Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Omakotitontti

Lähdeniityntie 10b, Tapaninkylä, Helsinki

Hinta

245 000 €

Koko

729

Erinomaisella sijainnilla rakennuspaikka. Tontti on tasainen ja pohjatutkimus on tehty. Tontilla on valmiina kasvillisuutta, jota voit viimeistellä rakennuksen valmistuttua oman maun mukaiseksi. Tontin erinomaista sijaintia lisää uusi jo rakenteilla oleva Maatullin koulun, päiväkodin ja leikki­puiston kokonaisuus. Tämän kokonaisuuden arvioitu valmistuminen on vuoden 2024 lopussa. Mikä voisi olla parempi rakennuspaikka perheelliselle, kuin rauhallinen omakotitaloalue, josta vain muutaman sadan metrin matka kouluun ja päiväkotiin. Juna-asemalle vain noin kilometri ja Tikkurilan kattavat palvelut lyhyen ajomatkan päässä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20067811
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

245 000,00 €

Velaton hinta

245 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 135,08 € / vuosi

Tiemaksu

61,50 € / vuosi

Kohteen lisätiedot
Uusi Maatullin päiväkoti, koulu ja leikkipuisto rakenteilla. Arvioitu valmistuminen vuoden 2024 lopussa: https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000008903153.html Jätevesien käsittelyä koskevat uudet määräykset voivat aiheuttaa muutostarpeita myytävän kiinteistön jätevesien käsittelylaitteistoihin. Jätevesijärjestelmän soveltuvuutta nykyisten jätevesiasetusten määräyksiin ei ole selvitetty. Tarkemmat tiedot tarvittavista muutoksista ostajan tulee hankkia kiinteistön sijaintikunnan viranomaisilta. Vesi- ja viemäriliittymien kustannukset tulee ostajan selvittää Helsingin kaupungin rakennusvalvonnasta.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Liittymä tontin rajalla
Viemäri
Liittymä tontin rajalla
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-39-328-20
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
729 m²
Tie perille
Kyllä
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Maankäyttöjohtaja päätti hyväksyä 39. kaupunginosan (Tapaninkylä) korttelin 39328 tonttia 20 koskevan poikkeamishakemuksen 22.4.2022. Hakemuksen mukainen hanke edellyttää poikkeamista asemakaavasta nro 7540 seuraavasti: - Tonttitehokkuus saa nousta luvusta e=0,20 lukuun e=0,25, ylitys on 36 k-m2 (25 %). - Siltä osin kun ulkoseinien paksuus on enemmän kuin 250 mm, kerrosala voidaan ylittää MRL 115 § 3 momentissa esitetyn periaatteen mukaisesti. - Teknisten tilojen osalta kerrosala voidaan ylittää MRL 115 § 3 momentissa esitetyn periaatteen mukaisesti. - Kaksikerroksisen rakennuksen enimmäiskorkeus (6 m) saadaan ylittää siten, että asuinrakennuksen enimmäiskorkeus on 7,15 m. - Autokatoksen enimmäiskorkeus (2,5 m) saadaan ylittää siten, rakennuksen enimmäiskorkeus on noin 3,5 m. - Tontin sisäänajoaukon enimmäisleveys (3,5 m) saadaan ylittää noin 0,5 m. Maankäyttöjohtaja päätti myöntää poikkeamisen seuraavilla ehdoilla: - Rakennus rakennetaan kahteen tasoon (enintään 70 % kerrosalasta yhdessä tasossa). - Autosuoja-, varasto- ja talousrakennustilaa saadaan rakentaa enintään 25 m2 asuntoa kohden kerrosalan estämättä. - Tontille saa rakentaa enintään kaksi asuntoa. - Asuinhuoneiden ulkokuoren ääneneristävyyden AL lentomelua vastaan on oltava vähintään 32 dB. - Autopaikkoja on rakennettava 1 ap/asunto ja lisäksi 1 ap/asunto auton tilapäistä säilyttämistä varten.
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako.
AOR Omakotitalojen, rivitalojen
ja muiden kytkettyjen pientalojen
korttelialue
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Poikkeamispäätös
Palvelut
Koulut: Uusi koulu rakenteilla n. 300m
Helsingin media lukio 750m
Tapanilan alakoulu 1km
Palvelut: Alepa ja K-Market n. 1km
Muut palvelut: Lukuisia ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia 1 km säteellä
Tapanilan kirjasto 1,2km
Päiväkodit: Päiväkoti pikkuprinssi 1,1km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 450m Puistolan juna-asema 1,2km Tapanilan juna-asema 1,3km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapaninkylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karukoski Marie

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Huoneistokeskus Vantaa Keski-Uusimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.