Bo LKV Espoo

Kerrostalo | 3h + k + kph + piha (yj. 3 h + k)

Haapalahdenkatu 11, Pikku Huopalahti, Helsinki

Hinta

295 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

1991

Hieno pihallinen, muuttovalmis kolmio Pikku-Huopalahdessa. Tarjolla harvinainen tilava kolmio erinomaisella pohjaratkaisulla. Tässä kodissa on kunnon keittiö, tilavat makuuhuoneet, reilusti säilytystilaa ja sokerina pohjalla ikioma olohuoneesta aukeava, yhtiön suurin piha-alue, jossa pääset nauttimaan tulevan kesän antimista grilliherkkuineen. Asunto on juuri remontoitu, joten tänne pääset muuttamaan sisään heti ja huolettomasti. Parkettilattiat hohtavat hionnan ja lakkauksen jäljiltä ja seinät ovat virheettömät. Keittiössä on uudet kodinkoneet, kylppäri viritetty ja pihakin on trimmattu sinua varten. Pikku-Huopalahti on kuin kylä keskellä kaupunkia, viihdyt täällä varmasti. Taloyhtiö on todella viihtyisä, sisäpihoineen ja mukavine yhteisine tiloineen, täältä löytyy esim. kerhohuone pikku kemuja varten. Ylpeänä voimme myös ilmoittaa, että taloyhtiön on siirtynyt aurinkoenergiaan edelläkävijänä yhteistyössä Finsolar -taloyhtiöhankkeessa. Sinun ei tarvitse muuta kuin kutsua välittäjä paikalle ja sopia sinulle sopiva esittelyaika, me toteutamme unelmasi mielellämme. Esittelyt ja lisätiedot: Kusti Ristiluoma, 0400 443 103, kusti@bo.fi tai Veli Myllylä, 040 709 0555, veli@bo.fi Katso kaikki kohteemme: www.kustijavelimyy.com Seuraa meitä somessa #kustijavelimyy Instagram: @kustijavelimyy Facebook: Kustijavelimyy

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 19.5. 09:00 - 09:45

Tervetuloa ensiesittelyyn!

Esittelijänä Kusti Ristiluoma
p. 0400 443103

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20058297
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + piha (yj. 3 h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Lisäksi oma aidattu piha-alue n. 32 m2
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

276 992,95 €

Velkaosuus

18 007,05 €

Velaton hinta

295 000,00 €

Neliöhinta

3 959,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

537,30 € / kk

Pääomavastike

215,28 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

752,58 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

21,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

23,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Autopaikka katos 28€/kk autopaikka portti 30€/kk YHTIÖKOKOUKSEN 3.5.2023 PÄÄTÖKSET - Päätettiin, että tilikauden aikana kertyneistä pääomavastikkeista ja hankeosuuksista tai lainanosuussuorituksista rahastoidaan tarvittaessa enintään lainanlyhennyksiä vastaava määrä. - Päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoitovastikkeen suuruinen vastike yhtiön taloudellisen aseman niin edellyttäessä tai salliessa. Valtuudet ovat voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. - Päätettiin yksimielisesti hallituksen valtuutuksista mahdollisista yhtiöjärjestyksen määräyksistä huolimatta tarkastaa pääomavastiketta koronnousua tai -laskua vastaavasti seuraavan tai sitä seuraavan kalenterikuukauden alusta. YHTIÖKOKOUKSEN 12.4.2022 PÄÄTÖKSET - Päätettiin, että hallitukselle myönnetään valtuudet periä tarvittaessa kahden kuukauden hoitovastikkeen suuruinen ylimääräinen vastike. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen asti. - Päätettiin, että kartutetaan lainanlyhennysrahastoa tarvittaessa enintään lainanlyhennyksiin käytetyllä summalla. - Hyväksyttiin uusi yhtiöjärjestys. - Päätettiin, että tilataan suunnitelmat sähköautojen latauspisteiden tekemiseksi. Suunnittelun kustannusarvio on 4 000 euroa. Latausjärjestelmästä voisi tehdä kaksisuuntaisen.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet ja arkkupakastin.
Tehdyt remontit
Muutostyöilmoitus: Kph pintaremontti ja kalusteiden uusiminen 12.2.2024. Keittiöremontti: kaapinovien uusiminen ja kodinkoneiden uusiminen. Seinien maalaus ja parkettilattioiden hionta ja maalaus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Kiva vaalea juuri osittain remontoitu ja keittiö, jonka kaikki kodinkoneet on uusittu (paitsi arkkupakastin). Electroluxin valkoiset jääkaappi/pakastin ja astianpesukone, Upon sähköliesi, Savon liesituuletin on kalusteeseen upotettu. Välitila 15x15 valkoinen laatta, työtasot laminaattia ja terästä. Kiinteät työvalaisimet. Lattia on laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Vastikään kunnostettu avara kylpyhuone, lattia 10x10 vaalea laatta, seinät 15x15 valkoinen laatta / maalattu, kääntyvät suihkuseinät, wc-istuin, allas+kaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä ja tila pesutornille.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Seinät maalattu valkoiseksi, lattia on parkettia, joka on juuri hiottu ja lakattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät maalattu valkoiseksi, lattiat parkettia, joka ovat juuri hiottu ja lakattuja. Hyvin kaappitilaa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Emännöintitsto Aamu, Susanna Kalikko p. 09 615 07 333 palvelumestari@aamu.io
Huolto
Kiinteistöhuolto Seppo Saksa Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: HITAS-SÄÄNTELYN PÄÄTTYMINEN
- Hitas-sääntely on merkitty päättymään yhtiön osalta tontin maanvuokrasopimukseen 30.11.2021, jolloin sääntelyä koskevat ehdot mitätöityvät.
Taloyhtiön B-kerrostalon katolla on aurinkopaneelit
- Taloyhtiö on pilottikohteena Finsolar-taloyhtiöhankkeessa
Taloyhtiössä: kuivaushuone, kerhohuone, sauna.
Kuntotutkimukset: 2015 laadittu koko kiinteistöstä kuntoarvio
Tehdyt remontit
2021 aurinkopaneelien lisäys
2019 kerrostalojen välissä olevan puurakenteen huoltomaalaus ja pergolan asennus takaisin. Maalattiin porraskäytävien ja rivitalohuoneistojen ulko-ovet. Kattoremontin takuuajan korjaukset.
2018 lukituksen uusiminen Abloy Sento, A-B-portaiden pohjakerroksen akustiikkalevyt uusittiin, kasvillisuuden uusinta, leikkialueen ja leikkivälineiden uusinta, kerrostalojen alapohjissa sijaitsevien jätevesiviemäreiden kannakointi, sisäpihan päällysrakenteiden uusiminen/korjaaminen, A-kerrostalon alapohjaan asennettiin pumppuasema, sadevesi- ja viemärijärjestelmän kunnostus, kerrostalojen tonttiviemäriliitos uusittiin, kiinteistön sadevesijärjestelmä uusittiin rännikaivojärjestelmäksi.
2017 Iv-kanavistot puhdistettiin ja ilmanvaihto säädettiin, B kerrostalon katolle asennettiin aurinkopaneelit, Iv-huippuimurit uusittiin kerrostaloissa ja rivitalossa, vesikatot uusittiin konesaumatuiksi alumiinipeltikatoiksi, asennettiin uudet rännit ja syöksytorvet.
2016 Lisäksi uusittiin rivitalon asuntopihojen aitojen laudoitukset ennen maalaustöitä, aitojen ja huoltorakennusten puuosien maalaustyöt, ulkopinnan puurakenteiden maalaus ja vesipeltien pesu, julkisivun, sokkelin ja parvekkeiden elastisten saumojen uusinta, asuinkerrostalojen, huoltorakennusten ja rivitalon pihan puolen ikkunoiden.
2015 lipputanko uusittu.
2014 Piha-alueen kasvillisuuden raivaussiivous, puiden kaatoja sekä rivitalorakennuksessa kasvavien villiviinien poisto juurineen, kerrostalon katon läpivientien 4 kpl sekä rivitalon läpivientien 7 kpl
tiivistysten korjaus, rivitalon länsipuolen ikkunoiden ja takaovien huoltomaalaus, saunan löylyhuoneen lauteiden uusinta.
2013 Vesikaton kuntotarkastus, kaukolämpökeskuksen, linjasäätöventtiilien, patteriverkoston venttiilien ja
termostaattien sekä lämmitysverkoston tasapainotus.
2012 rivitalon piha-aitojen osittainen kunnostus
2010 Saunan löylyhuoneen ja pesuhuoneen ovien suojakäsittely, kerhohuoneen katon ja seinien maalaus, 3.krs parvekkeiden kunnostus, 6 kpl.
2009 ilmanvaihdon säätö ja ilmanvaihtohormien puhdistus, rivitalon pohjaviemäreiden tuuletusputkien tarkastus ja vaihto.
2007 Pihan asfaltointi
1998 piharakennusten ja piha-aitojen maalaus, autokatoksien häkkiovet.
1996 pihakiveys
Tulevat remontit
Hallituksen viiden (5) vuoden kunnossapitotarveselvitys v. 2023 -2027
2023 pitkäntähtäimen kunnossapitotarveselvitys PTS, kuntoarvion päivittäminen
2024 saunaosaston peruskorjauksen suunnittelu, kilpailutus, valvonta ja toteutus, rivitalon alapohjan viemäriputken kannakointi ja läpivientien korjaus, rivitalon pergoloiden ja terassiovien kunnostuksen suunnittelu, kilpailutus, projektinjohto, valvonta ja toteutus.
2025 julkisivun kuntotutkimus, huoneistoparvekkeiden parvekeovien kuntojen kartoitus.
2026 julkisivun korjaus, huoneistoparvekkeiden kunnostus ja parvekeovien maalaus, sokkelin korjaus ja maalaus.
2027 rappukäytävien maalaus
2028 sähköautojen latauspisteiden suunnittelu
2029 sähköautojen latausjärjestelmän asentaminen ja mahdollisesti rakennusten välisten sähkösyöttöjen uusiminen
Energialuokka
F (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 15.11.2028
Tontin koko
1 869 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Lisätietoja: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
34 741,84 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2050

As. Oy Haapalahdenkatu 11

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutetut autopaikat 17 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pikku Huopalahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ristiluoma Kusti

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.