Omakotitontti

Isosaarentie 20, Kiurala, Sastamala

Hinta

220 000 €

Koko

10 000

Isosaarentie 20 sijaitsee Sastamalan Kiuralassa aivan Ellivuoren kupeessa. Kuvankaunis jylhällä paikalla sijaitseva noin 1 ha:n kiinteistö muodostuu luonnonvaraisesta metsäalueesta sekä kallioisesta rinteestä. Ylhäältä rinteeltä katsoessa avautuu upea näkymä Rautaveden rannoille. Tällä kiinteistöllä on rinteen päällä tasainen rakennuspaikka ja rakennusoikeutta n. 450m2 omakotitalolle tai paritalolle, kohde vaatii poikkeusluvan. Kiinteistöllä on kunnan vesi-ja viemäri johdosto, sähköliittymä sekä valokuitu valmiina sekä erittäin hyväkulkuinen tiestö. Kiinteistö sijaitsee lähellä Ellivuoren matkailukeskusta, Lakeside Golfia sekä Kärppälän ratsutilaa. Rautavesi on yksi Suomen parhaista vesistöistä, jonka voimakkaasti virtaavat vuolteet ovat mielenkiintoisia kalastuspaikkoja. Myllyvuolteen rantaan on noin 150 metriä. Myllyvuolle on alueena yksi kuuluisimmista Pirkanmaan kalastuspaikoista. Kuhan ja ahvenen kalastuksen lomassa vieheeseen voi napata myös Pirkanmaan maakuntakala, kirkaskylkinen toutain. Alueen monipuolinen luonto tarjoaa kokonaisuudessaan virikkeitä niin vakituiseen asumiseen kuin lomaa viettävälle upeissa maisemissa sisävesireitin varrella. Etäisyys Tampereelta on noin 45 kilometriä. Rautaveden ranta-alueet kuuluvat maan vanhimpiin asutusalueisiin. Alue on yksi Suomen kansallismaisemista ja Rautaveden rannoilla voi kohdata sekä metsien jylhyyttä että keskiaikaisia kirkkoja. Huom! Mahdollisuus ostaa myös suurempi määräala omarantaisena yht. noin 6 ha. Tule tutustumaan kohteeseen paikan päälle ja varaa yksityisnäyttö! Myynti ja esittelyt: Kristiina Noppari Kiinteistönvälittäjä, LKV, MAT Sisustussuunnittelija p. 040 172 7803 kristiina.noppari@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20178268
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

220 000,00 €

Velaton hinta

220 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
790-422-6-60
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
10 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myynnin kohteena on n. 1ha:n kokoinen lohkomaton määräala Takametsä -kiinteistöstä 790-422-6-60.
Rakennusoikeuden pinta-ala
450 m²
Tontin nimi
Takametsä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Sastamalan kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rautavesi/Kulovesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sastamala

Asuinalueena Kiurala, Sastamala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Noppari Kristiina

Kiinteistönvälittäjä LKV, sisustussuunnittelija

Sp-Koti | Kiinteistönvälitys KotiElo Oy LKV

Sp-Koti | Kiinteistönvälitys KotiElo Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.