Bo LKV Jyväskylä

Omakotitalo | 4h, k, kph, s, khh, autotalli

Saartotie 2, Tölskä, Jyväskylä

Hinta

249 500 €

Koko

108 / 131,2 m²

Vuosi

1965

Laadukas kolmen makuuhuoneen talo idyllisessä Tölskässä! Tervetuloa tutustumaan tähän 2008 laajasti uudistettuun täystiilitaloon. Tiiliä ei toki ole näkyvillä, sillä talo on rapattu vaaleaksi. Vesijohdot, viemärit, salaojat, patolevyt, hulevesiputkistot (sadeveden ohjaus, rännit, syöksytorvet) sähköt, ovet ja ikkunat, siirtyminen maalämpöön sekä ilmanvaihdon muuttaminen koneelliseksi ovat osa kattavaa listausta teknisistä uudistuksista. Myyjän mukaan "Rakennettiin silloin 2008 vanha talo uudelleen, ihan järjetön projekti". Sisätilat ovat myös uusittu lattiasta kattoon ja kylppäristä keittiöön. Taloon tehty 2008 laajennus on tuonut myös käytännöllisen kodinhoitohuoneen sekä toisen wc-istuimen taloon. Kattona toimii konesaumattu pelti, joka maalattu 2021. Talo on sopivan kompakti monen käyttöön. Sisään tultaessa säilytystilat jäävät oikealle puolella, vasemmalla reunustalla on kolme makuuhuonetta peräkkäin. Erillinen wc on eteistilassa. Ruokailutila on yhdistettynä olohuoneeseen ja keittiö hieman erillään muusta tilasta. Keittiössä palvelee laadukkaat Mielen kodinkoneet ja tila on rauhoitettu ruoanlaittoon. 2008 on myös rakennettu takka ja se luo tunnelmaa olohuonetilassa. Keittiön vierestä on kulku kylpyhuoneeseen ja saunaan, mutta myös kodinhoitohuoneeseen ja eteenpäin terassille. Terassi on osittain katettu ja pihalta löytyy vielä varastorakennus sekä leikkimökki. Piha-alue on etelänsuuntainen, joten auringonsaanti on taattu. Oma 1414 mm2 tontti jakautuu takapihalta sekä idänpuoleiselta laidalta kaupungin virkistysalueeseen, joten yksityisyydestä haaveilevalle tämä pihapiiri on mahtava. Pihapiirissä löytyy valmiit istutukset sekä helppohoitoista nurmialuetta, jonka hoidosta nykyiset asukkaat ovat olleet ylpeitä kertoen robottileikkuristaan ja sille rajatusta pihapiiristä. Säilytystiloina talon lisäksi on autotalli sekä erillisvarasto. Autotalli on perinteiseen tyyliin aivan muussa tarkoituksessa kuin auton säilytyksessä, mutta pihalle on kuitenkin asennettu auton latauslaitteisto ja voimavirta. Tule Tölskään, tämä hieno pientaloalue lähellä mahtavia lenkkimaastoja ja Päijännettä, on yllättävän lyhyen matkan päässä Vaajakosken keskustan palveluista tai motaria pitkin kuljettuna Jyväskylän keskustankin palveluita. Alueella asuu paljon lapsiperheitä, mutta myös pariskuntia ja pieniä perheitä. Varaa oma esittelyaikasi Antti Salevalta soittamalla 041 315 3527, kirjaamalla sähköposti antti.saleva@bo.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit laittaa yhteydenotossasi jo toiveen omasta esittelyajastasi. Kiinteistöä välittää: Antti Saleva Bo LKV Jyväskylä 041 315 3527 antti.saleva@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20025518
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, khh, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Muiden tilojen pinta-ala
23,2 m²
Kokonaispinta-ala
131,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Varasto 5,60 m2, autotalli 17,60 m2. Varasto ja autotalli ovat myyjän mittaamia aloja tilojen sisäpinnalta. Talon kerrosala 149 m2. Asuintilojen pinta-ala ilmaistu huoneistoalana ja tieto saatu laajennuksen yhteydessä tehdyistä piirroksista.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1965
Käyttöönottovuosi
1965
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

249 500,00 €

Velaton hinta

249 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 488.52 (2023)
Sähkönkulutuksen arvio ilman sähköauton latausta n. 15.000 kWh. Jätemaksut noin 25 €/kk. Vesimaksut Alvan hinnaston mukaisesti. Neljän hengen talouden vesilaskut noin 80 €/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olohuoneen spottivalot voi halutessaan sisällyttää kauppaan.
Kauppaan ei kuulu: Robottileikkuri mahdollisuus ostaa erikseen.
Tehdyt remontit
Ulkopinta rapattu ja kaikki puuverhousosat uusittu 2008, kaikki sisäpinnat uusittu (laatoitukset, keittiö, vesieristeet, kodinhoitohuone) 2008, Tontin rajalle asti kaikki viemärit uusittu (lattiat piikattu auki ja valettu uudelleen) 2008,
vesijohdot uusittu tontin rajalle saakka 2008, Lämmitysputkistot kokonaan uusittu 2008, talosta vesikiertoinen lattialämmitys (keittiö, eteinen, khh, pesuhuone, sauna) 2008, makuuhuoneet + olohuone vesikiertoiset patterit 2008, salaojat 2008, pintavesien ohjaus 2008, patolevyt 2008, hulevesiputkistot 2008, maalämpöön siirtyminen 2009 (maalämpökoneeseen uusittu kompressori 2023), tulo- ja poistoilmanvaihto lämmöntalteenotolla 2008, ulko-ovet uusittu 2008, Ikkunat uusittu n. 2010, sähkösaneeraus 2008 ja sähköpääkeskus 2020, astianpesukone, pakastin, jääkaappi sekä induktioliesi uusittu 2023 (Miele), kylpyhuoneen katon panelointi sekä valaistus uusittu 2021, saunan kokopanelointi sekä hetivalmis kiuas asennettu 2021, sähköauton latauslaite asennettu 2022.

Terassin valokatteeseen ei ole haettu lupaa eikä ole siten lopputarkastettu. Myyjä epäilee että katteen rakenne ei ole nykyisten rakennusmääräysten mukainen ja siten se tulisi joko purkaa tai ostajan ottaa vastuu sen toimivuudesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Mittavat peruskorjausluonteiset remontit, pinnat uusittu sekä lämmitysjärjestelmän muutos tehty 2008.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
varaava Kermansaven takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi, valokuitu (Lounea)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: puu, tiili
Rakennusmateriaali: Tiiliverhoiltu talo, jonka pinta on rapattu 2008.
Keittiön kuvaus
Keittiö uusittu 2008
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu, osalaatoitus
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, suihku
Kylpyhuoneen silikonit uusittu 2024, kylpyhuone uusittu 2008
WC-tilojen kuvaus
Päävessassa patterilämmitys, kodinhoitohuoneen yhteydessä olevassa vessassa vesikiertoinen lattialämmitys. Alkuperäinen wc uusittu 2008 ja samanaikaisesti uusi wc rakennettu laajennusosaan 2008.
Seinämateriaalit: kaakeli, tapetti
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen 2021 uudelleen paneloitu sauna led-valaistuksilla ja aina valmis kiuas (Harvia Forte). Sauna uusittu 2008.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Heti valmis -sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Pesutornivalmius
Seinämateriaali: osalaatoitus, tapetti
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, pesuallas, pesukoneliitäntä, pyykkikaapit
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-406-2-134
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
1 414 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Puistomainen tontti, joka rajautuu kahdelta sivulta kaupungin virkistysalueeseen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
283 m²
Tehokkuusluku
0.2
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeuden e-luku 0,20. Kiinteistö on tila, joten laadunmuutos tontiksi tehtävä, jotta rakennusoikeutta voi käyttää.
Kaavoitustiedot
kartta.jkl.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotallia käytetty varastotarkoituksessa, pihavarasto rakennettu 2014. Alkuperäisen piirustuksen autotalli kirjattu autovajaksi.
autotalli, varasto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Tölskä, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saleva Antti

asuntomyyjä

Bo LKV Jyväskylä

Bo LKV Jyväskylä
Bo LKV Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1,
40100 Jyväskylä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.