan puuaita, seinien maalausta, ikkunoiden uusiminen 7 kpl (talon eteläpääty), 2019 vesikatto (Ruukki), vanhan katon ja piippujen purku, huippuimurit, kuitu (Telian avoinkuitu)
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Rakennus sisältää osin alkuperäisiä rakenteita.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • C (2018)
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Raportin saa välittäjältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Maalämpö ja lattialämmitysjärjestelmä uusittu 2012-2013
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni, Rakennusmateriaali: Perustukset betonia, ulkoseinät betonia sekä lisäeristeenä leca-tiili, välipohja teräsbetonia, vanhat väliseinät betonilaatoista
Keittiön kuvaus
Valkoinen Kvikin avokeittiö. Paljon kaappi- ja työskentelytilaa. Työtaso valkoista kvartsikomposiittia. Kalusteisiin integroidut kodinkoneet: 2 kpl jääkaappipakastin, pyrolyysiuuni, induktioliesi ja astianpesukone sekä liesituuletin (hormi) ja mikroaaltouuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerta: kaunis laatoitettu kylpyhuone; suihku, suihkuseinät, allaskaappi, seinä-wc. Alakerta: upea spa- ja saunaosasto, kylpyamme
WC-tilojen kuvaus
Eteisessä pieni erillinen wc: seinä-wc, allas, peili. Kylpyhuoneen yhteydessä toinen wc-istuin.
Saunan kuvaus
Saunan ja kylpyhuoneen välillä osittainen lasiseinä.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa, pesutorni kuuluu kauppaan
Muuta: kulku suoraan ulos
Säilytystilojen kuvaus
walk-in closet, vaatekaapistot, varastotilat
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
235-2-18-15-L1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 594 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti on mahdollista lunastaa omaksi Kauniaisten kaupungilta. Tällöin käytetään kaupunginhallituksen vuosittain vahvistettavaa hinnoitteluperustetta. Vuokra-aikaa voidaan jatkaa ennen vuokra-ajan päättymistä vuokralaisen omalla ilmoituksella (kts. lisää vuokrasopimus). Vuokran korotusperuste on elinkustannusindeksi. Nyt ilmoitettu vuosivuokra on vuodelta 2021.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus kaavan mukainen 200 k-m2.
Kaavoitustiedot
AO-6 erillispientalojen korttelialue. Tiedustelut: Kauniaisten kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Kauniaisten kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
12.10.2041
Tontin vuokra
7 875,57 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Stenius Joakim

asuntomyyjä, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.