Bo LKV Tampere

Kerrostalo | 3h, kt, kph / wc, lasit. p.

Tyviraitti 1, Haukiluoma, Tampere

Hinta

176 000 €

Koko

59 m²

Vuosi

2020

Toiveidesi koti kutsuu asumaan aivan Ikurin ja Haukiluoman rajalla, Tampereella! Tämä upea kompaktin kokoinen kolmio huokuu hyvää tunnelmaa. Skandinaavisen vaaleat sävyt sisustuksessa lisäävät valon tuntua. Ihanan avara olohuone ja keittiö ovat samaa tilaa, jota jatkaa lasitettu parveke. Tilavassa kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneelle oma paikkansa. Toisessa makuuhuoneessa säilytystilaa antavat koko seinän mitalta olevat liukuovikaapit. Asunto Oy Tampereen Tyvikadun Tammi on valmistunut vuonna 2020. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevassa yhtiön upeassa talosaunassa pääset ihanasti rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Lähikauppaan hilpaiset parissa minuutissa ja bussipysäkki on vieressä. Tesoman kauppakeskus Westerin sekä Lielahden palvelut ovat pyörämatkan päässä. Mitä muuta vielä voit toivoa? Tervetuloa ihastumaan! Olethan yhteydessä ja sovitaan oma esittelyaikasi! Lisätiedot ja esittelyt: Heli Jussila Kiinteistönvälittäjä LKV, partner 040 5735175 heli@bo.fi Tiesithän, että ammattitaitoinen välittäjä on kullanarvoinen apu oman asuntosi myynnissä. Säästät aikaa ja rahaa valitsemalla kerralla oikein. Soita ja sovi tapaaminen -tervetuloa asiakkaakseni!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 28.4. 11:15 - 11:45
Esittelijänä Heli Jussila
p. 040 573 5175

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20132155
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, kph / wc, lasit. p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59 m²
Kokonaispinta-ala
59 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mitattaessa pinta-ala saattaa olla myyntiesitteellä, isännöitsijäntodistuksessa ja yhtiöjärjestyksessä pienempi taikka suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

176 000,00 €

Velaton hinta

176 000,00 €

Neliöhinta

2 983,05 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

64,90 € / kk

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

224,20 € / kk

Tontin vuokravastike

64,90 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

289,10 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

26,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Tietoliikennevastike 10,90 €/kk. Vesimaksuennakko 26 €/hlö/kk, tasauslaskutus huoneistokohtaisen vesimittarin mukaan. Hoitovastikkeet ja tontinvuokravastike määrätään huoneistojen hallintaan oikeuttavien yhtiöjärjestyksen 4 §:ssä mainittujen pinta-alojen suhteessa. Pääomavastikkeet määrätään huoneistojen osakelukumäärän suhteessa. Asuntoalueen maanvuokrasopimuksen mukaisesti asunto-osakeyhtiöllä on tontin vuokralaisena mahdollisuus tehdä tontin määräosan lunastuksia. Vuokra-aika päättyy 21.02.2049. Maanvuokrasopimuksen mukaisesti vuokralainen on velvollinen vuokranantajan niin vaatiessa lunastamaan kaikki vielä lunastamattomat tonttiosuudet vuokrakauden päättymisen jälkeen. Lunastushinta sidotaan kiinteään 1,5 % siten, että koko vuokra-alueen lunastushinta on vuokrasopimuksen allekirjoitushetkellä 499 363,43 €. Vuokra-alueen arvonnousu käynnistyy, kun vuokralaisen vuokranmaksuvelvollisuus alkaa. Arvonnousu lasketaan päivittäin suhteessa vuotuiseen arvonnousuun siten, että vuotuinen kokonaiskorotus on edellä mainitut prosentit. Tontiiosuutensa on lunastanut yhteensä 285,5 m2. Tonttivastikkeesta vastaa edelleen 1 366,5 m2 / 1 652 m2. Huoneistoon kohdistuvat tontin määräosan lunastusosuuden indeksitarkastettu lunastushinta on isännöitsijältä saadun tiedon mukaan noin 323,73 €/m2. Huoneiston A3 tonttiosuuden lunastushinta on noin 19 100,20 € / vuonna 2023 + varainsiirtovero 4% + kaupanvahvistajan kustannus 120 €.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet. Parvekkeella sälekaihtimet + parvekematto.
Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohteen lisätiedot
06.07.2023 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan taloyhtiön osakeluettelo ja myytävä huoneisto on liitetty Maanmittauslaitoksen ylläpitämään huoneistotietojärjestelmään, jolloin omistus osoitetaan sähköisellä omistajamerkinnällä. Ostajan omistuksen rekisteröinti Maanmittauslaitokselle maksaa 63 € (2023).
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kauniissa keittiössä jääkaappi, pakastekaappi, kiertoilmauuni, keraaminen keittotaso, astianpesukone, liesikupu (aktiivihiilisuodatin). Laminaattilattia, seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kylpyhuoneessa suihku, kääntyvä suihkuseinä, wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, pesukoneliitäntä, peilikaappi, ikkuna, laattalattia, lattialämmitys, seinät kaakeloitu.
Saunan kuvaus
Ylimmässä, 6. kerroksessa näköalasauna.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa laminaattilattia, seinät maalattu, käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa makuuhuoneissa laminaattilattiat, seinät maalattu. Toisessa makuuhuoneessa liukuovikaapit, toisessa kaapit.
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiössä on irtainvarasto (huoneistokohtaiset varastot).
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Services Oy, Retta Isännöinti, Tampere / Tanja Tiihonen 010 228 8606 / tanja.tiihonen@retta.fi asiakaspalvelu 010 228 4300 Pyhäjärvenkatu 5, 33200 TAMPERE asiakaspalvelu@retta.fi www.rettaisannointi.fi
Huolto
Lännen Kiinteistöpalvelu Oy 03 3142 3400 / lkpalvelu@lkpalvelu.fi Kokkolankatu 4, 33300 TAMPERE www.lkpalvelu.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiöjärjestyksen 9 § mukaan autopaikkojen lunastus:
Osakkeenomistajalla ja yhtiöllä on oikeus lunastaa yhtiön osakkeet nrot 3367-3549 (autopaikat), kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Siirronsaajan on viipymättä ilmoitettava saannosta yhtiön hallitukselle. Lunastukseen sovelletaan seuraavaa:
1) Lunastusoikeus koskee kaikkia omistusoikeuden siirtoja.
Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole, jos:
a) osakkeen saaja on yhtiön nykyinen osakkeenomistaja,
b) osakkeen saaja on edellisen omistajan perintökaaren (40/1965) 2 luvussa tarkoitettu sukulainen tai aviopuoliso.
c) osake on saatu testamentin tai avio-oikeuden tai avioehdon perusteella tai osake annetaan lahjaksi,
d) Osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttava osakkeet tai osauuden niistä,
e) saanto perustuu sulautumiseen.
Muuta: Osakkeenomistajien käyttöön varatut muut tilat: ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna, kerhotila, huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä on myös lämmönjakohuone, sähköpääkeskus ja ilmanvaihtokonehuone. Lämmitysjärjestelmä: vesikiertoinen lattialämmitys, ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen tulo/poisto, antennijärjestelmä ja -tyyppi: kaapelitelevisiojärjestelmä, tietoliikennejärjestelmät: ICT Elmo 100/100Mbs. Valokuitutekniikka jakamoon, sisäverkko antenniverkko. Talo Kuitu -palvelu (laajakaista+ktv), DNA.
Rakentaja Visura Oy. Rakentajalla on lainmukainen suorituskyvyttömyysvakuutus. Yhtiöllä on vakuutusyhtiö Turvassa kiinteistön AR täysarvovakuutus. Lisäksi yhtiöllä on Asumis PLUS ja HallitusPLUS vakuutukset.

Hallinnanjakosopimus As Oy Tyvikadun Tammi määräosan 1530/4832 tontin 837-224-7427-1 vuokraoikeuden haltijana ja rakennuksien omistajana, As Oy Tyvikadun Keskus määräosan 3302/4832 tontin 837-224-7427-1 vuokraoikeuden haltijana ja rakennuksen omistajana, Ålansbanken määräosan 1530/4832 tontin omistajana, Pasakuitu Oy määräosan 3302/4832 tontin omistajana välillä. Hallinnanjakosopimus pitää myös sisällään määräosien suhteessa kunnossapidon, huollon, jälleenrakennus- ja korjaustoimenpiteiden kustannukset yhteiskäyttöalueista. Hallinnanjakosopimuksessa on määritelty yhteissauna, väestönsuoja, pelastustiet, jätehuolto, hulevedet, tonttivesi, jätevesi ja tekniikkareitit. Rasitesopimus As Oy Tyvikadun Tammen ja As Oy Tyvikadun Keskuksen välillä pelastustiestä.
Tehdyt remontit
17.2.2023 päivätyn hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan huomattavia kunnossapitotoimia ei ole tehty, koska rakennus on takuuaikainen.
Energialuokka
B (2018), E-luku: 90. Viimeinen voimassaolopäivä 15.2.2029
Tontin koko
4 832 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
19 596 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Ålansbanken Tonttirahasto, Erikoissijoitusrahasto
Tontin vuokra-aika päättyy
20.2.2049

Asunto Oy Tampereen Tyvikadun Tammi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Vuorentaustan koulu, Välimäenkujan koulutalo (1.-6. lk) 4,7 km, Vuorentaustan koulu, Tornitie koulutalo (7.-9. lk) 5,1 km. Ylöjärven lukio 8 km, Tampereen yhteiskoulun lukio 9,5 km.
Palvelut: Lähikauppa K-Market Haukiluoma 130 m, Sale Haukiluoma 350 m, kauppakeskus Westerin palvelut 2,5 km, Lielahden palvelut 3,6 km. Tampereen keskustaan ajomatka omalla autolla noin 15 min autolla ja 25 min linja-autolla. TAYS 12,2 km.
Päiväkodit: Haukiluoman päiväkoti 200 m.
Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki 230 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Toteutuneet autopaikat: 20 kpl. Autopaikat ovat erillisinä osakkeina.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Haukiluoma, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussila Heli

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.