ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Rivitalo | 3h, k, kph, s, wc, vh, parveke, tarassi, autokatos (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + k + s)

Asgård 16, Kauklahti, Espoo

Hinta

334 000 €

Koko

76,5 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään kolmioon arvostetulla alueella Kauklahdessa! Tämä kodikas koti tarjoaa tilaa ja mukavuutta niin pienelle perheelle kuin pariskunnallekin. Kodin kaksikerroksisuus mahdollistaa monipuolisen käytön eri kerroksilla. Alakerrassa avautuu valoisa ja viihtyisä tila, jossa olohuone sulautuu kauniiseen skandinaavisen tyylin keittiöön. Runsaasti kaappi- ja laskutilaa keittiössä tekee arjen sujuvasta askareista nautinnollisia. Aurinkoinen takapiha tarjoaa ihanteellisen ympäristön ulkoiluun ja rentoutumiseen, olipa sitten kyse leikeistä nurmikolla tai ruokailusta suurella terassilla. Yläkerrassa odottavat makuuhuoneet, kylpyhuone ja sauna. Yläkerran parveke tarjoaa lisäksi mahdollisuuden nauttia rauhasta ja ulkoilmasta omassa yksityisyydessä, vaikkapa saunomisen jälkeen. Huoneistoon kuuluu myös autokatospaikka, joka tuo mukavuutta arkeen, erityisesti talvisin. Taloyhtiö on moderni ja valmistunut vuonna 2020, sijaiten omalla tontillaan. Kauklahdesta löytyvät kattavat palvelut aivan käden ulottuvilla, kuten elintarvikekaupat, kirjasto, asukaspuisto, apteekki, kuntosali ja monet muut palvelut. Lisäksi alueelta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet niin linja-autoilla kuin junallakin, mukaan lukien suora junayhteys Helsingin keskustaan. Tervetuloa kotiin, jossa yhdistyvät viihtyisä asuminen, luonnonläheisyys ja moderni mukavuus! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Minna Uski, LKV / 044 328 6248 tai minna.uski@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20101757
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, wc, vh, parveke, tarassi, autokatos (yhtiöjärjestyksen mukaan 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
76,5 m²
Kokonaispinta-ala
76,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

334 000,00 €

Velaton hinta

334 000,00 €

Neliöhinta

4 366,01 €/m²

Vastike

Hoitovastike

267,75 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

267,75 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

19,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 19,00 €/kk/hlö. Vesi kulutuksen mukaan, oma mittari. Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten. Kaupanteon yhteydessä ostaja vastaa mittarilukeman ilmoituksesta ja mahdollisista lisäkustannuksista. Autopaikka (hoitovastikkeen yhteydessä) 15,00 € / kk Kylmä vesi 4,00 € kpl/kulutus Lämmin vesi 9,00 € kpl/kulutus Yhtiökokous: Kokouksessa hallitukselle annettiin valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito-/rahoitusvastike tai olla perimättä enintään kahden kuukauden hoito-/rahoitusvastike. Lisäksi hallitukselle annettiin valtuudet päättää 30.9.2023 alkavien yhtiölainan lyhennyksien rahoitusvastikkeen taso vuoden vaihteessa 2022/2023. Lyhennyksien taso perustuu osakkaiden velkasitoumukseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: lounaaseen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Hyvä ja vakavarainen taloyhtiö. Reunimmainen autokatospaikka suoraan takapihan kohdalla, hybridi-/sähköauton hidaslataus mahdollisuus. Käytetty sähkö maksetaan taloyhtiölle kulutuksen mukaan. Normaalista moottorinlämmityksestä ei veloiteta. Rakennusvaiheen lisähintaiset materiaalivalinnat: Vetimet: keittiön kaapit, wc ja kylpyhuone (mustat) Keittiön taso (valkoinen) Keittiön välitila tiililadonta Keittiön hana (musta Tapwell) Keittiön allas (musta) Jääkaappi kalustepeitteinen Astianpesukone kalustepeitteinen Kalustemikro Kalusteuuni Lattia (vaalea parketti Karelia Saarni Natur Vanilla Matt) Suihkusetti Mora (sadesuihku) Saunapaketti (seinät musta kuusipaneeli, lauteet vaalea haapa, Sawo pilarikiuas) Kylpyhuoneen katto valkolakattu WC:n katto valkolakattu
Tehdyt remontit
Makuuhuoneiden seinät maalattu tehosteväreillä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Liesituuletin, uuni, hana, kaapistot, allas, astianpesukone, jääkaappipakastin, integroitu mikroaaltouuni, sähköliesi, siivouskaappi. VÄLITILA: Laatta. SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, pesukoneliitäntä, hana, allas, peilikaappi, lattialämmitys, pyykkikaappi. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
VARUSTUS: Wc-istuin, hana, allas, peilikaappi, allaskaapisto, lattialämmitys. SEINÄT: Laatta. LATTIAT: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas. SEINÄT: Paneeli. LATTIAT: Laatta.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapistot, vaatehuone. SEINÄT: Maali. LATTIAT: Parketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy / Ami Pyyhtiä Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa ami.pyyhtia@kiinteistotahkola.fi +358 207 480 089
Huolto
SKIPA Kiinteistöpalvelut Oy
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Talousrakennus, jätekeräyspiste.
Lämmönvaihtotapa: koneellinen LTO. Kaapeli TV, taloyhtiölaajakaista, lämmin häkkivarasto

Asunto Oy Espoon Reelinki omistaa 1/2 määräosan kiinteistöstä 49-44-140-
5. Kiinteistön pinta-ala yhteensä 13 539 m .
Kiinteistön hallinta on jaettu hallinnanjakosopimuksella Asumisoikeus Oy
Espoon Asgård 6 kanssa.

Yhtiön tavanomaisesta talousjätehuollosta huolehtii yhtiö ja siitä aiheutuvat kustannukset sisältyvät hoitovastikkeella katettaviin kustannuksiin. Mikäli jonkin huoneiston käytöstä aiheutuu ongelmajätettä tai poikkeuksellisen paljon jätettä esim. runsaasti pakkausjätettä, on ko. huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja velvollinen huolehtimaan ko. jätteistä itse tai korvaamaan niistä yhtiölle aiheutuvat kustannukset.
Kuntotutkimukset: Ei ole tehty.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 21 Autokatospaikkoja: 7

Tehdyt remontit
Tilinpäätös 2022 mukaan:

Yhtiössä jatkuivat vuositakuukorjaukset vuoden 2022 aikana. Kiwa Inspecta teki vuoden 2022 aikana kaksi jälkitarkastusta, jossa todettiin vuositakuukorjaukset tehdyiksi.

Vuoden 2022 aikana yhtiön hallinnassa olevia lämpötolppia muutettiin hidaslatausasemiksi.
Tulevat remontit
2021-2025: Normaaleja ylläpitokorjauksia ja huoltotoimenpiteitä.

Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
B (2007), Todistuksen laatimispäivä: 6.10.2020. Viimeinen voimassaolopäivä: 6.10.2024.
Tontin koko
6 769 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
- Lisätietoa antaa Espoon kaupunki
- Tarvittaessa voit olla yhteydessä lupavalmistelijoihin yhteisen sähköpostin kautta tai jättää lupavalmistelijoille soittopyyntöjä asiakaspalveluumme, p. +358 9 81625000.
- Ostajan tulee tutustua huolellisesti kaavamuutoksiin sekä muihin tietoihin, jotka saa Espoon karttapalvelusta: kartat.espoo.fi

Vireillä olevat suunnitelmat alueella:
Kauklahdenväylä: Espoon kaupungin tavoitteena on muuttaa Kauklahdenväylä kaduksi Vanttilantien ja Kehä III:n välillä. Osa kaava-alueesta on liikennealuetta, osa asemakaavoittamatonta. Asemakaavalla varaudutaan mahdollisiin lisäkaistoihin tulevaisuudessa. Katualueeksi kaavoittamisen myötä Kauklahdenväylä siirtyy kaupungin hallintaan. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma nähtävillä arviolta vuonna 2023.

Kauklahden aseman ympäristön kehittäminen: Kauklahden aseman eteläpuoliselle teollisuus- ja varastoalueelle suunnitellaan keskustamaista asuinrakentamista, palveluita, puistoja ja joukkoliikenneterminaali. Radan pohjoispuolelle lisätään liityntäpysäköintiä ja suojellaan valtakunnallisesti merkittävään rakennettuun kulttuuriympäristöalueeseen (RKY) kuuluva Kauklahden asemarakennus.

Kyytimäen pientaloalue: Alueelle suunnitellaan uusi pientaloalue, joka mukailee maastonmuotoja. Kyytimäki sijaitsee historiallisen Hansatien pohjoispuolella, noin kilometrin päässä Kauklahden juna-asemalta.
Kaupunkisuunnittelulautakunta on hyväksynyt kaavaehdotuksen kaupunginhallituksen käsiteltäväksi 27.4.2022. Tämän hetkisen arvion mukaan kaava etenee kaupunginhallituksen käsittelyyn vuoden 2023 aikana.

Finnsin liike- ja koulutustoiminnan alue: Finnsissä sijaitsevalla alueella on nykyisin Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian koulutustoimintaa, joka tuottaa mm. matkailu- ja majoituspalveluita. Asemakaavaa muutetaan siten, että alueelle voi tulla myös yksityistä liiketoimintaa. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma ja kaavan valmisteluaineisto nähtävillä 26.6.–8.8.2023.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Espoon Reelinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lidl n. 900 m, K-Market n. 900 m, Alepa n. 1,1 km.
Koulut: Hansakallion koulu n. 600 m. Kauklahden koulu n. 800 m.
Päiväkodit: Lasinpuhaltajan päiväkoti n. 400 m. Kauklahden päiväkoti n. 900
m. Päiväkoti Touhula n. 1,4 km.
Liikenneyhteydet
Juna-asema n. 1 km. Lähin bussipysäkki n. 400 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
7 autokatospaikkaa omilla osakkeilla.
Sähköauton latausmahdollisuus on hidaslatausta varten. Ne autopaikat, jotka on huoneistojen vieressä on myös tehokkaampi latausmahdollisuus. Osakas maksaa muutostyöt ja latausaseman.

Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneistolle kuuluu autopaikka AP 16. Autopaikkojen ylläpidosta vastaa taloyhtiö.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kauklahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uski Minna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.