Bo LKV Tampere

Vapaa-ajan tontti

Liuskekuja 9, Himos, Jämsä

Hinta

75 000 €
Tarjouskauppa

Koko

2 551

BO! TARJOUSKAUPPA. Jämsän Himokselle, Keski-Suomen talvilomaparatiisiin avautunut mahdollisuus rakennuttaa unelmiesi lomamökki Keski-Himoksen maisemiin Patajoentien varrelle. Tälle tontille saat rakennettua hulppean huvilan tai hyvän kokoisen paritalon, sillä pinta-ala on 2 551 m2 ja rakennusoikeutta on peräti 382 k-m2. Puustoa harventamalla saat mahtavan näkymän järvelle. Tontin lohkomista kahteen osaan ei suoraan voi luvata, sillä kulku toiselle kiinteistölle tulisi varmistaa, nk. kirveenvarsitontti voisi olla mahdollinen. Huvilasi tulee sijaitsemaan korkealla rinteen päällä ja tontti rajoittuu virkistysalueeseen. Alue on asemakaavoitettu ja kiinteistöille on sallittu enintään kahden asunnon vapaa-ajan asunnon rakennuttaminen (RA, loma-asuntojen korttelialue). Tontti on konaisuudessaan metsää. Kunnallistekniikka on vedetty tontin rajalle saakka. Himoksen laskettelurinteille pääset tarvittaessa laskettelemaan siirtymäreiteiltä ja tapahtuma-areena sijaitsee muutaman kilometrin päässä. Hiihtoladuille voit liittyä useasta eri paikasta ja latuja on yhteensä 26 kilometrin verran. Laskettelurinteitä Himoksella on yhteensä 26 kpl ja alueella on huomioitu kaiken ikäiset harrastajat. Himoksen alue kehittyy ja kasvaa vuosi vuodelta. Himos on suosittu lomakohde myös kesäisin, sillä alueella järjestetään isoja tapahtumia, kuten festivaaleja. Paikallisilta toimijoilta on mahdollisuus tilata ja vuokrata palveluja tai aktiviteetteja (mm. mönkijäsafareita, fatbikeja tai retkiluistimia). Löytyyhän Himokselta täysmittainen, 18-reiän golfkenttäkin. Himokselle avautuu joulukuussa 2023 viihdekeskus Willilänsi (https://himosravintolat.fi/willilansi/). Lisäksi Jämsän kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Himos Master Plan 2035-suunnitelman, jonka on tarkoitus kasvattaa entisestään Himoksen vetovoimaa ja palveluja tulevaisuudessa (yleissuunnitelmaluonnos esillä 18.12.2023 saakka kaupungin karttapalvelussa osoitteessa kartta.jamsa.fi – suunnitelmat). Tiluksia saa käydä omatoimisesti katsomassa tai pyydä minut mukaan! Kiinteistön tarkka sijainti https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?lang=fi&share=customMarker&n=6862938.737&e=410957.402&title=Liuskekuja%209&desc=&zoom=12&layers=W3siaWQiOjMsIm9wYWNpdHkiOjEwMH0seyJpZCI6MSwib3BhY2l0eSI6MTAwfSx7ImlkIjoyLCJvcGFjaXR5IjoxMDB9XQ-z Lisätietoja ja yhteydenotot: Hanna Henriksson LKV, KiLAT 040 840 3496 hanna.henriksson@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20316342
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Tarjouskauppa
on vakiintunut kauppatapa, jossa tarjoukset tehdään lähtöhinnasta ylöspäin.

Hinta

Lähtöhinta ilman velkaosuutta

75 000,00 €

Velaton lähtöhinta

75 000,00 €

Viimeisin tarjous

-

Muut maksut

Kiinteistövero

507,39 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähköverkkoon liittyminen: Elenia alkaen 1785,00 euroa (sis. alv), hinnasto 2023. Kunnallistekniikan liittymismaksu 14,88 €/kem², Himos Infra Oy. Maaperätutkimus ja perustamistapalausunto n. 1200 euroa - 2000 euroa. Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta (2024). Lainhuuto ja panttikirjojen siirto pankin oman hinnoittelun mukaan. Kaupanvahvistusmaksu 129,00 euroa.

Kohteen lisätiedot
Mikäli ennen rakennusluvan myöntämistä päädytään harventamaan tonttia, tulee hakea maisematyölupa sekä pihatieliittymää varten muutostyölupaa. Rakennuslupaan nämä automaattisesti sisältyvät.
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Kunnallistekniikka tontin rajalla.
Viemäri
ei kiinteistöllä valmiina.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
182-40-4205-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 551 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti on päättyvän kadun päässä ja korkealla rinteen päällä. Tontti on kokonaan metsää ja rajoittuu virkistysalueeseen. Tontin rajalle pihatie.
Rakennusoikeuden pinta-ala
382 m²
Tehokkuusluku
0.15
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Jämsän kaupunki, rakennusvalvonta.
Kaavoitustiedot
RA: Loma-asuntojen korttelialue. Alueen tontille saa rakentaa yhden, enintään kaksiasuntoisen lomarakennuksen. Asemakaavassa on sitova tonttijako. Rakennuskorttelit tulee toteuttaa yhtenäistä rakennustapaa noudattaen. Kortteleita rakennettaessa tulee välttää tarpeetonta puiden kaatamista. Olemassa olevaa puustoa tulee täydentää istuttamalla vähintään 1 puu/20 k-m2 alueelle tyypillisiä lajikkeita. Kattokaltevuuden tulee olla pääsääntöisesti 1:2. Kattomateriaalina ei saa käyttää maalaamatonta peltiä tai muita heijastavia pintoja. Katon väri tulee olla tumman harmaa. Julkisivumateriaaleina tulee käyttää puuta tai luonnonkiveä. Julkisivussa ei saa käyttää valkoisia materiaaleja tai värejä. Tontteja ei saa aidata, mutta ne voidaan rajata istutuksin. Autopaikkoja tulee varata 1 ap / alkava 50 k-m2. Lisätietoja: Jämsän kaupunki.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jämsä

Asuinalueena Himos, Jämsä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henriksson Hanna

kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

Bo LKV Tampere

Bo LKV Tampere
Bo LKV Tampere

Kelloportinkatu 1 A,
33100 Tampere

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.