Harmonia LKV Oy
Harmonia LKV Oy

Omakotitontti

Räätäli Bäckströminkuja, tontti 1, Heikkilä, Kirkkonummi

Hinta

158 000 €

Koko

1 400

UNELMOITTEKO OMAKOTITALON RAKENTAMISESTA KESKUSTAN PALVELUIDEN LÄHELLE? Myydään iso määräalatontti 1, noin 1400m2 kauniilla alueella Kirkkonummen keskustan tuntumassa. Erinomainen sijainti arvostetulla, kulttuurihistoriallisella Heikkilän alueella ja uudella Juhlakallion asemakaava-alueella. Vain noin 1 km kävelymatka Kirkkonummen keskustan palveluihin, junalle ja bussille. Kiva rakennusoikeus yhdelle 1-tasoiselle omakotitalolle enintään 180 k-m2 + sivurakennus 50 k-m2 + talousrakennuksia 70k-m2. Juhlakallion kunnallistekniikka on valmis vuoden 2024 loppuun mennessä. Nyt on loistavaa aikaa alkaa suunnittelemaan omaa unelmien omakotitaloa ja puutarhaa! Katso myös naapuritontit 6 ja 8. Mikä näistä olisi teidän perheelle mieluisin? Lisätiedot: Kati Johansson Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, KK, yrittäjä HARMONIA LKV Oy +358 40 553 6347 kati.johansson@harmonialkv.fi www.harmonialkv.fi Etsitään yhdessä asumisen harmoniaa! Onko oma asunto myymättä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20322387
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

158 000,00 €

Velaton hinta

158 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Kunnallistekniikka tulossa alueelle vuoden 2024 loppuun mennessä.
Viemäri
kunnan
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-431-1-129
Tontin pinta-ala
1 400 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti 1 on myytävä määräala, rajoittuen Räätäli Bäckströminkujaan, jota kautta tehtävä myös tieliittymä tontille. Tontti on maastoltaan alavaa ja on luonnonmukaisessa tilassa, siellä kasvaa joitakin puita ja pensaikkoa. Määräala noin 1400m2 lohkotaan omaksi kiinteistöksi kun tiestö ja kunnallistekniikka on valmis. Myyjälle jää kiinteistön jäljelle jäävä osa (Koko kiinteistön pinta-ala on 5,290 ha). Ostaja vastaa lohkomistoimituksesta kustannuksineen.
Rakennusoikeuden pinta-ala
180 m²
Tontin nimi
738 / Jolkbyberg
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa rakentaa kaavamääräysten mukaan yhden yksiasuntoisen, enintään 180 k-m2 pientalon, enintään 50 k-m2 syytinkirakennuksen (sivurakennus) sekä 70 k-m2 talousrakennuksia. Kaavamerkintä tontilla on AO/s eli erillispientalojen korttelialue ja alue, jolla ympäristö säilytetään. Tontilla on ohjeellinen tonttijako.
Kaavoitustiedot
Juhlakallion asemakaava / lainvoimainen 11.2.2021.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Kirkkonummen keskustan palveluihin on kävelymatkaa noin 1 km.
Päiväkoteja ja kouluja lähialueella.
Muut palvelut: Kirkkonummen tekonurmi, urheilukenttä, jäähalli n. 1-1,5km. Uusi hyvinvointikeskus n. 1,5km. Jerikonmäen kuntoportaat, pururata ja latu n. 1,6km. Syväjärven uimaranta n. 3,7km. Useita golfkenttiä lähialueilla. Peuramaan laskettelurinne n. 6km. Luontoreitit lähialueilla.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkille on n. 600m. Kirkkonummen juna-asemalle ja matkakeskukseen n. 1,3 km, Tolsan juna-asemalle n. 1,5 km ja Helsingin keskustaan omalla autolla n. 30 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Heikkilä, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johansson Kati

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, KiAT, KK. Kaupanvahvistaja. Yrittäjä

Harmonia LKV Oy

Harmonia LKV Oy
Harmonia LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Hirsalantie 11,
02420 Jorvas

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.