Zansen Oy

Paritalo | 4h + k, kellari, jossa saunaosasto

Muinaislinnantie 3, Vartiokylä, Helsinki

Hinta

298 000 €

Koko

75,5 / 90 m²

Vuosi

1988

Paritalohuoneisto vehreillä näkymillä ja kiertävällä tilavalla pihalla etsii uutta omistajaansa! Mikäli etsit omaa rauhaa Helsingin palveluiden läheisyydestä, on tämä suojaisa koti sinulle sopiva. Talo sijaitsee hieman korkeammalla viereisistä taloista, minkä johdosta olohuoneen ikkunat ovat eri tasossa - täten naapurit ei kurki sisälle. Lisäksi asunnolla on suojaisa sekä tilava kiertävä piha. Huoneiston pohjaratkaisu on käytännöllinen; wc:t löydät molemmista kerroksista ja kaikki huoneet ovat tilavia. Huoneistolle kuuluu yksi autopaikka, josta ei makseta erillistä vastiketta. Etupihalla on lisäksi kylmävarasto. Taloyhtiössä on neljä asuntoa. Yhtiössä on katot maalattu ja vesi- ja lämpöputkistot uusittu. Yhtiön Helsingin kaupungin edukas vuokratontti on voimassa aina vuoteen 2045 asti. Yhtiö on kaukolämmössä, joten lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Sijainti on käytännöllinen; bussipysäkin löydät noin 700 metrin päästä ja metroasemallekkin on vain noin kilometri. Alueella upeaa luontoa mm. merellisessä Varjakanpuistossa sekä Mustavuoren luonnonsuojelualueella. Vartiokylänlahden upeat luontomaisemat alkavat noin 250 metrin päästä. Lapsiperheille alueelta löytyy päiväkodit sekä Vartiokylän ala- ja yläaste. Vartiokylässä sijaitsee myös ruotsinkielinen peruskoulu, jossa on vuosiluokat 1-9. Pyydä rohkeasti kohteen lisätiedot välittäjältä ja varaa oma yksityisnäyttö. Kohteessa ei järjestetä yleisnäyttöjä. Tervetuloa! Sinua palvelee: Ira von Zansen, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV Kaupanvahvistaja Kiinteistönvälityksen osaaja (Tamk, 30 op) ira@zansen.fi 044 588 8810 www.irazansen.fi Zansen Oy Onko oma asuntosi myymättä? Kauttani saat maksuttoman arvion asunnostasi sekä tarjouksen myyntityöstä. Soita 044 588 8810!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20101097
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k, kellari, jossa saunaosasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14,5 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Lisätietoja pinta-alasta
75,5 m2 sisältyy yläkerta ja ainakin alakerran makuuhuoneet. Osa tiloista on kellarissa, jonka johdosta ne eivät sisälly asuinpinta-alaan.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1988
Käyttöönottovuosi
1988
Vapautuminen
Muu ehto: sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Velaton hinta

298 000,00 €

Neliöhinta

3 947,02 €/m²

Vastike

Hoitovastike

552,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

552,60 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Asunnon hoitovastikkeeseen sisältyy lämmitys (kaukolämpö). Asunnolle kuuluu yksi autopaikka, josta ei peritä vastiketta. Huoneistojen nrot 3 ja 4 hoitovastike määräytyy 90 m2:n mukaan.

Muut maksut

Vesimaksu

14,98 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet. Asunnossa hälytysjärjestelmä, ostaja halutessaan voi ottaa oman sopimuksen.
Tehdyt remontit
Alakerran kylpyhuoneen lattia on laatoitettu vanhan lattian päälle asunnon valmistumisen jälkeen. Osakas on ulkoistanut laatoitustyön.

Vuonna 2010 yläkerran kylpyhuoneen laatoituksien päälle on laatoitettu uudet laatat (seinät sekä lattiat). Osakas on ulkoistanut laatoitustyön.

Noin vuonna 2013 portaiden ja alakerran aulan matto asennettu. Samalla on osittain maalattu portaat/kaide.

Noin vuonna 2009 keittiön kaapin ovet on uusittu.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Keittiössä on keraaminen liesi, jääkaappi, pakastin, astianpesukone ja liesituuletin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, pyyhepatteri, wc-istuin, allaskaappi, peili. Alakerran kylpyhuoneessa on lattialämmitys, suihku, wc-istuin, allas ja peilikaappi. Kylpyhuoneissa on lattiat laattaa ja seinät on kaakeloitu. Kylpyhuoneiden lattioiden alla on muovimatto. Kylpyhuoneen vieressä on pukuhuone, jonka muovimatto-lattiassa on lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Saunassa on sähkökiuas.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnon pääsisäänkäynnin vieressä on kylmävarasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen.
Huolto
Omatoiminen. Itse hoidetaan oman asunnon vierustan piha-alue. Ei talonmiesvuoroja, tehty kuka ehtii ensin periaatteella. Yhtiössä ei ole ulkoistettu huoltoa miltään osin.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiössä on yhteisvarasto, jossa on pihanhoitovälineitä. Yhteisantenni. Ilmanvaihto: koneellinen.
Kuntotutkimukset: Kuntoarvio 2010.
Kuntotarkastus salaojat 2019.
Raportit saatavilla välittäjältä.
Tehdyt remontit
Kaukolämpökeskus uusittu 2011.
Vesi- ja lämpöputkisto uusittu 2017.
Katot maalattu 2022-2023.
Tulevat remontit
Yhtiökokouspöytäkirjan mukaan seuraavan viiden vuoden aikana arvioidut remontit/huollot:
- B-talon pergolan katto. Lisäksi osakkaat maalaavat sekalaisia kohteita myös itse.
- Lisäselvitetään lämmönjakohuoneesta taloihin johtavan yhdysputken uusiminen.
- Muodostetaan uusi kunnossapitotarveselvitys.

Osakkaan mukaan yhtiössä on tulossa A-talon maalaus ja hieman B-talon maalausta (suurin osa B-talosta maalattu). Osakkaan mukaan myös salaojien uusimista/kunnostusta jatketaan. Isännöitsijän mukaan salaojien kunnostukselle ei katsottu tarvetta tarkastuksen jälkeen. Aikaisemmin korjattiin ainoastaan B3 saunan kohdan reunus missä oli vesivahinkoa. Isännöitsijän mukaan talojen seiniä on maalattu osittain ja lisämaalausta tulee tarpeen mukaan niihin osiin missä on tarvetta.

Yhtiöllä on teetetty PTS vuosille 2010-2030, saatavilla välittäjältä.

Isännöitsijän mukaan taloyhtiöllä ei ole kunnossapitotarveselvitystä seuraavalle viidelle vuodelle eikä tulevia remontteja ole aikataulutettu, mutta suunnitteilla on tulevaisuudessa lämmönjakohuoneesta taloihin johtavan yhdysputken uusiminen.

Huoneistokohtaiset kustannukset tulevista remonteista / huoltotoimista ei ole tiedossa.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 654 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Vieressä on iso tontti, johon saattaa jossain vaiheessa tulla rakentamista, sillä kiinteistöllä saattaa olla rakennusoikeutta jäljellä.

Itäväylän vartta ja sen ympäristöä kehitetään asumisen, työpaikkojen, palveluiden ja virkistyksen luonnonläheisenä bulevardikaupunkina. Itäisen bulevardikaupungin itäosan suunnitteluperiaatteet tarkentavat Helsingin yleiskaavan tavoitetta bulevardikaupunginosan kehittämiseksi. Suunnitteluperiaatteiden yhteydessä määritellään rakentamisen alueet, raitiotie- ja raitiotiepysäkkivaraukset sekä viher- ja virkistysverkosto. Suunnitteluperiaatteiden pohjalta voidaan valmistella asemakaavan muutoksia tontinhaltijoiden mahdollisten kaavamuutoshakemusten myötä.

Itä-Helsingin kaupunkirakenteellisesti keskeiselle, Myllypurosta Vartiokylänlahden pohjukkaan ulottuvalle vihervyöhykkeelle on laadittu maisemasuunnitelma. Suunnitelma liittyy alueeseen rajautuvien uusien pientaloalueiden asemakaavoitukseen. Suunnitelman tavoitteena on kehittää tästä kaupunkirakenteellisesti tärkeästä viheralueesta sen maisema- ja kulttuurihistoriallisia arvoja korostava vetovoimainen viheraluekokonaisuus.

Vartiokylänlahden alueelle laaditaan suunnitteluperiaatteet ja kaavarunko. Suunnitteluperiaatteissa määritellään alueen täydennysrakentamisen, virkistysalueiden ja palvelurakenteen tärkeimmät tavoitteet. Sen jälkeen laadittavassa kaavarungossa tarkennetaan merkittävimmät suunnittelun periaateratkaisut, kuten alustava kortteli- ja viherrakenne sekä liikennejärjestelyt. Suunnitteluperiaatteiden painopisteenä ovat Puotilanrantaan, Rastilanrantaan ja myöhemmin Rastilan kartanon alueelle sijoittuvat uudet ja täydentyvät asuinalueet, lahden ympäristön reitistö ja palvelut.

Lisätietoja antaa Helsingin kaupunki, asiakaspalvelu puh. 09 310 22111.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
3 702,40 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2045

Asunto Oy Valkama-Salpa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Vartiokylän ala-asteen koulu noin 1,8 km.
Botby grundskola noin 1,8 km.
Vartiokylän yläasteen koulu noin 1,2 km.
Päiväkoti Viikinki noin 600 m.
Vartiokylänlahden upeat luontomaisemat alkavat noin 250 metrin päästä.
Bussipysäkki noin 700 m.
Puotilan metroasema noin 1 km.
Prisma noin 1,4 km.
Kauppakeskus Itis noin 1,7 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yksi autopaikka kuuluu asunnolle, ensimmäinen autopaikka pihaan tultaessa. Yhtiössä yhteensä neljä autopaikkaa. Autopaikkojen sähköt menevät taloyhtiön sähkökaappiin, näin ollen sähköauton lataus ei ole mahdollinen.
Pihan kuvaus
Asunnon piha kiertää asunnon ympäri. Takapiha on lounaan suuntaan ja etupiha koiliseen. Yhtiöllä ei ole virallista pihojen hallintakarttaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Vartiokylä, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

von Zansen Ira

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kaupanvahvistaja, Kiinteistönvälityksen osaaja (Tamk, 30 op)

Zansen Oy

Zansen Oy
Zansen Oy

Antinkatu 3 D, 7. kerros,
00100 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.