Erillistalo | 7h, k, s, kph, khh

Stockmannintie 8, 8, Kauniainen

Hinta

1 790 000 €

Koko

198 m²

Vuosi

2024

Uusi upea kivitalo Kauniaisissa! Kahteen tasoon rakennettu, maalämpöinen kivitalo, joka tarjoaa näyttävät puitteet laadukkaaseen asumiseen. Rakennus on yksityiskohtia myöten erittäin tarkasti suunniteltu ja tilanjako hiottu tasokkaasti palvelemaan eri käyttötarpeita. Rakentamisen materiaalit ovat erittäin laadukkaita ja viimeistelyn taso on kerrassaan hämmästyttävä. Kyseessä on todella ensiluokkainen koti, joka sopii erinomaisesti vaativaankin makuun. Upean rakennuksen tarkkaan suunnitellut 198 m² on jaettu kahteen kerrokseen. Alakerran sydän on valtava kokoinen oleskelualue, jonne on sijoitettu todella tyylikäs avokeittiökokonaisuus sekä ruokailutila ja olohuonealue. Oleskelualuetta ympäröivät suuret ikkunapinnat, joista maisemat tulevat klassisesti sisään ja uloskäyntejä rakennusta kiertävälle terassille on useita. Oleskelualueelta on lisäksi käynti valoisaan kirjastotilaan. Varsinaisia makuuhuoneita alakerrassa on kaksi, joista päämakuuhuone sijaitsee omassa siivessä yhdessä tilavan vaatehuoneen kanssa. Makuuhuonesiivestä on myös uloskäynti terassille. Päämakuuhuoneen vieressä sijaitsee upea kylpylänomainen saunaosasto. Näyttävät leijuvat porrasaskelmat vievät lasikaiteineen yläkertaan, jonne on sijoitettu kaksi Timberwisen parkettilattioilla ja tammiliukuovikalusteilla varustettua makuuhuonetta, kaunis kylpyhuone sekä monikäyttöinen arkiolohuone/aulatila. Rakennuksen suunnitteluvaiheessa on huomioitu muuttuvat tarpeet ja pohjaratkaisusta tehty eri tarpeisiin muunneltava. Esimerkiksi alakerran kirjasto palvelee koko perheen yhteisenä tilana tai sen voi käden käänteessä muuttaa lisämakuuhuoneeksi. Samoin yläkerran arkiolohuoneen käyttömahdollisuudet ovat kerrassaan mahtavat. Rakennuksen sisätilat ovat tulvillaan uskomattoman hienoa suunnittelua, materiaaleja sekä hiottuja yksityiskohtia. Rakennuksen ulkopuolelta löytyy kahdella sivulla kiertävä, valtavan kokoinen ja osin katettu terassialue sekä mukavasti muuta piha-aluetta omalle puutarhalle tai pallopeleihin. Etupihalla on puolestaan kahden auton autokatos, joka on varustettu sähköauton latauslaitteella. Tämä erillistalo on osa 3 huoneiston asunto-osakeyhtiötä. Kunkin osakesarjan hallinta-alue on määritetty yhtiöjärjestyksessä ja tämän erillistalon hallinta-alue on n. 1090m2. Yhtiöjärjestykseen on lisäksi kirjattu, että kaikki osakkeenomistajat vastaavat itse hallinnassaan olevista rakennuksista ja alueista, joten täällä asut kuin omakotitalossa. Soita ja sovi oma esittely: Ylinkerros Oy/ Tomi Sarlin p. 050 365 9200, tomi.sarlin(at)ylinkerros.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20248986
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, s, kph, khh
Asuintilojen pinta-ala
198 m²
Kokonaispinta-ala
198 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

1 790 000,00 €

Velaton hinta

1 790 000,00 €

Neliöhinta

9 040,40 €/m²

Vastike

Hoitovastike

247,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

247,50 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Huoneiston ilmoitettu yhtiövastike on arvio. Yhtiö on uusi, eikä yhtiölle suoritettavista vastikkeista ole vielä virallisesti päätetty. Alustavan taloussuunnitelman mukaan yhtiön vuosittaiset kulut ovat n. 8100€, josta tämän huoneiston osuus lasketaan osakemäärän suhteessa (198/540). Lue lisää yhtiön vastikkeista yhtiöjärjestyksestä. Huoneistolla on rakennusaikaista lainaa, 22.3.2024 päivätyn isännöitsijäntodistuksen mukaan 1.122.227,70€, joka maksetaan pois kaupanteossa.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Huoneiston sähkö- ja lämmityskulut oman kulutuksen ja sopimuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takkavaraus
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Ammattitasoiseen ruoanlaittoon todella näyttävä avokeittiökokonaisuus, jossa jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu. Upea harmoninen ulkonäkö on saatu aikaan Kvikin mattavalkoisilla kaapistoilla, vaaleilla kivitasoilla sekä ammattitasoisilla Siemensin kodinkoneilla. Todellinen katseenvangitsija keittiössä on valtavan kokoinen keittiösaareke, joka kätkee upean ulkoasunsa taakse runsaat kaapistotilat, viinikaapin sekä liesituulettimella varustetun liesitason. Kodinkoneina keittiössä on: ergonomiselle korkeudelle sijoitettu kalusteuuni, kalusteeseen integroitu kahvikone, kalustepeitteinen jääkaappi, kalustepeitteinen pakastinkaappi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Rakennuksessa on kaksi kylpyhuonetta, yksi kummassakin kerroksessa. Yläkerran kylpyhuoneessa on upea lämmin tunnelma ja tila on kuin ylellisestä hotellista. Kokonaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on varusteina sadesuihkulla ja kääntyvillä suihkuseinillä varustettu suihkunurkkaus, wc-istuin, suuri valaistu peilikaappi sekä valtavan kokoinen allaslaatikosto, jonka päällä komeilee kaksi design-malja-allasta hanoineen. Rakennuksen toinen kylpyhuone sijaitsee saunaosastolla ja on todella näyttävä kylpylätunnelmallinen tila, joka tarjoaa varusteina desing-kylpyammeen, kaksi sadesuihkua, Unidrainin tyylikkäät lattiakaivot, erillisen wc-tilan sekä viimeisteltyjä yksityiskohtia. Kylpyhuone on kokonaan laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Eteisen yhteydessä sijaitseva erillis-wc on reilun kokoinen ja toteutukseltaan yksityiskohtia myöten tarkkaan suunniteltua luksusta. Varusteina on seinämallinen wc-istuin, valaistu peili, malja-allas, allashana sekä allaslaatikosto. Rakennuksen toinen erillis-wc sijaitsee saunaosastolla, jossa palvelee saunojien lisäksi myös päämakuuhuoneen asukkaita. Saunaosaston wc-tilassa on varusteina seinämallinen wc-istuin, peilikaappi, käsienpesuallas, allashana sekä allaslaatikosto. Molempien wc-tilojen seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Rakennuksen kodinhoitohuone on loistavasti suunniteltu ja palvelee varsinaisen kodinhoito-ominaisuuden lisäksi myös arkieteisenä, jonka kura-altaiseen sisäänkäyntiin on käynti pääsisäänkäynnin vierestä. Kodinhoitohuoneessa on tilavat ja tyylikkäät Noblessan kaapistot, runsaasti tasotilaa, käsienpesuallas, allashana sekä pesukoneliitännät ja tilaa myös pesutornille. Tilasta on käynti liukuovelliseen vaatehuoneeseen, joten tila on kerrassaan loistava niin lapsiperheille, harrastusvälineille kuin suurenkin ulkovaatemäärän säilytykseen. Kodinhoitohuoneen seinät ovat maalatut ja lattia laattaa.
Muuta: kulku suoraan ulos
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Hallituksen puheenjohtaja: Pekka Jatkola.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön kunnossapitovastuu on jaettu siten, että yhteisalueita lukuunottamatta jokainen osakkeenomistaja huolehtii omastaan -kuten omakotitalossa. Lisätietoja yhtiöjärjestyksessä. Taloyhtiön piha-alueiden työt saatetaan loppuun kevään-alkukesän aikana, jonka jälkeen yhtiön huoneistoissa pidetään rakennusvalvonnan loppukatselmus. Pihatöistä sekä mahdollisista lopputarkastuksessa ilmenevistä puutteista vastaa urakoitsija kustannuksellaan.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
3 042 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Alueella on asemakaava. Lähialueella, Bembölentien toisella puolella on käynnissä Kasavuoren koulun kaavamuutoshanke, jossa tavoitteena on Kasavuoren koulun laajennus. Hieman kauempana, Keskusurheilukentällä on käynnissä kaavahanke, jossa tavoitteena on uuden koulun ja uimahallin sijoittaminen alueelle.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Stockmannintie 8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Mäntymäen koulu (suomenkielinen 1.-6.lk) n. 1km, Kasavuoren koulu (suomenkielinen 7.-9.lk) n. 250m. Granhultsskolan (ruotsinkielinen 1.-6.lk) n. 750m, Hagelstamska skolan (ruotsinkielinen 7.-9.lk) n. 1,4km. Kauniaisten lukio n. 250m, Gymnasiet Grankulla samskola n. 1,4km.
Palvelut: Kauppakeskus Granin kattavat palvelut n. 1,8km. Keskusurheilukentän alue, jossa mm. yleisurheilukenttä, uimahalli, tenniskentät ym. n. 500m. Jäähalli, palloiluhalli ja Kauniaisten hiihtokeskus n. 1,5km. Kasavuoren upeat ulkoilualueet alkavat n. 150 m päästä.
Päiväkodit: Päiväkoti Pikku Akatemia n. 850m, Kielikylpypäiväkoti Grani Språkbad n. 450m.
Liikenneyhteydet
Bembölentien bussipysäkille n. 150m, josta Kauniaisen kiertävä lähibussi 232 (Kirkkotie-Kirkkotie). Kylpyläntien pysäkille n. 250m, josta bussi 212 (Kamppi-Kauniala). Kauniaisten juna-asemalle n. 1,8km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kauniainen

Asuinalueena Kauniainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sarlin Tomi

Toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.