Bo LKV Turku

Kerrostalo | 2h + kt + s

Vakka-Suomentie 87, Ruohonpää, Turku

Hinta

260 000 €

Koko

58 m²

Vuosi

2021

Tämä toisen kerroksen, vuonna 2021 valmistunut kerrostalokoti Turun Länsikeskuksen kupeessa avaa ovensa uusille omistajille. Moderni, kahden huoneen asunto herättää ihastuksen kiiltoa vaaleilla sisustussävyillään ja avoimella pohjaratkaisullaan. Keittiötilan viimeisimmät kodinkoneet takaavat helppoutta arjen keskellä ja laadukkaat materiaalivalinnat huokuvat ajanmukaista tyylikkyyttä. Olohuone yhdistyy saumattomasti keittiön kanssa luoden avaran tilan viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Olohuoneesta pääsee suoraan lasitetulle parvekkeelle, mikä tarjoaa erinomaisen paikan rentoutumiseen ja viihtymiseen kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Makuuhuoneen yhteydestä löytyy kätevästi vaatehuone. Taloyhtiö sijaitsee Vakka-Suomentie 87:ssä, suositulla ja miellyttävällä asuinalueella Länsikeskuksen palvelujen äärellä. Valoisa ja viihtyisä taloyhtiö tarjoaa asukkaille miellyttäviä yleisiä tiloja ja hyvät säilytystilat. Lasitetulta parvekkeelta avautuu rauhoittava näkymä yhtiön hyvin hoidetulle pihalle. Asunnon sijainti on ihanteellinen – lähellä on monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet ja miellyttävä lähiympäristö. Turun keskusta, upeat ulkoilualueet ja koulut ovat vain kivenheiton päässä. Pyöräily- ja kävelyreitit vievät mukavasti niin kaupunkiin kuin luonnon keskellekin. Tämä alue tarjoaa miellyttävän ja kätevän yhdistelmän urbaania elämää ja rauhallista asumista. Älä missaa tätä upeaa tilaisuutta tutustua tähän ihastuttavaan kotiin, joka yhdistää modernin asumisviihtyvyyden ja loistavan sijainnin. Tule, näe ja koe, kuinka tämä kohde voisi olla sinun unelmiesi koti. Nina Humelin asuntomyyjä, KiAT, kaupanvahvistaja, partner 040 559 7574 nina.humelin@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20274130
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/5
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

75 726,80 €

Velkaosuus

184 273,20 €

Velaton hinta

260 000,00 €

Neliöhinta

4 482,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

232,00 € / kk

Pääomavastike

1 579,39 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 811,39 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sähkö kulutuksen mukaan. Vesimaksuennakko 22€/kk Hoitovastike varastot 5.00 (€/kk) Hoitovastike autohallipaikat 28.00 (€/kk) Hoitovastike auton pihapaikka 28.00 (€/kk) Varainsiirtovero 1.5%, maksetaan kaupanteon yhteydessä. Yhtiön hallitus on oikeutettu tarvittaessa kerran vuodessa perimään ylimääräisen kuukauden vastikkeen ilman yhtiökokouksen päätöstä. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu sähköiseen omistajamerkintään. Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ulostyönnetty
Ilmansuunta: itään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus yhtiöllä
Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
viilennys maakylmää hyödyntäen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin, mikroaaltouuni
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattomateriaalin kuvaus
Kermi
Isännöitsijän yhteystiedot
Meri Tuomarmäki Lounais-Suomen Isännöinti Oy p. 02 434 7500
Huolto
Kiinteistöhuolto J Rusanen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastuslauseke koskien autohallipaikkoja:
Jos autohallipaikan hallintaan oikeuttava osake siirtyy muulta kuin yhtiöltä
tai yhtiön perustajaosakkaalta sellaiselle siirronsaajalle, joka ei ole yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeutettu osakkeenomistaja tai yhtiö itse, yhtiöllä ja osakkeenomistajilla on oikeus lunastaa osake.
Muuta: Huoneistoissa verkkokäyttöinen palovaroitin ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Irtainvarastot kellarikerroksessa. Kellarikerroksesta esteetön kulku autohalliin.

Asuntokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Viilennys maakylmää hyödyntäen.

Vesikiertoinen lattialämmitys kuivissa ja kosteissa tiloissa.

Kiinteistöissä on CAT 6 tasoinen yleiskaapelointi tietoliikennettä varten ja kuituvaraus talojakamosta asunnon kotijakamoon.

Yhtiö hallinnoi yhdessä As Oy Nuppulantie 40 kanssa yhteisjärjestelysopimuksella mm. autohallia, pihapaikkoja ja pihakantta sekä niiden vaatimia ajoyhteyksiä.

Jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa. Kellarikerroksesta löytyvät lisäksi kolme erillistä varastoa (erillisosakkeina) sekä taloyhtiön ulkoiluvälinevarasto.

Yhtiön asuinhuoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajien asentamien tai asennuttamien rakenteiden ja rakennelmien osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko-, ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla.

Osakkeenomistajat ovat velvollisia sallimaan hallinnassaan olevissa huoneistoissa, osakashallinnassa olevissa tiloissa ja huoneistoparvekkeilla sellaiset toimenpiteet, jotka ovat tarpeellisia yhtiön kiinteistön ja rakennuksen huollon, kunnossapidon ja muiden vastaavien toimenpiteiden suorittamiseksi. Osakkeenomistajat eivät ole oikeutettuja tekemään hallinnassaan olevilla parvekkeilla sellaisia korjaus-, kunnossapito- ja peruskorjaustoimenpiteitä tai asentamaan tai rakentamaan niille sellaisia laitteita tai rakenteita, jotka vaikuttavat rakennusten julkisivuun esim. rakenteisiin tai väreihin tai muuhun ulkonäköön vaikuttaviin seikkoihin.
Tehdyt remontit
Yhtiö on valmistunut vuonna 2021.
Tulevat remontit
Uudisrakennus, ei merkittäviä toteutettavia hankkeita toistaiseksi.
Autopaikoille 11-19 ja 39-40 rakennetaan sähköautolatausinfra.
Lisätietoa yhtiökokouspk 14.6.2023 joka liitteenä.
Hankkeelle haettu ARA sähköautolataustukea.
Koko kustannusarvio yht 30.000€ (ei sis. ara avustusta)

Pihan tavanomaiset huoltotyöt, märkätilojen tarkastukset ulkopuolisen tarkastajan toimesta, takuukorjauksia perustajaurakoitsijan toimesta, määräaikaiset, lakisääteiset tarkastukset
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
2 290 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki puh. 02 330 000
Lisätietoa kaavoituksesta saat välittäjältä.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Nuppulan Portti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Myydään erillisinä osakkeina (78122-78341) autohalli paikka numero 18 hintaan 22 000,00€
Osakkeina 20 autohallipaikkaa (nrot 1-9, 11-19 ja 39-40) sekä yksi pihapaikka 42. Pihalla lisäksi vieraspaikkoja 3 kpl.

Kellarikerroksesta on esteetön kulkuyhteys autohalliin, jossa myynnissä autopaikkoja osakkeina. Autopaikan myyntihinta 6 600 euroa, velaton myyntihinta 22 000 euroa, hoitovastike 28 e/kk.

Autopaikat hallissa pihakannen alla, josta suora kulku porrashuoneeseen ja hissille. Autohallipaikoissa kellotoiminen pistoke/ autopaikka. Autopaikan sähkönkulutuksesta vastaa kyseisen autopaikan omistaja. Autohallissa varautuminen sähköautojen lataukseen. Varaus huomioidaan keskuskoossa ja mahdollisen latausreitin järjestämisessä. Lataukseen vaadittavien laitteiden jälkiasennuksesta vastaa autopaikan omistaja. Sähköauton lataukseen käytetystä sähkönkulutuksesta vastaa paikan omistaja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Ruohonpää, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Humelin Nina

asuntomyyjä, KiAT, kaupanvahvistaja, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.