Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Kerrostalo | 5 h, k, kph, vh, erillinen wc, parveke (yhtiöjärjestyksessä 5 h + k)

Hiidenkiukaantie 1, Lehtisaari, Helsinki

Hinta

375 000 €

Koko

119,2 m²

Vuosi

1967

Avara ja valoisa perheasunto hyvin hoidetussa hissitalossa Lehtisaaren korkeimmalla kohdalla. Asunnossa on neljä makuuhuonetta, tilava olohuone, jonka yhteydessä on kaunis takka tunnelmaa luomassa, keittiössä on loistavat tilat kotikokeille kuin myös seurusteluun, kylpyhuone ja erillinen wc on remontoitu taloyhtiössä tehdyn linjasaneerauksen yhteydessä, pyykkihuollolle on erilliset tilat kylpyhuoneen vieressä, huoneiston levyiseltä eteläparvekeelta voi nauttia vehreistä näkymistä, hyvät säilytystilat ja erillinen vaatehuone. Lehtisaari on läntisen Helsingin merellinen helmi, joka sopii moniin tarkoituksiin, alue on erittäin ihanteellinen varsinkin lapsi- ja koiraperheille, saarelta löytyy loistavat mahdollisuudet ulkoilun ja urheilun harrastamiseen, luonto ja meri ovat kaikkialla läsnä, mutta kaupungin ydin on myös helposti tavoitettavissa. Lehtisaaresta on loistavat yhteydet moneen suuntaan sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä, alueelta toimii hyvä lähikauppa, lisäpalveluita löytyy sekä Munkkiniemestä että Tapiolasta, lähialueiden hyvätasoiset koulut ovat helposti saavutettavissa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20350651
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, kph, vh, erillinen wc, parveke (yhtiöjärjestyksessä 5 h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119,2 m²
Kokonaispinta-ala
119,2 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan 119,2 m2, edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Huoneiston 1 A 4 jyvitetty pinta-ala on 123,6 m2.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Muu ehto: 2-3 kk kaupasta/sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

307 231,81 €

Velkaosuus

67 768,19 €

Velaton hinta

375 000,00 €

Neliöhinta

3 145,97 €/m²

Vastike

Hoitovastike

988,80 € / kk

Pääomavastike

658,79 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 647,59 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,20 € / hlö / kk

Saunamaksu

14,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiöjärjestys 4 § Osakkeenomistajien on yhtiön menojen peittämiseksi suoritettava hallitsemistaan huoneistoista kuukausittain yhtiölle vastiketta, joka on määrättävä 3 §:ssä mainittuja jyvitettyjä pinta-aloja perusteena käyttäen. Huoneiston 1 A 4 jyvitetty pinta-ala on 123,6 m2. Yhtiöjärjestys 5 § Kukin osakkeenomistaja on oikeutettu joko kokonaan tai osittain maksamaan hänen omistamiaan osakkeita rasittavan osuuden yhtiön pitkäaikaisista lainoista, jolloin maksuperusteena on osakkaan hallitsemasta huoneistosta tässä yhtiöjärjestyksessä määrätty vastikkeen määräämisperuste, suorittamalla yhtiölle osuuttaan tai sen määräosaa vastaava rahamäärä. Tällä tavoin lainaosuutensa maksaneelta osakkeenomistajalta perittävä vastike lasketaan vastaamaan hänen osuuttaan yhtiön kaikista muista paitsi edellä mainituista lainoista johtuneista menoista. Milloin osakas lainaosuudestaan on maksanut vain määräosan, määrätään hänen vastikkeensa siten, että siihen edellä mainittujen muiden menojen osuuden lisäksi lasketaan kuuluvaksi vielä maksamattoman lainaosuuden yhtiölle aiheuttamat kustannukset. Yhtiökokous on valtuuttanut hallituksen tarvittaessa keräämään enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen. Vastikkeet 1.6.2023 Hoitovastike 8 euroa/jm2/kk Rahoitusvastikkeet Linjasaneeraus 3,27 euroa/jm2/kk Hissit 0,70 euroa/jm2/kk Talo 2 julkisivut euroa 0,38 euroa/jm2/kk Maalämpöurakka 0,98 euroa/jm2/kk Vesimaksu 15,20 euroa/henkilö/kk Sauna 4 krt/kk Autopaikka/sähkö 18 euroa/kk, katospaikka 18 euro/kk, katospaikka/sähkö 25 euroa/kk, autotalli 95 euroa/kk. Pesutupa 24 euroa/vuosi. Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään tai se siirretään sinne kaupanteon jälkeen, mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistuoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kylpyhuoneen vieressä on liukuovien takana erillinen tila pyykinpesukoneelle ja kuivauskoneelle.
Kohteen lisätiedot
Hallitus on päättänyt käyttää yhtiökokouksen valtuutusta ja kerää yhden ylimääräisen hoitovastikkeen, joka kerätään kahdessa erässä, eräpäivillä 5.11.2023 ja 5.12.2023. Yhtiökokouksessa 7.5.2015 päätettiin hyväksyä ilmalämpöpumpun asennus parvekkeelle. Ennen asennusta on taloyhtiön kanssa laadittava kirjallinen sopimus. Asunto Oy Hiidenkiukaantie 1-3 omistaa 1200 kpl Lehtisaaren Väestösuoja Oy:n osakkeita, joka on 15 % osakekannasta. Lehtisaaren Väestösuoja Oy hallinnoi Lehtisaaren väestösuojaa. Väestösuojan korjaushankkeena vuodelle 2023 on päätetty viemäreiden sukitusurakka (115 000 euroa). Vuokratuotot kattavat pääosin hoitokulut. Korjaushankkeet rahoitetaan osakkailta perittävällä vastikkeella. Vuonna 2023 As Oy Hiidenkiukaantie 1-3 vastikeosuus on yhteensä 14.400 euroa
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Asbestikartoitus
  • Rakennus on valmistunut ennen vuotta 1994, eikä rakennuksessa/huoneistossa ole suoritettu asbestikartoitusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö vaihtuu vuonna 2023 maalämpöön, aurinkopaneelit katolle.
Tulisija
Takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
betoni/tiili
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: korkki
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, suihku, suihkuseinä, wc
Kosteusmittaus kylpyhuoneessa 2022.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Arto Söderholm, Oiva Isännöinti Helsinki Oy, Bulevardi 21 A, 5. krs, 00180 Helsinki, p. 010 411 6700, arto.soderholm@oi.fi
Huolto
Talonmies Markku Pitkänen
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Mankeli, Taloyhtiössä on sauna, Jäähdytetty kellari, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: kellarikomerot (kylmäkellarit 4 kpl ja kellarikomerot)
Tehdyt remontit
kaukolämpö 1991, parvekejulkisivun peruskorjaus 1994, tasakaton katteen uusiminen 1997, tiiliseinäkorjauksia 1998-2000, ikkunoiden osittainen uusiminen 2001, autokannen peruskorjaus 2005, Elisa Oyj:n kaapelitelevisioverkkoon 2005, lämmönsiirrin uusittu 2009, pohjaviemäreiden sukitus 2010, hissit ja putkistosaneeraus 2014, parvekelinjojen vesikattojen korjaus 2016, talo 2 julkisivukorjaus 2019, vesikaton kuntotarkastus, parvekelinjojen kuntoarvio 2021, tuuletusparvekkeiden lattioiden vesieristyksen uusiminen, maalämpö ja lämmöntalteenottojärjestelmän asennus.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2023:
Piha-alueiden kunnostus, parvekelinjojen ikkunoiden ja ovien kunnostus/uusiminen, huoneistoparvekkeiden kunnostus, sähkö- ja hybridiautojen latauspisteiden lisääminen tarpeen mukaisesti, vesikattojen peruskorjaus, jonka yhteydessä uusitaan tuuletusparvekkeiden mattotelineet, kaukolämmön vaihtaminen maalämpöön, aurinkopaneelien asentaminen vesikatolle vesikaton peruskorjauksen jälkeen, 3 talon pohjoispäädyn julkisivu.
Energialuokka
D (2007)
Tontin koko
17 619,4 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki kaupunkiympäristön toimiala puh. 09 310 2611
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
558 615,84 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin seurakuntayhtymä
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2039

Asunto Oy Hiidenkiukaantie 1-3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lehtisaaressa on Munkkiniemen ala-asteen sivukoulu, jossa toimii esikoulu ja 1-2 luokat, Munkkiniemen ala-aste, Munkkiniemen yhteiskoulu yläaste ja lukio, Munkkivuoressa Helsingin rankalais-suomalainen koulu, Hoplaxskolan Munkkiniemessä, Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu ja Gymnasiet Lärkan Etelä-Haagassa.
Palvelut: Alueella Alepan hyvä lähikauppa. Ravintolat Min Sushi, Old Jerusalem ja Crusty Pizza. Kahvila-Paahtimo Maja. Kirjasto Munkkiniemi. Terveyskeskus Munkkiniemi.
Päiväkodit: Lehtisaaressa Helsingin kaupungin suomenkielinen päiväkoti Lehtisaari, yksityinen englanninkielinen Pilke päiväkoti, Munkkiniemessä kaupungin suomenkieliset päiväkodit Kaartintorppa ja Ruusu, ruotsinkielinen Daghemmet Elka, yksityiset päiväkodit Munkkiniemen Montessori-leikkikoulu ja Munkkiniemi Ankkalampi-Duckies.
Liikenneyhteydet
Bussit Kuusisaarentieltä, Palvelulinja 34 Kaskisaari-Munkkivuoren ostoskeskus, metroasemat Keilaniemi ja Otaniemi, liityntäliikenne metroasemille. Raide-Jokeri on valmistumassa, lähin pysäkki on Otaniemen sillan vieressä.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat jonotuksen kautta. Asunto Oy Hiidenkiukaantie 1-3 talon 3 parkkikannella on 22 kW sähköauton latausasema, jossa kaksi latauspistettä, latausasema on kaikkien asukkaiden käytössä. Taloyhtiön 15 lämpötolppaa on varustettu hybridilatausasemalla, jossa on 2 latauspistettä á 1,8 kW per latauspiste, latauspisteet ovat kyseisten autopaikkojen haltijoiden käytössä.
Autopaikat yhteensä 79 kpl, joista autotalli/-hallipaikkoja 15 kpl ja muita autopaikkoja 64 kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lehtisaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kiviharju Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, OTM

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Huoneistokeskus Espoo Tapiola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.