Bo LKV Lahti

Kerrostalo | 2h, k, kph / wc, ransk.p, 2 varastoa

Harjukatu 40, Keskusta, Lahti

Hinta

265 000 €

Koko

66 m²

Vuosi

1912

Silloin tällöin tulee kohde vastaan, joka on vain niin ihana ja upea. Tämä Harjukadun koti on juuri sellainen asunto, joka saa sydämen lyömään pari ylimääräistä lyöntiä. Rakkaudella ja pieteetillä kauttaaltaan remontoitu kaksio on monen yksityiskohtansa ansiosta harvinainen herkku. Hyvällä maulla valitut ensiluokkaiset ja tyylikkäät materiaalit sekä avara ja valoisa pohjaratkaisu luovat tälle kodille ihanteellisen tunnelman. Asunto jakautuu erittäin viehättävästi kahden kerroksen välillä luoden vakuuttavan tunnelman jo aikojen takaa. Tässä on erittäin persoonallinen asunto, jollaista ei Lahdesta joka päivä tule vastaan! Asuntoon on oma sisäänkäynti suoraan sisäpihalta, jossa tunnelmalliset ja vankat tammiovet saattelevat sinut sisään toivotten tervetulleeksi kotiin. Tällöin eteesi aukeaa viehättävän tunnelmallinen ja tilava keittiö / ruokailutila, jota voi käyttää yhtähyvin olohuoneena kuin ruokailutilanakin. Keittiön toimivuus on tässä tilassa otettu upeasti huomioon, puhumattakaan keittiön estetiikasta. Keittiön harmonia on sanoin kuvaamaton ja upeat valoratkaisut korostavat sen tyylikkyyttä. Keittiö on sijoitettu vanhojen kivi-/betonirappusten alapuolelle, kuin korostamaan tämän tilan viehättävyyttä. Nämä jykevät rappuset mustilla rautakaiteilla johdattavat sinut yläkertaan, josta aukeaa mittavan korkea ja upea yhtenäinen tila, joka toimii tällä hetkellä makuuhuoneena, mutta palvelee upeasti myös olohuoneen virkaa. Ihastuttava ranskalainen parveke on vertaansa vailla ja tunnelma on kuin olisi keskieurooppalaisessa Palace- hotellissa. Tässä asunnosta löytyy paljon kauniita yksityiskohtia ja joka askeleella voit tuntea ajan henkeä yhdistettynä tämän päivän modernisuuteen. Pienet yksityiskohdat ovatkin usein ne, jotka antavat sen viimeisen silauksen ja rauhallisen tunteen kodille. Tämä kuvankaunis, rakkaudella remontoitu kaksio onkin nyt uusia asukkaita vailla. Sovi itsellesi yksityisesittely ja pääset kokemaan tunnelman paikan päälle! Esittelyt sinulle tarjoaa tästäkin upeasta kohteesta: Bo LKV Lahti Toni Mäenpää Kiinteistönvälittäjä LKV 040-709 9009 toni.maenpaa@bo.fi THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20126740
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph / wc, ransk.p, 2 varastoa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66 m²
Kokonaispinta-ala
66 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukaan; 2 huonetta, keittokomero, 2 varastoa. 66,0 m².
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
1912
Käyttöönottovuosi
1912
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

265 000,00 €

Velaton hinta

265 000,00 €

Neliöhinta

4 015,15 €/m²

Vastike

Hoitovastike

270,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

270,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Käytetystä vedestä peritään erillinen korvaus, jonka perusteena on mittarilla todettu todellinen vedenkulutus. Asuinhuoneistojen osalta voidaan käyttää perusteena myös siinä vakituisesti asuvien henkilöiden lukumäärää. Koneellisesta ilmanvaihdosta johtuvat lämpökustannukset korvataan mittarilukemien mukaisesti. Pesutupa 2 €/koneellinen (talonmieheltä poletit 10 kpl = 20 €). Varainsiirtovero 1,5 %.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kiinteät valaisimet, verhotangot, sälekaihtimet, irralliset vaatekaapit; yläkerran vaatekaapisto.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla 30 päivää
Tehdyt remontit
Koko huoneisto saneerattu 2013. Alakerran koko lattia on purettu ja vaihdettu maa-aineet, asennettu uudet sorat, kosteuseristeet ja lämpöeristeet sekä valettu uusi betonilattia. Seinät koolattu ilmaraoilla ja levytetty.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Erinomainen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Remontoitu v. 2013. Lattia: mikrobetonia keittiössä ja ruokailutilassa. Seinät: maalattu. Varusteet: Jää-/pakastin SMEG, erillinen liesi ja uuni, liesituuletin (johdettu ulos), integroitu astianpesukone. Alakerrassa on pattereiden lisäksi asennettu myös sähköinen mukavuuslattialämmitys.
Työtaso: kivi
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu v. 2013. Seinät: kaakeli. Lattia: Aito kivilaatta Varusteet: suihku, seinä-wc, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, sähköinen lattialämmitys, pyyhepatteri.
Olohuoneen kuvaus
Olo- / makuuhuoneessa ranskalainen parveke. Liukuovikaapisto.
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
2 kpl varastoja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Saumattu pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Kari Kuru/Isännöitsijätoimisto J. Rautama Oy Puistokatu 11, 15100 Lahti, p. 0400-682 692
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Mankeli, Jäähdytetty kellari, Askarteluhuone, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Osakkeenomistajan tulee esittää lunastusvaatimuksensa kirjallisesti yhtiölle kuukauden kuluessa siitä kun osakkeen siirtymisestä on hallitukselle ilmoitettu.
Muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen/poistoilma.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 10

Tehdyt remontit
Ullakkoasunnot rakennettu -93, B-porrashuoneen hissi rakennettu -92-93, käyttövesi- ja viemäriputket uusittu sekä kylpyhuoneet ja vessat saneerattu -99-00, sisäpihan puoleinen julkisivu ja parvekkeet saneerattu, korkean osan vesikatto maalattu, ullakkoasuntojen ikkunoihin asenettu lisäpokat ja asuinhuoneistojen ikkunat uusittu -09, A-, C-, D- ja E-porrashuoneet maalattu sekä liikehuoneistojen näyteikkunat uusittu -10, kaikkien porrashuoneiden ja kellarikeroksen valaisimet uusittu -10, ovisummerit, porrashuoneiden ja kellaritilojen sähköistys uusittu -10, patteriverkosto tasapainoitettu, asennettu linjasäätöventiilit ja -sulut sekä asennettu osaan huoneistoista patteritermostaatit -12, jäteasema rakennettu -13, 1.krs:n kadunpuoleisen julkisivua korjattu ja jäteasema rakennettu -13, huoneiston F 1 kosteusvaurio korjattu -13, piharakennuksen takaseinän rappaus (Harjukatu 44 päin oleva seinä) -14, uusittu matalan osan konesaumattu peltikatto ja yläpohjan lämpöeristeet -15, jälkiasennushissit A- ja C-porrashuoneisiin -18-19, piha- ja porttikongiremontti -19, yleisten tilojen palovaroitinjärjestelmä uusittu -19, päärakennuksen huopakatteet ja B-hissin korin sisustus uusittu -20, nuohottu poistoilmakanavat ja uusittu kameravalvontajärjestelmä -22.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavalle 5 vuodelle: konesaumattujen peltikattojen maalaus -25-27, lukitusjärjestelmän uusiminen viiden vuoden sisällä, katujulkisivujen ikkunoiden huoltomaalaus 5 vuoden sisällä, käyttövesisaneeraus mahdollisesti 5-10 vuoden sisällä.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
1 307 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki p. (03) 814 2355
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Rautatienkatu 7 Lahdessa

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kattavat keskustan palvelut.
Liikenneyhteydet
Matkakeskus n. 400 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
10 autopaikkaa on varattu taloyhtiölle n. 700 m:n päässä Launeella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Keskusta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäenpää Toni

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.