Bo LKV Lahti

Kerrostalo | 3h, k, kph / wc, vh, lasit.p

Kankolankatu 6, Jalkaranta, Lahti

Hinta

87 000 €

Koko

68 m²

Vuosi

1979

Ihastuttava äskettäin remontoitu ja tyylikäs kolmio, joka tarjoaa upeita näkymiä sekä loistavan pohjaratkaisun. Tämän 6. kerroksen asunnon harmoninen tunnelma on syntynyt vaaleiden ja mustan-, harmaan- ja valkoisten sävyjen yhdistelmästä, mikä tekee tästä kodista skandinaavista tyyliä hengittävän. Remontoidut sisätilat huokuvat moderniutta, ja yksi asunnon kohokohdista onkin loistava pohjaratkaisu: kaunis ja laadukas keittiö ja viihtyisä olohuone muodostavat tilavan ja avaran kokonaisuuden. Olohuoneesta on kulku lasitetulle parvekkeelle, mistä on mukavat näkymät, ja puiden latvojen välistä pilkottaa myös Vesijärvi. Kaksi makuuhuonetta ovat reilun kokoiset ja toisessa näistä on vaatesäilytykselle hyvin kaappitilaa. Kylpyhuone on mukavan kokoinen ja tilaa löytyy hyvin, niin pesukoneelle kuin suihkukaapillekin. Omassa vaatehuoneessa on todella hyvin säilytystilaa. Talo sijaitsee hoidetussa taloyhtiössä, joka rakennettu vuonna 1979. Yhtiö on käynyt läpi useita perusteellisia remontteja ja vielä toki on edessä päin julkisivusaneeraus, jonka on tarkoitus alkaa nyt kevään aikana. Tämän jälkeen asumismukavuus on taas taattu pitkälle tulevaisuuteen. Taloyhtiön yhteisiin tiloihin kuuluvat muun muassa pesutupa ja kuivaushuone. Yksi tärkeä seikka nykypäivänä on myös, kun ostetaan asunto, että taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Arvostetun Jalkarannan asuinalueen etuina ovat monipuoliset palvelut sekä hyvät liikenneyhteydet muun muassa Lahden keskustaan. Lyhyen kävelymatkan päästä löytyvät niin ruokakauppa, kuin postipalvelutkin. Todella mahtavat Salpausselän ulkoilumaastot ovat ihan kävelymatkan päässä. Lisäksi Messilän laskettelukeskus ja Messilä Golf ovat vain muutaman minuutin ajomatkan päässä. Tietenkin kesäisin useat uimarannat Vesijärvellä ovat lähelläsi. Tämä kohde on ehdottomasti nähtävä itse paikan päällä. Tervetuloa siis tutustumaan ja ihastumaan uuteen kotiisi sekä sen näkymiin! Kohdetta välittää: Bo LKV Lahti Toni Mäenpää Kiinteistönvälittäjä LKV 040 709 9009 toni.maenpaa@bo.fi THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20272266
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph / wc, vh, lasit.p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
68 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
1979
Käyttöönottovuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

85 640,69 €

Velkaosuus

1 359,31 €

Velaton hinta

87 000,00 €

Neliöhinta

1 279,41 €/m²

Vastike

Hoitovastike

272,00 € / kk

Pääomavastike

98,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

370,60 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Saunamaksu

7,50 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu on ennakko, tasaus mittarin mukaan. Auton sisätilalämmittimen lisämaksu 20 €/kk (joulu-maaliskuu), katospaikka 15 €/kk. Hallituksella valtuudet tehdä enintään 1 kk:n ylimääräinen hoitovastikeperintä. Varainsiirtovero 1,5 %.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä laattalattia.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Tehdyt remontit
Nykyisen omistajan toimesta: sähköjen veto parvekkeelle, jonne oma rasia oikeilla ulkoilma-luokituksella. Vanhemmat muutokset isännöitsijäntodistuksella.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, elementti
Keittiön kuvaus
Laattapinnat on maalattu.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkukaappi
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Anssi Saarinen/Isännöitsijätoimisto Oiva isännöinti Lahti, Vuorikatu 23, 15110 Lahti, puh. 020 734 4888
Huolto
Kiinteistöhuolto Nummela Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Hissi, Jäähdytetty kellari, Taloyhtiössä on sauna, Mankeli, Kuivaushuone
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Sähköistyksen riittävyys 2023/Ins.toimisto Meri Oy, ulkoiluvälnevarasto-kuivaushuonemuutos 2021/M. Kautto, julkisivujen korjauksen hankesuunnitelma 2022/Ins.toimisto Honkanen&Huumonen Oy, märkätilojen tarkastus 2022/Rakennuttajapalvelu Jari Toivola, pystyviemärien kuvaus 2022 ja 2023/Putkistokuvaus Karhu Oy, julkisivujen kuntotutkimus 2023/Erigo Plan Oy.
Tehdyt remontit
elementtien uusintasaumaus -91, lämmönsiirtimen uusiminen -95, parvekekorjauksia -02, vesikaton kermien uusiminen -03, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen -05, terassiparvekkeiden kattaminen -06, ilmastointikanavien puhdistus -06, autopaikkojen lisäys 6 kpl -09, pelastustien laajennus -09, löylyhuoneen paneelit ja laudelaudat uusittu -10, autopaikkarasiat 2 h ajastimille -11, julkisivun kuntotutkimus, vähäisiä julkisivukorjauksia -12, jäteaseman teräsovi -12, käyttövesi/viemäriverkon kuntotutkimus -13, pääpiirustukset/päivitys sähköiseen muotoon -14, käyttövesisaneeraus -16, lukitusjärjestelmän uusiminen (Iloq) -16, lämmönsiirtimen uusiminen kv. putkisaneerauksen yhteydessä -16, porrashuoneen huoltomaalaus, ovisummerit, porrashuoneen valaistus, palovaroitinjärjestelmä, savunpoistoikkuna, kondenssikuivain, ilmanvaihtoputkiston puhdistus ja venttiilien säätö -16, as 29 ja 30 parvekkeiden lattian pinnoitus -17, autokatoksen maalaus, kuivaushuoneen ulko-oven uusiminen -18, hissisaneeraus ja kerrosovien automatisointi, pääoven automatisointi ja ovielemntin uusiminen, ala-aulan lattiapinnoitteen osittainen uusiminen, pääoven edustan laatoitusten uusiminen, sokkelin huoltomaalaus, saunaosaston ja ala-aulan huoltomaalauksia -19, vesikaton turvalaitteiden asennusta -20, poistoilmanvaihtokoneiden ja säätöautomatiikan uusiminen, ikkunoiden korvausilmansuodattimien uusiminen, poistoilmaventtiilien säätö -21, tonttivesijohdon uusiminen, pihavalaistuksen uusiminen -22.
Tulevat remontit
hallituksen 5 vuoden kunnossapitotarveselvityksen mukaan: julkisivujen kunnostaminen (ensisijainen tarve), sähköautojen latauspisteiden rakentaminen (toteutetaan kun tarvetta ilmenee), ulkoiluvälinevarastojen kehittäminen (kellaritilojen käyttötarkoituksen muutoksilla), märkätilojen kunnostaminen (viemärit joustavaa pvc-muovia, kunto tarkastettu, tarvittaessa sukitus, käyttövesiputket uusittu, osa kylpyhuoneista ja sauna kunnostuksen tarpeessa).
Ylimääräinen yhtiökokous 9.1.2024 päätti ryhtyä toteuttamaan julkisivusaneerausurakkaa v. 2024. Urakkaa varten otetaan 475 000 € tililimiitti, joka urakan valmistumisen jälkeen muutetaan toteutuneiden kustannusten mukaan 18 v. pankkilainaksi. Hankeosuus on 274,73 €/m2. Nyt myytävän asunnon arviotu osuus remontista on 18 681 €, joka tarkentuu urakan valmistuttua.
Energialuokka
E (2018), viimeinen voimassaolopäivä 19.9.2033
Tontin koko
3 493 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, puh. (03) 814 2355
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jalkarannan-Kulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Jalkaranta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mäenpää Toni

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Bo LKV Lahti

Bo LKV Lahti
Bo LKV Lahti

Satamakatu 2 B,
15140 Lahti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.