Bo LKV Turku

Mökki tai huvila | oh + rh + k + 2mh + wc + kph + s

Mustaniementie 8, Poikko / Leiklahti, Naantali

Hinta

150 000 €

Koko

102 m²

Vuosi

-

Uniikki vapaa-ajankoti ympärivuotiseen käyttöön Rymättylässä. Tämä tyylikäs ja persoonallinen vapaa-ajanviettopaikka on juuri sinulle, kuka kaipaat pientä luksusta mökiltä, sekä mahdollisuuden ympärivuotiseen mökkeilyyn. Täältä löytyy monet mukavuudet kuten astianpesukone, sisävessa ja suihku. Turun keskustasta on tänne matkaa reilu puolituntia ja Naantalin palvelut ovat ihan vieressä. Mökin sisätilojen huonekorkeus ja vinotsisäkatot luovat upeasti tilan tuntua ja avaran ilmapiirin mökkiin. Tarkasti harkitut yksityiskohdat, erilaiset kulmat ja korkeuserot tekevät tästä todella tyylikkään ja uniikin kokonaisuuden. Huoneiden isot ikkunat, kuten myös pienet ikkunat aivan katonrajassa, tuovat ihanasti valoa koko rakennuksen sisälle. Mökissä on sisääntullessa heti eteisen jälkeen vasemmalla keittiö ja keittiötä vastapäätä ruokailutila, jossa on myös iso takka. Oikealla ruokailutilan vierustalla sijaitsee toinen makuuhuoneista ja toineen taas vasemmalle puolen keittiön seinän takana. Ruokailutilan ns alapuolella on laajennusosa, missä on nykyinen olohuone takkoineen ja olohuoneesta on käynti myös kylpyhuone ja saunatiloihin. Olohuoneen isot ikkunat ovat terassille ja kauniisti hoidetulle pihalle päin. Mökkiä ympäröi kaunis metsikkö ja aivan mökin vierustan pihapiiri terassin ympärillä on nurmikkoa ja kauniita istutuksia. Mökin isolta terassilta on ihana ihailla vehreää pihapiiriä. Alkuperäinen osa mökistä on rakennettu 1985 ja laajennusosa eli olohuone, suihku- ja saunatilat terasseineen on rakennettu 1996/2005. Tämä todellakin hurmaa tyylikkyydellään, tervetuloa ihastumaan! Tätä kohdetta esittelemme vain pyynnöstä yksityisnäytöin, otathan siis rohkeasti yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi! Lisätiedot ja esittelyt: Johanna Lipponen Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner p. 0400 561 315 johanna.lipponen@bo.fi Autan mielelläni myös sinua oman kotisi myynnissä ja asuntounelmiesi toteuttamisessa! Ota yhteyttä ja saat arvion asunnostasi sekä kuulla yksilöllisistä palveluistamme juuri sinun asuntosi myyntiin, kanssani saat koko Bo:n ainutlaatuisen myyntikonseptin käyttöösi, mikä mahdollistaa nopeamman myyntiajan sekä parhaan mahdollisen hinnan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20425368
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + rh + k + 2mh + wc + kph + s
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-aloja ei ole tarkastusmitattu. pinta-ala on ilmoitettu saatavilla olevien asiakirjojen pohjalta, mm. kiinteistöveropäätöksen sekä digi- ja väestötietojärjestelmän tietojen perusteella. Mainitut pinta-alat voivat poiketa virallisista nykystandardien mukaan mitattavista pinta-aloista olennaisestikin. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

150 000,00 €

Velaton hinta

150 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

442,10 € / vuosi

Tiemaksu

222,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Tiemaksut:Ruokoraumantie 100€ /2022, Leiklahdentie 109,43 /2023, Mustaniementie 35 € /2021-2023. Puhtaanapito eli jäteastian tyhjennys palveluntarjoajan hinnaston ja tyhjennyskertojen määrän mukaan. Umpisäiliön tyhjennys 172€/krt. Tyhjennetty n. 1 krt vuodessa. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Sähköisten panttikirjojen siirtomaksu Varainsiirtovero 3%. Lainhuudatuskustannukset. Kaupanvahvistajan palkkio.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Mökin laajennusosa tehty 1996/2005.
Mökin sauna ja suihku on tehty 2005.
Laajennusosan ikkunat uusittu 2005.
Wc remontoitu noin 2005.
Keittiö remontoitu 2019.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Ennen vuotta 1994 valmistuneessa huoneistossa ja rakennuksessa tulee ennen remonttiin ryhtymistä varmistua, sisältävätkö purettavat rakenteet asbestia tai muita haitta-aineita. Kaupan kohteena olevassa rakennuksessa ei ole teetetty asbestikartoitusta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys
Tulisija
Takka
2 x varaava takka + puuhella keittiössä. Nuohottu joka 3. vuosi, viimeisin 29.8.2022
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Viemäri
n. 3 m3 umpisäiliö, mihin menee wc:n viemärivedet ja tiskivedet menee saostuskaivoon. Sauna ja suihkuvedet imeytetty maahan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Hallinnanjakosopimuksen mukaan kukin omistaa 1/3 sähköliittymästä. Uuden omistajan tehtävä oma sähkösopimus ja tätä varten asennettava uusi sähkömittari.
Kohde on talviasuttava
Kohde on talviasuttava
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Työtaso: puu
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Varusteet: lattialämmitys
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Puukiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: lauta
Seinämateriaalit: puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopakate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-516-1-66
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
19 550 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Koko kiinteistön pinta-ala on 1,955ha ja hallinanjakosopimuksen mukaan myynnissä olevan määräosan alueen pinta-ala on noin 0,5ha. Hallinnanjakosopimuksen liitekartassa on määritelty kunkin hallintaosan alueet. Lisäksi oikeus venevalkamaan, Venevalkama 000-2009-K11773.
Tontin nimi
Rantala
Rasitteet
Parhaimmalla etusijalla muihin kirjauksiin nähden Hallinnanjakosopimus, 6.12.2004. Sähköisiä panttikirjoja 5 kappaletta, yhteensä 170 000,00 euroa, jotka luovutetaan ostajalle kauppahintaa vastaan rasituksista vapaana. Panttikirjojen siirtomaksusta vastaa ostaja.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Naantalin kaupunki
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki +358 2 4345 111.
Lisätietoa kaavoituksesta ja mahdollisista kaavoitushankkeista on saatavillaNaantalin kaupungilta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Osayleiskaava
Rakennukset
Mökin vieressä puuvaja/varasto. Yhteiskäytössä erillinen pihasaunarakennus kauempana, mistä hallinnanjakosopimuksen mukaan 1/3 omistusosuus. Yhteisomistuksessa oleva pihasaunarakennus sijaitsee hallinta-alueella 3.
puuliiteri
Ranta
  • Oikeus venevalkamaan, Venevalkama 000-2009-K11773.
  • Leiklahden lahti

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Poikko, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lipponen Johanna

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.