Bo LKV Oulu

Kerrostalo | 2h, k, kph, vh, las. parveke

Albertinkatu 11, Keskusta, Oulu

Hinta

149 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

1959

Keskeiseltä sijainnilta Mannerheiminpuiston kupeesta muuttovalmis parvekkeellinen koti! Koti sijaitsee 4/6 kerroksessa ja on remontoitu vuonna 2018 läpikotaisin. Uudistetun ilmeen ovat saaneet erillinen keittiö kaapistoineen ja koneineen, kylpyhuonetila sekä kaikki kodin pinnat ja kiintokalusteet. 50-luvun tyyliin olohuone on avara ja oleskelutilan lisäksi kalustat sinne tarvittaessa vaikka työskentelypisteen. Lasitetulta parvekkeelta, joka on olohuoneen jatkeena avautuvat näkymät kohti Mannerheiminpuistoa. Niin ikään makuuhuoneessa on tilaa ja sinne sopii hyvin parisänky. Säilytystä varten on kaapistoja sekä vaatehuone ja lisäksi on kaksi huoneistokohtaista irtainvarastoa. Vakavaraisella yhtiöllä on oma tontti, reilut lämpimät tilat pyöränsäilytystä varten sekä juuri uusitut pyykkitupa ja kuivaushuone. Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä ja liikenneyhteydet ovat toimivat eripuolille kaupunkia. Lämpimästi tervetuloa tänne Albertinkadulle tutustumaan lähemmin tähän kotiin! Mia Backlund | mia.backlund@bo.fi | 044 381 2806

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20253162
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kph, vh, las. parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
4/6
Rakennusvuosi
1959
Käyttöönottovuosi
1959
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

149 000,00 €

Velaton hinta

149 000,00 €

Neliöhinta

2 811,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

159,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

159,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksuennakko 12€ / hlö / kk Mediavastike 1,60€ / kk Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään 2kk:n hoito-/pääomavastikekertymää vastaavat määrät ylimääräisenä hoito-/pääomavastikkeena mm. mahdollisesti esiin tulevien yllättävien kulujen kattamiseen. Kesäkuussa 2023 pidetyssä yhtiökokouksessa on päätetty, että vuonna 2023 peritään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta. Ylimääräiset hoitovastikkeet on peritty heinäkuussa ja syyskuussa. Hallituksella on myös valtuudet muuttaa pääomavastikkeen määrää vastaamaan mahdollisen viitekoron tai pankin marginaalin määrää. Valtuudet on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Taloyhtiö on siirtynyt huoneistotietojärjestelmään. Kyseisellä huoneistolla on vielä paperiset osakekirjat. Ostajan täytyy hakea omistusoikeuden rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta, samalla ostaja toimittaa paperisen osakekirjan Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Jos tämä määräaika laiminlyödään, seuraa siitä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Maanmittauslaitoksen hakemusmaksu on noin 100 €. Oma pankki saattaa periä mahdollisesti muita kuluja tästä toimenpiteestä, lisätiedot tästä kustannuksesta omalta pankilta.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Vaatehuone sekä eteistila, jossa säilytystä varten peililiukuovikaapisto sekä pienet kaapistot. Kalusteet uusittu 2018.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, keittiön ruokailuryhmä.
Tehdyt remontit
Koti on remontoitu keittiön, kylpyhuoneen sekä pintojen osalta 2018 edellisen omistajan toimesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Kosteustarkastus
Tehty
Asbestikartoitus
  • Taloyhtiö on valmistunut ennen vuotta 1994, joten taloyhtiön rakenteissa voi olla asbesteja ja muita haitta-aineita ja nämä tulee selvittää aina ennen remontteja. Kysy lisätietoja ja mahdollisia kartoitusraportteja isännöitsijältä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Keittiössä kaapistot sekä koneet uusittu 2018. Varustukseen kuuluu induktioliesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, astianpesukone sekä jääkaappipakastin.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuone uusittu 2018. Varustukseen kuuluu suihku, suihkuseinät, allas- ja peilikaapistot. Paikka pyykinpesukoneelle.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, josta käynti lasitetulle parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneeseen sopii hyvin parisänky ja säilytystä varten siellä on 2018 uusitut kaapistot.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Kodille on kaksi irtainvarastoa. Toinen sijaitsee kellarissa ja toinen ullakolla.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Vuorma Oy | Samuli Pietiläinen | p. 044 762 5000 | info@vuorma.fi
Huolto
Kiinteistöhuolto Jani Korkala
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula, Kuivaushuone, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 18 Autohallipaikkoja: 5

Tehdyt remontit
1991 ikkunat uusittu, 1998 käyttövesijohdot uusittu, porttipuhelinjärjestelmä asennettu, 1999-2000 pihan puolen ja pesuhuoneen ikkunat uusittu, 2001 katon korjaus, katon turvalaitteiden asennus, 2003 lämmönvaihdin uusittu, ilmanvaihtokanavat nuohottu, 2004 pohjaviemäri uusittu, patteritermostaatit uusittu ja lämmitysjärjestelmä tasapainotettu, sadevesikaivojen uusiminen ja liittäminen viemäriverkostoon, 2006 sisäpihan parvekkeiden kunnostus laudoituksella ja ovien kohdalle rimoitus, sisäpihalle uusittu teräsportaikkoja, kellarikäytävien ja portaikkojen maalaus (takuukorjaus 2007), antennijärjestelmän nykyaikaistaminen digi-kelpoiseksi, 2011 tuuletusparvekkeiden ja yleisten tilojen (ullakko) kunnostamista, 2011-2012 A-rapun viemärin tuuletusputken halkeaman korjaus, 2013 liiketilojen takaikkunat ja ovet, laajakaista, 2015 viemäreiden ruiskuvalu, 2016 hissien peruskorjaus, 2019 rappukäytävien tuuletusparvekkeiden ja sisäpihan puoleisten takaovien uusiminen, 2018-2019 painumavaurioiden korjaukset, joista Lehto Asunnot Oy vastannut korjaamisesta, katselmus pidetty 1.6.2020, 2020 kaikkien rappujen kunnostusmaalaukset ja valaistuksen uusiminen led-valoiksi, tonttivesijohdon uusiminen, palosuojatut jäteastiakotelot, 2021 lumiesteiden lisäämiset Isokadun puoleiselle matalan osan katolle, autolämmityskoteloiden lisäys rakennuksen sivun puoleisille autopaikoille, kameravalvonnan lisääminen, ulko-oviin iLOQ-lukot, huoneistojen poistoventtiilien uusiminen ja korvausilmaventtiilien lisäys ikkunoihin, sisäänajoportin automatisointi. 2023 pyykkituvan ja kuivaushuoneen kunnostus sekä salaojapumppaamon uusiminen. Vuoden 2023 kunnostukset on katettu kertyneellä hoitovastikeylijäämällä sekä heinä- ja syyskuussa perityillä ylimääräisillä hoitovastikkeilla.
Tulevat remontit
Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoittamisesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen. Selvityksessä mahdollisesti olevat kustannusarviot ovat koko yhtiölle ja toteutusvuodet ovat suuntaa-antavia.

2023 (Siirtyy) kosteiden pesuhuoneiden lisätutkimukset (ka 2000€)
2024-2026 parvekeremontin toteutus (ei vielä kustannusarviota)
2024-2026 pääulko-ovien uusiminen parvekeremontin yhteydessä (ei vielä kustannusarviota)
2025-2026 porttikongin asfaltin uusiminen (ei vielä kustannusarviota)
2025-2026 kaukolämpökeskuksen uusiminen (ka 15 000€)
2025-2026 sähkölinjasyöttöjen uusiminen (ei vielä kustannusarviota)
Energialuokka
F (2013), Energiatodistus voimassa 10.09.2024 asti.
Tontin koko
1 349 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
asemakaavoitus@ouka.fi
Kaupungin vaihde 08 558 410

Asemakaavan muutosalueena on III kaupunginosan (Vanhatulli) korttelin 13 (Ravander-kortteli) tontit numero 2, 5, 7 ja 8 osoitteissa Kirkkokatu 8, Saaristonkatu 8, Torikatu 21 ja 23 sekä osa Saaristonkadun, Torikadun ja Albertinkadun katualueita korttelin ympärillä. Asemakaavan muutosalueen maanomistajat ovat tehneet aloitteen asemakaavan muuttamisesta. Hakijoiden tavoitteena on rakennuskannan uudistaminen ja lisärakennusoikeuden osoittaminen asemakaavassa. Tavoitteena on asuin-, liike- ja toimistorakentamisen mahdollistava asemakaava siten, että rakennusten katutasoon tulee liike- ja yhteistilaa. Lisätiedot: Asemakaava-arkkitehti Leena Kallioniemi, p. 044 703 2425 tai Kaavoitusarkkitehti Jere Klami, p. 044 703 2412
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Oy Iso-Alpertti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Keskusta, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Backlund Mia

Kiinteistönvälittäjä LKV, partner

Bo LKV Oulu

Bo LKV Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.