Omakotitalo | 5mh, oh, rt, k, yläk. iso aula / oh / takkah, apuk, s, kphx2, eril.wcx2, et.aula, khh, vhx2, var, at kahdelle autolle

Mustanlahdentie 4 A 11, Kallvik, Espoo

Hinta

995 000 €
Tarjouskauppa

Koko

260 / 401 m²

Vuosi

2007

Avara, energiatehokas ja toimivien tilaratkaisuiden muuttovalmis koti! Kivitalon jämäkkyyttä, omaa rauhaa, toimivia tilaratkaisuja, isoja ikkunapintoja, avaruutta, pitkälle siintäviä näkymiä, ylellisiä yksityiskohtia ja energiatehokkuutta. Mm. tätä kaikkea tarjoaa tämä meren lähellä, kukkulan laella sijaitseva koti. Tämä merellisen ympäristön vankkarakenteinen talo tarjoaa loistavat puitteet monimuotoiseen arkeen ja harrastuksiin. Viisi huonetta toimivat joko useampana makuuhuoneena tai tarpeen niin vaatiessa etätyöpisteinä. Avarat olohuonetilat kahdessa kerroksessa toimivat loistavasti yhteisöllisen elämisen näyttämöinä ja liki seitsemään metriin kohoava olohuoneen "torniosan" ikkunaseinä ja katto antavat loistavan avaruuden tunteen tähän tilaan. Molempien kerrosten takat tuovat tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Yläkerran kylpyhuone- ja saunatilat palvelevat isoine poreammeineen ja saunoineen isoakin perhettä. Pesutiloista pääsee suoraan vilvoittelemaan omalle parvekkeelle. Terasseja ja parvekkeita talosta löytyy myös lisää, yksi näistä syksyllä 2023 valmistunut n.27 m2 lasitettu terassi. Talossa on kokonaisneliöitä yhteensä n. 400. Kellarikerroksessa sijaitsevan n. 140m2 varastotilan voi valjastaa omaksi isoksi työtilaksi, studioksi, kuntosaliksi, tai mikä sitten onkaan oma tarve tälle isolle lämpimälle tilalle. Toimivaa arkielämää ajatellen tämän kodin sijainti ei voisi olla parempi. Mustalahden läheisyys julkisiin liikenneyhteyksiin, metroon sekä Kauklahden junayhteyteen, kuin myös Länsiväylän läheisyys ja läheltä kulkeva linja-auto tekevät arjesta sujuvaa ja kulkuyhteyksien käytöstä tehokasta. Päiväkoteja, kouluja ja uutta lähistöön valmistuvaa lukiota myöten palvelut ovat ihanteelliset lapsiperheelle. Jos tämä koti tuntuu omaltanne, niin olethan yhteydessä lisätiedoista kysyäksesi ja oman esittelyajan varaamiseksi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20294541
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh, oh, rt, k, yläk. iso aula / oh / takkah, apuk, s, kphx2, eril.wcx2, et.aula, khh, vhx2, var, at kahdelle autolle
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
260 m²
Kokonaispinta-ala
401 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Kokonaisalan mukaan laskettu neliöhinta 3117,21 euroa. Pinta-ala tarkistusmitattu 2020. Rakennusvalvonnan antamien väestötietojärjestelmään perustuvien tietojen mukaan pinta-ala 243/451m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2007
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

995 000,00 €

Velaton lähtöhinta

995 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Muut maksut

Kiinteistövero

1 800,00 € / vuosi

Puhtaanapito

20,83 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan, ennakkomaksu, 200 € / vuosi. Sähkön kulutus: n. 22500 kWh/v.

Kohteen lisätiedot
Kellarikerroksessa iso varasto/ työskentelytila. Autotalli kahdelle autolle. Molemmat ovat lämpimiä tiloja. Olohuoneen ison ikkunallisen seinän ja tilan korkeus n. 6,70m. Ikkunat tässä tilassa tummennettu. Syyskuussa 2023 valmistunut alumiinirunkoinen lasitettu terassi autotallin päällä olevaan tilaan, 27,2m2. Tietoliikenneyhteys jokaisessa huoneessa. Rakennusmateriaalina käytetty hyvin eristävää materiaalia, minkä vuoksi talo on erittäin energiatehokas (teräsbetonirakenne). Myös ikkunat ovat energiatehokkaat. Kysy lisätietoja sähkönkulutuksesta välittäjältä. Ilmalämpöpumpun ja aurinkopaneelin käyttöönoton jälkeen sähköenergian kustannukset vähentyneet merkittävästi. Talossa vain ulkoseinät sekä välikatot (ontelolaatta) ovat kantavia, eli huoneiden väliseiniä voi purkaa. Kaupan kohteena on 3/10 määräosa kiinteistöstä. Hallinnanjakosopimus.
Tehdyt remontit
2023 alumiinirunkoinen lasitettu terassi rakennettu autotallin päällä olevaan tilaan, 27,2m2. 2022 ilmalämpöpumppu sekä aurinkopaneeli, rappauksen huoltokorjaus ja valokate parvekkeelle. 2021 terassin katos.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Aurinkopaneeli (tuotto 9000kWh/v), ilmalämpöpumppu (myös viilennys), poistoilmalämpöpumppu, varaava takka x 2, sähkö.
Tulisija
Takka
2 varaavaa takkaa
Vesihuollon kuvaus
Kaupungin vesijohto
Viemäri
kunnan
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Täyskorkea jääkaappi (vesi- ja jääpalatoiminto), täyskorkea pakastekaappi, keraaminen liesi, erillisuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, pöytätasot puu/kivi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia laatta, seinät laatta. Peili, lavuaari, kylpyhuonekaapisto (ak), kiinteät valaisimet, saunan kph:ssa kahden istuttava poreamme sekä kaksi suihkua.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laatta, seinät laatta. Peili, lavuaari, kylpyhuonekaapisto, kiinteät valaisimet, bidee-suihku (erillinen wc x 2).
Saunan kuvaus
Lattia laatta, seinät paneeli.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: maali
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: kuivausrumpu, pesukone
Olohuoneen kuvaus
Lattia Iroko-parketti, seinät maali.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia Iroko-parketti, seinät maali.
Säilytystilojen kuvaus
Iso ja lämmin harraste- /varastotila kellarikerroksessa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpettikatto, classic profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-45-156-22
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
5 052 m²
Rasitteet
Venepaikka 49-878-10-0, osuus yhteinen maa-alue Torkningsplats 49-436-878-2, osuus yhteiseen vesialueeseen 49-876-1-0. Johtoalueen käyttöoikeussopimus (maakaapeli).
Kaavoitustiedot
Alueelle suunnitellaan pientaloalueen täydennysrakentamista. Alue sijaitsee Kurttilassa, Mustalahdessa. Asemakaavoituksella huolehditaan Espoon rantaraitin jatkamisesta. Suunnittelussa huomioidaan Espoonlahden-Saunalahden Natura-alue ja alueen muut suojeluarvot. Selvitetään myös veneiden talvisäilytyksen mahdollisuuksia.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Koulut: Saunalahden koulu 1,3 km, Kungsgårdin koulu ja päiväkoti (ruotsinkiel.) 1,9 km
Palvelut: S-market Saunalahti 1,7 km
Päiväkodit: Päiväkoti Touhula Vekaralahti 2,6 km
Ranta
  • Rantaoikeus
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kallvik, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Käyhkö Tea

Senior Broker, BA, MA, LKV

Snellman Sotheby's International Realty

Snellman Sotheby's International Realty

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.