ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Omakotitalo | oh, 3 mh, k, khh, 2 x kph, s, vh. tek. tila, erillinen wc, parveke, aula, eteinen

Ruutisarvi 1 B, Lintuvaara, Uusmäki, Espoo

Hinta

488 250 €

Koko

119 m²

Vuosi

-

Myynnissä vuonna 2007 rakennettu asuinrakennus ja talousrakennus, loppukatselmus ei ole tehty. Osittainen katselmus on tehty 01.03.2007 ja valmiusastetodistus 11.09.2007. Tämä rakennus on kahdessa tasossa, alakerrassa on tilava olohuone, keittiö, erillinen wc, khh ja kylpyhuone sekä tekninen tila. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, josta yhdestä kulku parvekkeelle sekä vaatehuone kylpyhuone. Tontti on osittain rinnetontti, pihalla on nurmikkoa, puita ja pensaita, muuri ja rajoittuu puistoalueeseen. Tilapäinen aitaus ja puuvarasto on rajan ulkopuolella. Toisella puolella kiinteistöä on talousrakennus, missä on kaksi varastoa ja kaksi autokatospaikka. Asuinrakennus on kuntotarkastettu 11.3.2024 sekä energiatodistus D2018 on tehty 19.3.2024. Asuinrakennus on remontoitava sekä myytävä kokonaisuus lopputarkastettava, kustannuksista vastaa ostaja. Koko kiinteistö on yhteisomisteinen ja nyt myydään määräosa B, hallinnanjakosopimus on allekirjoitettu 19.9.2007 ja rekisteröity Maanmittauslaitokseen. Uusimäki on Espoon yksi suosituimmista asuinalueista ja lähellä on kaikki lapsiperheille olennaiset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet. Leppävaaran urheilupuisto, Sellon kauppakeskus. sekä hyvät kulkuyhteydet Espoossa ja Helsinkiin. Tällaisia kokonaisuuksia on harvoin tarjolla, ole hyvä ja varaa yksityisnäyttö sähköpostitse tai portaalin yhteydenottolomakkeesta. TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Marjut Uusmäe, KiLAT, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roof.fi OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN? I provide services also in English and in Estonian. ROOF LKV

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20387512
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh, 3 mh, k, khh, 2 x kph, s, vh. tek. tila, erillinen wc, parveke, aula, eteinen
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennus ja huoneistotietokortissa (epävirallisessa), asuintilojen pinta-ala 119 m2. Kerrosala 138 m2 Kokonaisala 138 m2 (12.09.2005 ARK pääpiirustus, uudisrakennus + laajennus rakennuslupa 05-1799-A, hyväksytty 1.12.2005) Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

488 250,00 €

Velaton hinta

488 250,00 €

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

80,00 € / kk

Puhtaanapito

22,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 792.32 euroa (vuosi 2024)
Lämmitysmuotona lattialämmitys ja varaava takka. Vuoden 2022 (kun ollut kokonaan asuttuna, 2 aikuista) sähkönkulutus normaaleilla kulutustottumuksilla 14 800 kwh/vuosi. Kiinteistövero 792,32 euroa (vuosi 2024). Jätemaksu noin 65 eur/3 kk eli 22 euroa kuussa. Vesi jaettu puoliksi naapurin kanssa, ei ole mennyt henkilömäärän mukaan. Kiinteistöverotus tarkistetaan vuosittain ja muutokset veroon ovat mahdollisia. Kulutusperusteiset kustannukset voivat vaihdella merkittävästikin riippuen mm. sopimuksista, kulutustottumuksista ja henkilömääristä. Todelliset kustannukset voivat siis olla ilmoitettua suuremmat tai pienemmät.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
VAATEHUONE: VARUSTUS: Ikkuna. Kuluma ja vahinkojälkiä sisätilanpinnoilla, tarkemmin kuntotarkastusraportissa. KATTO: Maalattu. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Parketti. Aula yläkerrassa: VARUSTUS: Rappuset, kaide puuttuu, ikkuna. Kuluma ja vahinkojälkiä sisätilanpinnoilla, tarkemmin kuntotarkastusraportissa. Lattialämmityksen toimivuus tarkistettava kauttaltaan toisessa kerroksessa. KATTO: Maalattu, integroidut valot eivät toimii. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Parketti. Aula alakerrassa: VARUSTUS: Rappuset, kaide puuttuu, ikkuna. Kuluma ja vahinkojälkiä sisätilanpinnoilla, tarkemmin kuntotarkastusraportissa. Lattialämmityksen toimivuus tarkistettava kauttaltaan ensimmäisessä kerroksessa. Kaapisto. KATTO: Maalattu, integroidut valot eivät toimii. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Kivilaatta. Tekninen tila: SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laatta.
Muuta kauppaan kuuluvaa
vesiposti
Tehdyt remontit
2022 asuinrakennuksen katto pinnoitettu ja rikkinäiset tiilit vaihdettu.

2021 autokatoksen katto pinnoitettu entisen vuokralaisen toimesta.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lisätietoja kunnosta
remontoitava ja lopputarkastettava Merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet suojapellityksien asennuksien kunnostaminen / uusiminen, kattolyhdyn puuosien maalaaminen, räystään aluslaudoituksen valmiiksi saattaminen, märkätilojen uusiminen, keittiökalusteiden uusiminen, yläpohjan lämmöneristeiden asennuksen korjaaminen, höyrynsulun läpivientien asennuksen korjaaminen ja kaikkien läpivientien tarkastaminen, teknisen tilan puutteiden kunnostaminen, väliovien uusiminen, pintamateriaalinen uusiminen vaurioituneilta osin. Merkittävimmät jatkotutkimustarpeet liittyvät rakennuksen vierustojen tarkastaminen olosuhteiden salliessa, salaojien olemassaolon selvittäminen, vesikatteen tarkastaminen olosuhteiden salliessa, ikkunoiden liittymien toteutuksen selvittäminen, yläpohjatilan tarkastaminen kauttaaltaan, yläkerran sisäkatossa olevien kosteusjälkien taustan kunnon selvittäminen ja korjaaminen riittävässä laajuudessa, laatoitetuilla osilla kosteushavaintojen selvittäminen kuntotutkimusmenetelmin, LVIS- järjestelmien tarkastuttaminen asiantuntijan toimesta kauttaaltaan. Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistamisen ja säätämisen jälkeen tulee arvioida sisäilman laatu uudelleen. Kohteessa on vinot sisäkatot, minkä vuoksi yläpohjarakenteiden kuntoa ei voida kuntotarkastusmenettelyllä riittävän kattavasti selvittää. Mikäli yläpohjarakenteen tuuletus on puutteellinen, voi kosteus tiivistyä haitallisessa määrin yläpohjarakenteisiin ja aiheuttaa vaurioita. Rakenne on luokiteltu vaurioitumisherkäksi rakenteeksi myös YTM:n suoritusohjeessa (KH 90-00394). Rakenteen kunto ja tuuletuksen toimintaedellytykset suositellaan tarkemmin selvitettäväksi rakennetta avaamalla erillisellä kuntotutkimuksella. Rakennuksen tulevan käytön ja kunnossapidon kannalta tulee huomioida mm. ilmanvaihtokanavien nuohous, virtaamien säätäminen ja järjestelmän sekä ilmanvaihtokoneen tarkastaminen ilmanvaihtoasiantuntijan toimesta. Hopealinna Oy kuntotarkastusraportti 11.3.24
Kuntotarkastus
Tehty
Kosteustarkastus
Tehty
Energialuokka
  • D (2018)
  • 19.3.2014-19.3.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
sähkölämmitys uusittava ja tarkistettava. Takka nuohottava ennen käyttöä.
Tulisija
Takka
nuohottu 2020, tarve nuohoa ennen käyttöä!
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, muu, puu, tiili
kiviaines
Rakennusmateriaali: Parveke on piirustuksissa puuverhoiltu, toteutettu kiviainesrakenteisena.
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Keittiön kalusteet, vartusteet ja laitteet ovat käyttöikänsä päässä tai epäkunnossa ml työtaso, allas, hana, viemäriputki kaapistossa, rikkinäinen liesituuletin. välilaatoitus. SEINÄT: Maalattu ja kaakeli. LATTIA: Kivilaatta.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuone: VARUSTUS: Hana, lattialämmitys, lattiakaivo ja ikkuna. Oven sarannat. KATTO: Paneelikatto integroiduilla valoilla, mitkä rikki ja missä tupakoinnin jälkiä. Kulku saunaan sekä kodinhoitohuoneeseen. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran erillinen WC: VARUSTUS: Wc-istuin, käsisuihku, allaskaappi, allas, hana, peilikaappi, ikkuna, lattialämmitys. KATTO: Paneelikatto. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta. Yläkerran WC ja kylpyhuone: VARUSTUS: Wc-istuin, suihku, allaskaappi, allas, hana, peilikaappi, lattiakaivot, ikkuna, lattialämmitys. KATTO: Paneelikatto. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Saunan kuvaus
VARUSTUS: Sähkökiuas, ikkuna, ovi, valot. KATTO: Paneeli. SEINÄT: Paneelit, kaakeli. LATTIA: Laatta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: VARUSTUS: kaapistot, allas, peilikaappi ja hana, pesukonepaikka ja -liitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, ulko-oven lasi rikki. Kulku ulos ja alakerran kylpyhuoneeseen. KATTO: Paneelikatto. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta.
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
VARUSTUS: takka ja kulku sisäpihalle. Isot ikkunat. Integroidut valot, osa rikki. KATTO: Maalattu. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Kivilaatta, osittain rikkoutuneet.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Ikkuna tai kulku parvekkeelle, kaapisto yhdessä makuuhuoneessa. Ovet ja karmit usittava. Kuluma ja vahinkojälkiä sisätilanpinnoilla. KATTO: Maalattu. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Parketti.
Säilytystilojen kuvaus
Autokatoksien yhteydessä on kaksi ulkovarastoa, missä sähköt.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-439-2-85
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 055 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Voimassa 19.9.2007 allekirjoitettu hallinnanjakosopimus kiinteistöllä sijaitsevan toisen asuinrakennuksen kanssa sekä liitekartta. Myydään määräosaa B kiinteistöstä (asuinrakennus ja talousrakennus). Pinnanmuodostus kohteen hallitsemalla alueella rinne- sekä tasainen tontti. Määräosat ei ole tarkistusmitattu.
Tontin nimi
K6 T2
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
ulosotto koskee määräosa B Määräosalla A omat kiinnitykset 1 kpl, Hallinnanjakosopimus allekirjoitettu 19.9.2007, rekisteröity 05.10.2007, ensisijaisena rasitustodistukseen. Autokatoksen/talousrakennuksen takana on määräosan A sähkön pääkeskus. Määräosan B teknisestä tilasta LVIS pääluenta molemmille määräosille.
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Määräosan B lopputarkastus ei ole tehty asuinrakennuksen sekä talous-(autokatos)rakennuksen osalta. Myydään määräosa B (asuinrakennus ja talousrakennus autokatoksilla). Rekisteröity hallintajakosopimus ja liitekartta. Espoon kaupunki on autokatoksen edestä tontista ottanut palasen ja korvannut sen rinteessä olevalla pienellä palasella. Tarkemmin selviä katsomalla kiinteistön kartta. Osittainen katselmus on tehty 01.03.2007, pöytäkirja.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on käytetty.
Kaavoitustiedot
Kaavat ja rakennuskiellot
1) Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)(049-0000N1)
Kaavan arkistotunnus: MMLm/121/423/2009
Vahvistamispvm: 13.4.1956
Voimaantulopvm: 13.4.1956

2) Yleiskaava(049-800000/d)
Hyväksymis-/vahvistamispvm: 7.4.2008
Voimaantulopvm: 7.10.2009
3) Asemakaava(049-113200)
Kaavan arkistotunnus: 50:28
Hyväksymispvm: 13.9.2010
Voimaantulopvm: 22.6.2011

Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset
1) Tieoikeus
Oikeutettu: 49-439-2-85 K6 T2
Rasitetut: 49-439-2-15 ASUTUSALUE
2) Tieoikeus
Oikeutettu: 49-439-2-85 K6 T2
Rasitetut: 49-439-2-155 ASUTUSALUE

Rasitteet, käyttöoikeudet ja käyttörajoitukset
Kiinteistötoimitukset ja viranomaispäätökset
1) Yleisen alueen lohkominen
Rekisteröintipvm: 17.7.2013
Arkistoviite: 50 K 60
Maapinta-alan muutos: -0,0021 ha
Muut kohdeyksiköt: 49-50-9901-0 LINTUVAARAN KADUT
2) Rasitetoimitus
Rekisteröintipvm: 3.3.2020


Kaavat = https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu/kaavat
Loppukatselmus = https://www.espoo.fi/fi/katselmukset-tyomaakaynnit-ja-rakennuksen-kayttoonotto

Espoon kaupungin rakennusvalvonta
https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/rakentaminen/rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Rakennukset
talousrakennus: autokatokset ja varastoilla (sähköt). Erillinen talousrakennus, jossa kaksi autokatospaikkaa ja kaksi varastoa, kokonaisala noin 50,4 m2 (12.09.2005 ARK pääpiirustus, talousrakennus, laajennus rakennuslupa 05-1799-A), lähempänä kaupungin raja, kun piirustuksessa. Rakennus puu, kiviaines, tiili - rakenteinen, toisin, kun piirustuksissa sekä kaksi varastoa yhden sijan. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Tilalla ollut aikaisemmin yksi autokatos ja varasto, mikä purettu 2000-luvulla.
talousrakennus
Palvelut
Palvelut: Koulut ja päiväkodit lähellä, lyhyen ajomatkan päässä Sello sekä Leppävaaran kattavat palvelut.
Liikenneyhteydet
bussi, juna, raidejokeri

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Lintuvaara, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusmäe Marjut

Myyntineuvottelija, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.