Bo LKV Oulu

Omakotitalo | 4h, k, rt, khh, kph, s + harrastetilat kellarissa

Taipaleentie 18, Karjasilta, Oulu

Hinta

358 000 €

Koko

144 / 174 m²

Vuosi

1947

Karjasillalla Uumajanpuiston kupeessa sijaitsee tämä vuonna 1947 valmistunut Ruotsin lahjatalo malli 2, jonka alkuperäisestä suunnittelusta vastasivat arkkitehdit Urho Orola sekä Jalmari Peltonen. Arkkitehti Seppo Huttu-Hiltusen kädenjäljestä tämä talo on saanut oman uniikin ja persoonallisen ilmeensä myöhemmin. Tilat tässä tyyppimallissa sijoittuvat kolmeen eri kerrokseen. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat keittiö ruokailutiloineen, hulppean kokoinen olohuone, yksi makuuhuoneista sekä wc-tila. 90-luvulla tehty laajennos, Viherhuone isoilla ikkunapinnoilla tuo tähän kotiin upeasti lisää luonnonvaloa. Yläkertaan sijoittuvat kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, pieni aulatila sekä erillinen wc. Kellaritilat ovat 90-luvulla saneerattu sekä laajalta osin syvennetty. Tiloihin sijoittuvat harraste-/ oleskelutilat varaavalla takalla. Reilun kokoiset säilytys- ja kodinhoitotilat sekä kylpyhuone- ja saunatilat. Saunassa lämpenee niin puu- kuin sähkökiuaskin. Puutarhamainen piha terassialueineen saa suojaa talousrakennuksesta, jonne sijoittuvat autotalli katoksineen sekä reilun kokoiset säilytystilat. Tontti on kooltaan 541 m². Talosta on pidetty vuosien varrelta huolta ja tehtynä on isoja peruskunnostuksia. Karjasilta vain n. kilometrin päässä keskustasta ja kuitenkin aivan omassa ainutlaatuisessa miljöössään on monen unelma asuinpaikasta. Vierestä löytyvät monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet, koulut sekä päiväkodit, lukuisat puistot sekä ulkoilumahdollisuudet. Lisäksi toimivat liikenneyhteydet. Toivotan teidät lämpimästi tervetulleeksi Karjasillalle ja tänne Taipaleentielle! Taloon pääsette tutustumaan lähemmin varaamalla oman esittelyn. Mia Backlund Kiinteistönvälittäjä, LKV 044 381 2806 mia.backlund@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20030672
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, rt, khh, kph, s + harrastetilat kellarissa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
144 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
174 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuslupapiirustusten mukaan talon pinta-alatiedot on ilmoitettu kerrosalaneliöinä ja ovat 130 m² ja 14 m² laajennusosa. Huoneistorekisterissä pinta-alatietona 174 m² käsittäen varsinaiset asuinkerrokset 2 sekä kellaritilat. SFS standardin mukaista huoneistoala tietoa ei ole saatavilla.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1947
Käyttöönottovuosi
1947
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

358 000,00 €

Velaton hinta

358 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkön kulutuksen vuosiarvio, jossa on mukana autotallin lämmitys 35 000 kWh, tontin vuokra 543,21 € / 2023 kiinteistövero 237,67 € / 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Ruokailuhuone, jossa seinä- ja kattopinnat maalattu 2020. Ruokailutilan sekä keittiön jatkeena 1993 toteutettu laajennuksena arkkitehdin suunnittelema viherhuone. Kellaritiloissa harraste-/ oleskelutilat varustettuna varaavalla takalla.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumput 2 kpl asennettu 2018 (talossa ja toinen autotallissa), terassimarkiisi sähkökäyttöinen, pihalla oleva kasvihuone. sälekaihtimet ja osassa ikkunoita rullaverhot.
Kauppaan ei kuulu: Erikseen neuvoteltavissa autotallin kaiutinjärjestelmä sekä Verisuren hälytysjärjestelmä.
Tehdyt remontit
1991-1993 Peruskorjaus ja laajennos (viherhuone), kuistin muutos, eteläpäätyyn uusi porrashuone laajennuksena, kellaritilat peruskorjattu ja pääosin syvennetty, asennettu vesikiertoinen lattialämmitys ja viemäriputket muovia, rakennettu varaava tulisija, joka liitetty entisen öljypolttimen savuhormiin, ulkoverhouksen ja vesikatteen uusiminen.
1993 Talousrakennuksen rakentaminen, joka pitää sisällään autotallin- ja katoksen sekä tilat pihanhoitovälineille, urheiluvälineille sekä polttopuille, jäteaitaus.
2001 Katos päärakennuksen yhteyteen.
2005 Julkisivumuutos, jossa pystylaudoitus on muutettu vaakalaudoitukseksi.
2017 1 ja 2 krs. ikkunat uusittu (pois lukien yläkerran syvennyksen pikkuikkunat), vesikate uusittu sementtikuitulevykatteeksi, uusittu vesiboileri.
2018 Kellarin ikkunat uusittu, valurautaviemärin sukitus.
2018-2023 käyttövesiputket uusittu koko taloon.
2019 Vesikatto uusittu, sen yhteydessä vanha sementtikuitulevykate poistettu, sen alla ollut huopakate aukotettu räystäiltä ja harjasta tuuletuksen varmistamiseksi, sadevesikourut, syöksyputket sekä kattoturvatuotteet, autotalliin uusittu nosto-ovi.
2020 Julkisivumaalaus ja kunnostus, sähköpattereiden uusinta.
2021 Uusittu sadevesijärjestelmät taloon sekä talousrakennuksen kulmille, johdetaan kaupungin hulevesiverkostoon.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Kohteeseen tilataan e-todistus
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
1 krs. Pönttöuuni 2015, kellaritiloissa varaava takka, kellaritiloissa vesikiertoinen lattialämmitys ja 1 ja 2 krs. sähköpatterit
Tulisija
Takka
2015 asennettu pönttöuuni
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
vesi- ja viemäriliittymä, valokuituliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä A la Carte-keittiöiden mallistosta valkoiset kaapistot 2014. Varustukseen kuuluu: Smegin monitoimiuuni pyrolyysitoiminnoilla sekä induktioliesi 2020, integroituna astianpesukone 2018, täyskorkeat jääkaappi ja pakastin 2019. Työtasot mustaa laminaattia, työvalaistus ledeillä.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuonetilat ovat pinnoiltaan 90-luvulta. Kalusteet on uusittu 2021.
WC-tilojen kuvaus
Kodissa on jokaisessa kerroksessa oma erillinen wc. Varusteina, allaskaapistot, peilit, wc-istuimet ja bideet. Kalusteita uusittu 2018-2021.
Seinämateriaalit: kaakeli, kivi, puu
Lattiamateriaalit: laatta, lauta
Saunan kuvaus
Saunassa paneelit, lauteet sekä Kivi IKI puukiuas on uusittu 2023. Saunassa on myös Harvian pilarisähkökiuas, joka on uusittu 2022.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoito- ja varastotiloissa maalattu pintoja sekä säilytysjärjestelmät ja liukuovikaapistot 2020. Kaapiston taakse kätkeytyvät myös paikat pyykkihuollolle sekä paikka pyykkitornille.
Seinämateriaali: kivi, maali
Lattiamateriaali: laatta
Olohuoneen kuvaus
Todella hulppean kokoinen olohuone, jossa seinä- ja kattopinnat maalattu 2020.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kodissa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, joista yksi keskikerroksessa ja kodin kaksi muuta makuuhuonetta ovat yläkerrassa.
Lattiamateriaalit: lauta, muovi
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kodissa on kellarikerroksessa hulppeat säilytystilat säilytysjärjestelmin. Pihalla autotallin yhteydessä katokselliset säilytystilat mm. pihatarvikkeille sekä harrastevälineille, kellari.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
564-13-3-18-L1
Tontin pinta-ala
541 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
150 m2+ 40 m2
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
asemakaavoitus@ouka.fi
Karjasillan alue:
Asemakaava-arkkitehti
Virpi Rajala YYP
044 703 2422
virpi.e.rajala@ouka.fi

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talousrakennus, joka pitää sisällään autotallin ja katoksen sekä tilat pihanhoitovälineille, urheiluvälineille sekä polttopuille
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Vuokrasopimus päättyy
30.12.2040
Tontin vuokra
543,21 € / vuosi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Karjasilta, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Backlund Mia

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.