alku LKV

Omakotitontti

Värtöntie 50, Värttö, Oulu

Hinta

170 000 €

Koko

853

Oletko haaveillut rakentavasi unelmakodin loistavalle paikalle ja aurinkoiselle tontille Värttöön? Nyt on mahdollisuus toteuttaa unelmia ja rakentaa oma koti hallinnanjakosopimuksella jaetulle tontille. Vehreälle ja ihastuttavalla puistoalueen viereiselle uniikkitontille voisit unelmakotisi rakentaa mainiosti. Tämä tontti on tien perällä kulmauksessa. Rakentamisen suunnittelussa on otettu huomioon auringon ja valon suunnat todella hyvin. Kiinteistöstä myydään nyt tonttina puolet, jonne voi rakentaa alustavien suunnitelmien mukaisen erillistalon naapurin kanssa yhdessä. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella. Rakennukset on suunniteltu tehtäväksi passiivikivirunkoisina, joka on erittäin energiatehokas rakennusmateriaali. Rakennusten sisäpuolet voivat molemmat puolet tehdä omien mieltymysten mukaan. Rakennusprojektissa molemmat huolehtivat omista kustannuksista itsenäisesti. Täällä voi omat ihanat suunnitelmat ja unelmat viedä toteutukseen saakka jo olemassa olevien suunnitelmien mukaisesti helposti. Tontti on hyvän mallinen sekä todella toimiva ja mikä tärkeää todellakin huippusijainnilla. Oulun Värttö on yksi arvostetuimmista ja halutuimmista alueista Oulussa. Tämä uniikki alue on todella rauhallinen ja ihastuttava. Sijainti on kerrassaan loistava. Keskustaan matkaa vain pari kilometriä. Oulujoki ihanine mahdollisuuksineen virtaa ihan lähellä. Tällaista rakennuspaikkoja on todella harvoin tarjolla juuri tältä alueelta. Onko tämä juuri se paikka, josta olet aina haaveillut? Rakennuspaikka kodillesi on mitä parhain. Tämä on kerrassaan pakko saada! Ole siis nopea ja osta itsellesi ja perheellesi unelmien rakennuspaikka. Soita ja sovi pian yksityisnäyttö paikanpäälle puh. 044 543 1983 Anne

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20042627
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Nyt myynnissä n.puolet koko tontin alasta. Tontti jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahden asunnon kesken. Molemmille puolille rakennusoikeutta n.125m2. Suunnitelmissa rakentaa tontille kaksi erillistaloa tai paritalo, joka rakennetaan passiivikivitalona.
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

170 000,00 €

Velaton hinta

170 000,00 €

Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
853 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaunis puistomainen tontti rauhallisella alueella Värtössä. Tontilla rakennusoikeutta yhteensä 250m2, joka jaetaan kahden asunnon kesken. Asuntoihin on mahdollista lisäksi toteuttaa esimerkiksi kellaritilaa, jolloin käyttötilaa saadaan asuntoon lisää. Tontin koko on 853m2, joka jaetaan kahden asunnon kesken hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Nyt myynnissä oleva osuus on noin puolet koko tontista eli noin 425 m2. Tontille on tehty maaperätutkimus.
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250m2. Rakennusoikeus jaetaan kahden asunnon kesken. Lisätilaa on mahdollista toteuttaa esimerkiksi rakentamalla kellaritilaa ja parvitilaa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Kastellin monitoimikoulu
Palvelut: Värtön sijainti on mahtaa, lähellä on niin joenranta ja kaikki palvelut.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Värttö, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Keinänen Anne

Alku LKV:n omistaja, LKV, Kaupanvahvistaja

alku LKV

alku LKV
alku LKV

Hintantie 95,
90650 OULU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.