Omakotitalo | Ak:Oh + k + 2mh + kph / wc + saunaos;takkah. + pukuh. + kph + s + et + kuisti + parv.Yk:Yläaula + erkkerih. + yksiö;1h + kk + alkovi + wc + vintti.Pohjakrs:Harraste- / var.tilat + tekn.tila

Kaivotie 4, Siltakylä, Pyhtää

Hinta

179 000 €

Koko

148 / 161 m²

Vuosi

1949

TÄHÄN EI VOI OLLA IHASTUMATTA! HURMAAVALLA 6300 m2:n PUUTARHATONTILLA PUUSEPÄN HUOLELLA JA RAKKAUDELLA RAKENTAMA, 1949 VALMISTUNUT JA 1970-LUVULLA LAAJENNETTU, MITTAVILLA TILOILLAAN VALLOITTAVA, KODIKAS, MAALÄMPÖLÄMMITTEINEN OMAKOTITALO JA SUURI, LÄMMIN n. 84 m2:n PIHARAKENNUS, JOSSA TILAVA AUTOTALLI, ISO HARRASTE-/TYÖTILA, VARASTOTILOJA JA YKSIÖASUNTO! Kauniilla, osin aidatulla, puistoalueeseen rajoittuvalla puutarhapihalla paljon erilaisia hyöty- ja koristekasveja, tontin yläosan kokonaisrakennusoikeus huikeat n. 760 m2.Tämä monien mahdollisuuksien kiinteistö aivan Siltakylän keskustassa tarjoaa mainiot puitteet myös erilaiseen yritystoimintaan! Kysy lisää, sovi oma esittelyaika!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20188755
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Huoneistoselitelmä
Ak:Oh + k + 2mh + kph / wc + saunaos;takkah. + pukuh. + kph + s + et + kuisti + parv.Yk:Yläaula + erkkerih. + yksiö;1h + kk + alkovi + wc + vintti.Pohjakrs:Harraste- / var.tilat + tekn.tila
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
148 m²
Muiden tilojen pinta-ala
13 m²
Kokonaispinta-ala
161 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoitettuja pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, vaan ne ovat arvioita, eikä kauppahinta ole pinta-alaperusteinen. Ostajalla on kuitenkin halutessaan mahdollisuus tarkistusmittauttaa pinta-alat kustannuksellaan ennen kaupasta päättämistä. Edellä mainittujen pinta-alojen lisäksi asuinrakennuksessa on kellarikerros.
Asuinkerrosten määrä
1.5 (puolitoistakerroksinen)
Rakennusvuosi
1949
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

179 000,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

189 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

581,71 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero 4 %, vuoden 2024 alusta 3 %, lainhuudatusmaksut, 1/2 kaupanvahvistajan palkkiosta

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Myytävässä kiinteistössä on tällä hetkellä kaksi vuokrattua yksiötä n. 20 m2 ja n. 25 m2, pienempi asuinrakennuksen yläkerrassa, vuokra 290,-+vesim.30,-+taloussähkömaksu 50,-/kk, ja suurempi piharakennuksen päädyssä, vuokra 350,-+vesim.30,-/kk, sähköt vuokralaisen lukuun (oma sähkömittari). Yläkerran asunto vapautuu myyjän poismuuton yhteydessä. Asuinrakennus ja piharakennus ovat puuseppä Oskar Lehtimäen itselleen ja perheelleen rakentamia, edelleen vankkoja ja ryhdikkäitä rakennuksia. Asuinrakennuksessa kolme tulisijaa, puuliesi SiroMaija keittiössä, takka takkahuoneessa ja puulämmitteinen kiuas saunassa.
Tehdyt remontit
Asuinrakennusta laajennettu 1970-luvulla; takkahuone, pukuhuone, kph, sauna. 2000-luvun alkupuolella vanha paisuntasäiliö (ei enää käytössä) vuotanut vinttitilassa; ei korjattu rakenteita avaten, annettu kuivua hyvin tuulettuvassa vintissä. Asuinrakennuksen yläkerran wc:n viemäri uusittu, asuintiloissa tehty pintasaneerausta; oviaukkoa laajennettu olohuoneen ja työhuoneena toimivan makuuhuoneen välillä, laminaatti- sekä muovilattioita asennettu, seinäpintoja maalattu ja tapetoitu, väliovia kunnostettu, sähköjä osin uusittu; myös sulaketauluja uusittu sekä asuinrakennuksen että piharakennuksen osalta, puuliesi asennettu keittiöön, piharakennuksen autotalli ja rakennuksen yläpohjaa sekä seiniä eristetty puhallusvillalla, rakennukseen vedetty vesi-ja viemäriputket, ja piharakennuksen päädyssä olevaa yksiötä saneerattu 2010-luvulla. Yläkerran wc-tilan patteriputki vuotanut, välikattoa uusittu tarvittavilta osin vakuutusyhtiön lukuun, samalla uusittu wc-istuin 2013. Vesikiertoinen lattialämmitys laajennusosassa jäätynyt 2013 ja aiheuttanut vuotovahingon; laajennusosan lattiat rakennettu rakenteita myöten uudestaan, ja laajennusosan kuivat tilat saneerattu vakuutusyhtiön lukuun 2013-14, kylpyhuone ja sauna viimeistelty vuosina 2020-21 (betonivalu ja vedeneristystyöt teetetty ammattilaisilla). Astianpesukone aiheuttanut vuotovahingon 2015; kuivattu ja korjattu vakuutusyhtiön lukuun. Piharakennuksen keskiosan harrastetilan (n. 32 m2) lattia uusittu; koolattu ja eristetty vanhan betonilattian päälle 2016. Lämmitysmuoto muutettu asuinrakennuksen osalta maalämpöön ja kellarikerroksen viemäreitä uusittu 2018. Yläkerran ja piharakennuksen yksiöön asennettu keittiö ja suihkukaappi 2020. Asuinrakennuksen laajennusosan julkisivut, terassiosa sekä parveke maalattu 2020-21. Nuohous tehty viimeksi 2022. Asuinrakennuksen vesikatto maalattu syksyllä 2023. Kaikista vuosikymmenten aikana asuinrakennuksessa ja piharakennuksessa tehdyistä muutostöistä ei ole ilmoitettu Pyhtään kunnalle.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Kiinteistöllä ei ole lain edellyttämää energiatodistusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö/vesikeskus
Tulisija
Takka
Asuinrakennuksessa kolme tulisijaa, puuliesi SiroMaija keittiössä, takka takkahuoneessa ja puulämmitteinen kiuas saunassa.
Vesihuollon kuvaus
Kunnan vesi. Kiinteistöllä myös rengaskaivo, josta mahdollisuus ottaa pesu- ja kasteluvesiä.
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/lauta
Keittiön kuvaus
Suuri keittiö, jossa puuliesi SiroMaija, täyskorkea jääkaappi (uusittu vähän käytettynä 2022), sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Eteisen yhteydessä kph-/wc-tila; suihku, tassuamme, wc-istuin, pesuallas, peilikaapisto. Toinen tilava, ikkunallinen kylpyhuone saunan yhteydessä; suihku, pk-liitäntä, lattialämmitys. Piharakennuksen yksiöllä oma kph-/wc-tila, jossa wc-istuin, pesuallas, peilikaappi, tasokas suihkukaappi erilaisin hierontatoiminnoin.
WC-tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä wc-/kph-tila. Yläkerran yksiöllä oma wc-tila; wc-istuin, pesuallas, peili, bideesuihku. Piharakennuksen yksiössä wc-/kph-tila.
Saunan kuvaus
Tilava, puulämmitteinen, tummaksi käsitelty sauna.
Olohuoneen kuvaus
Tilavasta olohuoneesta käynti molempiin makuuhuoneisiin, joista toinen on avattu isommalla oviaukolla olohuoneen yhteyteen ja toimii nyt työhuoneena.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, myös takkahuonetta on mahdollisuus käyttää makuuhuoneena, yläkerrassa yksiö, jossa makuualkovi. Piharakennuksessa yksiö.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaaasti erilaisia säilytys-, varasto- ja harrastetiloja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
624-417-7-56
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
6 300 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaunis, vanha, osin aidattu puutarhatontti erilaisin kukka- ja hyötykasvi-istutuksin; 4 eri omenapuulajiketta, suklaakirsikkapuu, 2 aroniapensasta, karviaisia, mustaherukkapensaita, vadelmaa, ja oman metsäalueen ja Pyhtään kunnan puistoalueena jatkuvan metsän mustikka-ja sieniapajat. Myös polttopuut saatu omasta "metsästä". Maasto: Melko tasainen, alaosaansa kohti laskeva puutarhatontti, jonka alaosa on kaavan mukaan puistoaluetta (ei rakennettavissa).
Tontin nimi
Suotorppa
Rasitteet
Tilalla tieoikeus (000-2016-K4167), leveys 6 m, rasitettu Broas-niminen tila, kiinteistötunnus 624-417-15-146.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kiinteistön tehokkuusluku e=0,2. Kaavan mukaista AO-aluetta tilasta n. 3800 m2
Kaavoitustiedot
Kiinteistöä ei suuresta koostaan huolimatta ole mahdollisuus jakaa kahdeksi rakennuspaikaksi, koska osa kiinteistöstä, sen alaosa on kaavan mukaisesti puistoalueella, kaavan mukainen rakennusoikeusalue n. 3800 m2 tilan yläosassa, kokonaisrakennusoikeus n. 760 m2 sisältäen jo olemassa olevien rakennusten neliöt. Lisätiedot: Pyhtään kunta, Motellikuja 4, 49220 SILTAKYLÄ, (05) 4601 5600, kunnanvirasto@pyhtaa.fi, www.pyhtaa.fi
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Vuonna 1952 valmistunut puurunkoinen, lautavuorattu, harjakattoinen/huopakatteinen, sähkölämmitteinen piharakennus, jossa tilava autotalli, suuri harrastetila, yksiö; 1h+kk+kph, kokonaispinta-ala n. 84 m2. Pihapiirissä lisäksi kasvihuone, ja varastokatos.
Palvelut
Koulut: Ala-aste, esikoulu ja päiväkoti 1,5 km:n säteellä.
Palvelut: Siltakylän monipuoliset palvelut lyhyen kävelymatkan päässä; kaksi ruokakauppaa, bensa-asema, ravintoloita, uimaranta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pyhtää

Asuinalueena Siltakylä, Pyhtää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vänskä Raisa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, yrittäjä

Merikotkan Pesä Ky LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.