Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy
Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Rivitalo | 3h, k, rt, s, ph, khh, erill. wc, vh, varasto, katettu terassi, piha

Sääskikuja 2, Nikinmäki, Vantaa

Hinta

265 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

2000

V. 2000 valmistunut 1-tasoinen, todella tilava ( 84 m2 ) koti rauhallisella pientaloalueella. Pesuhuone remontoitu 2023 ja muutoinkin koti on hyvässä kunnossa! Nikinmäen koulu- ja päiväkoti lähes vieressä, kuin myös K-Supermarket. Tämän valoisan ja avarapohjaisen kodin keittiö on kauniisti remontoitu: tyylikkäät kiiltovalkoiset kaapistot ja hyvin kaapisto- ja työtasotilaa. Huonetilojen lattiat ovat vinyylilankkua. Sisäseinät maalattu/tapetoitu ja lattia- ja seinälistat uusittu, joten koti on siistissä muuttokunnossa. 2 tilavaa makuuhuonetta ovat sisäänkäynnin puolella. Avara ja valoisa olohuone, josta on käynti aidatulle länsipihalle. Erillinen wc, vaatehuone. Oleskelupihalla on valokatteella katettu terassi. Kodin idän puoleinen sisääntulopiha on myös tilava ja sisäänkäyntipihan puolella on leikkimökki, sekä oma ulkovarasto. Yhtiöllä on suojainen leikkipiha. Hyvin varusteltu kodinhoitohuone pesuhuoneen ja saunan yhteydessä, josta on kulku suoraan ulos. Olohuoneeseen on asennettu ilmalämpöpumppu. Yhtiö on 12 perheen yhtiö OMALLA 4560 m2:n tontilla. Yhtiöstä on pidetty hyvää huolta vuosien varrella ( tarkempi lista tehdyistä remonteista taloyhtiön tiedoissa ). Lähdetään yhdessä tutustumaan tähän hyvällä sijainnilla olevaan kauniiseen ja valoisaan kotiin! Tiedustelut ja esittelyt: TUIJA JANTUNEN 040 590 1556, tuija.jantunen@tjlkv.fi, JOUKO JANTUNEN 040 487 0549, jouko.jantunen@tjlkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20350251
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, rt, s, ph, khh, erill. wc, vh, varasto, katettu terassi, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2000
Käyttöönottovuosi
2000
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

238 983,13 €

Velkaosuus

26 016,87 €

Velaton hinta

265 000,00 €

Neliöhinta

3 154,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,00 € / kk

Pääomavastike

403,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

697,20 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesilaskut tasataan oman kulutuksen mukaan kerran vuodessa. Veden perusmaksuosuus 3,73 euroa/huoneisto/kk. Autopaikkamaksu 10 euroa/kk. Mikäli maksaa huoneistoon kohdistuvan yhtiölainan pois yhtiölle, niin jää pääomavastike 403,20 euroa pois.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, leikkimökki
Kauppaan ei kuulu: Pyykinhuoltokoneet, mikroaaltouuni
Tehdyt remontit
2024 ilmalämpöpumppu uusittu. 2023 pesuhuone remontoitu ja saunan lattia uusittu myös, sekä lauteet käsitelty. Keittiön kaapistojen ovet uusittu. 2018 asennettu vinyylilankkulattiat ja sisäseinien tapetoinnit ja maalaukset. Seinä- ja jalkalistat uusittu. Kaapistolisäyksiä. Korvausilmaventtiilit
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tyylikäs keittiö. Kiiltovalkoiset kaapistojen ovet, puutyötasot. Jääkaappipakastin, astianpesukone, induktiotaso, kiertoilmauuni, liesituuletin. Lattia on vinyylikorkkia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Pesuhuone on remontoitu 2023.
WC-tilojen kuvaus
Varustus: wc-istuin, käsisuihku, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, sivukaappi. Lattia ja seinät ovat laatoitettu, lattialämmitys
Saunan kuvaus
Saunassa on Harvian pilarikiuas tuomassa pehmoiset löylyt.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: pyykinpesukoneliitäntä, pesuallas, tasotilaa, kaapistot, lämminvesivaraaja, kulku suoraan ulos.
Olohuoneen kuvaus
Huonetilojen lattiat ovat vinyylilankkua, sisäseinät ovat tapetoitu/maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Yhtiöllä on myös pyörävarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöinti Apell Oy Pasi Apell 040 8233 011 isannointi@apell.fi
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 23

Tehdyt remontit
2022 romahtaneen sadevesiputken uusinta, 2022 B-talon lumiesteiden osittainen korjaus/uusinta, 2022 C- ja D talojen välisen aidan uusinta, 2022 kylpyhuoneiden saneerauksen suunnittelu, 2021 vesimittarikopin uusinta, lämminvesivaraajan uusinta huoneistoon D 12, C- ja D-talojen rikkoutuneiden lumiesteiden uusinta. 2020 kurtturuusujen poisto, lämminvesivaraajan uusinta huoneistoon B 10. 2019 huoneistojen B 9 ja B 10 huippuimurien uusinta, huoneiston A 6 lämpövuodon korjaus, B-talon lumiesteiden kunnostus/uusinta. 2018 ulkorajoilla kulkevien aitojen osittainen kunnostus ja huoltomaalaus, huoneistojen A 2 ja A 3 liesikupujen, sekä A 3 ja B 7 puhallinmoottorien uusinta. 2018-2019 lämpökuvauksessa ilmenneiden lämpövuotojen korjauksia, kaikkien huoneistojen lämpökuvaus. 2017 leikkialueen kunnostus. 2016 kylpyhuoneiden kosteuskartoitukset, antennivahvistimen uusinta. 2015 B-talon alapohjan, salaojien ja sadevesijärjestelmien kunnostus, A-talon ulko-ovien huoltokorjaus. 2014 lämminvesivaraajan uusinta huoneistoon B 9, A-talon kellarin pattereiden uusinta, A-talon terassiovien uusinta, B-talon piha-aitojen kunnostus. 2013 ilmanvaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, huoneistokohtaiset vesimittarit A-taloon. 2012 salaoja-ja sadevesijärjestelmän pumpun uusinta ja padotusventtiilin asennus. 2011 lämminvesivaraajan uusinta huoneisto A 1, salaoja- ja sadevesijärjestelmän pumpun ja saattolämmityksen uusinta, A-talon kattoluukkujen uusinta, läpivientien tiivistys ja peltien kiinnitysten parannus. 2010 lämminvesivaraajan uusinta huoneisto B 8, huoneiston A 1 käyttöveden vesijohtoon lämmitys, A-talon väliaitojen uusinta. 2009 lämminvesivaraajan uusinta huoneisto C 11, aidan rakennus Perhotien ja Sääskikujan varteen, toisen sadevesikaivon lisäys pysäköintialueelle. 2008 aidan rakennus Sääskitien varteen, sadavesikaivon lisäys pysäköintialueelle. 2007 lämminvesivaraajan uusinta huoneisto A 1, liitytty kunnalliseen sadevesiviemäriin, C ja D-talojen sadevesiviemäröinti. 2006-2007 C- ja D-talojen alapohjien kunnostus ja salaojien kunnostus, runkoviemärin uusinta ja sen johdosta asfaltointien uusinta. 2004 lumieste A-talon katolle, antenniverkon kunnostus digikelpoiseksi. 2003 sadevesiviemärin saattolämmityksen asennus, ilmavaihtokanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, julkisivujen puuosien huoltomaalaus ( A ja B talot ). B, C ja D-talot valmistuivat. 1992 A talo valmistunut
Tulevat remontit
Vuoden 2023 kunnossapitotarveselvitys: 2024 lämmityspatterien uusintaa, rännien ja syöksyjen korjaus/uusinta, lukkojen sarjoitus, kiinteistön kuntoarvio, A-talon katon huoltomaalaus, asfaltointien kunnostus. 2025 A-talon rappusten kunnostus, lämmityspatterien uusintaa, 2026 julkisivujen huoltomaalaus talkoilla, 2028 ilmanvaihdon puhdistus ja ilmamäärien säätö. Nämä ovat suunnitelmia, päätökset tehdään aina yhtiökokouksissa.
Energialuokka
F (2013), E-luku 350, voimassa 29.1.2025 saakka
Tontin koko
4 560 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Vantaan Perhonsiipi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Jokivarren koulu, Nikinmäen opetuspiste n. 100 m
Palvelut: Lähin ruokakauppa, K-Supermarket n. 150 m
Päiväkodit: Nikinmäen päiväkoti n. 100 m, Siimapuiston päiväkoti n. 1 km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki vieressä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat varataan isännöitsijältä
Pihan kuvaus
Sisääntulopiha on idän puolelta ja aidattu, valoisa oleskelupiha on länteen

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Nikinmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jantunen Tuija

Yrittäjä, LKV

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Kiinteistönvälitys Tuija Jantunen Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.