Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy
Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Vapaa-ajan tontti

Mellintie 38, Ruona, Kuortane

Hinta

80 000 €

Koko

3 860

Unelmiesi järvenrantatontti odottaa sinua Kuortaneenjärven arvostetulla rannalla! Tämä on harvinainen tilaisuus, sillä tontteja ei Kuortaneenjärveltä ole usein tarjolla. Sijainti on myös harrastavalle perheelle erinomainen. Kuortaneen urheiluopiston liikunta- ja ravintolapalvelut ovat lyhyen venematkan (2km), tai pyörä-/automatkan (5km) päässä . Kuortane Golf sijaitsee vain 12 km päässä, joten tekemistä riittää! Tämä tontti rajoittuu järveen ja kulttuurimaisemallisesti arvokkaaseen peltoalueeseen (kaavassa MA-1) Pelto tulee säilyttää avoimena eikä siihen saa rakentaa. Tämä takaa, että rakennuspaikkasi on jatkossakin erittäin aurinkoinen ja yksityinen. Tontti on varustettu hyvällä rakennusoikeudella 120 k-m², johon mahtuu tilavakin kakkoskoti. Tämän päälle voit lisäksi rakentaa hyvänkokoiset varastorakennukset. Mukavuudet, kuten vesijohto ja sähkö ovat saatavilla. Tasainen kovapohjainen peltotontti on myös helppo rakentaa ja saattaa kauniiksi. Huomaa, että tähän valmiiksi erotettuun tilaan ei tarvitse maksaa lohkomiskustannuksia tai vesijätön lunastuskustannuksia. Ne on ennalta hoidettu! Tontin ja viereisen peltoalueen kohdalla oleva ranta-alue on raivattu kaavan mukaiseksi avoimeksi rantamaisemaksi (kts kuvat). Rakennusten sijoittelu tontille on helppoa. Rakennusten avautumisen voi suunnata järvelle ja aurinkoiselle peltoalueelle. Järvinäkymän saat joka paikasta! Mikäli haluat tutustua tonttiin omatoimisesti, ole yhteydessä välittäjään tarkempien autopaikoitusohjeiden saamiseksi. Kiinteistönvälittäjä Harri Kätkänaho puh 0400565460. Kapealle Mellintielle ei voi jättää autoa jotta liikenne mahtuu kulkemaan. Tässä on tilaisuutesi hankkia unelmiesi järvenrantatontti jossa voit nauttia kauniista kulttuurimaisemasta ja luonnon rauhasta. Tule tutustumaan tonttiin ja suunnittelemaan tulevaa kakkoskotiasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20435474
Sijainti
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

80 000,00 €

Velaton hinta

80 000,00 €

88 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohtoliittymä on saatavissa omakotitalosta Mellintie 46
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
300-401-50-6
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 860 m²
Lisätietoja tontista
Huom! Tila on valmiiksi erotettu (ei lohkomiskustannuksia). Ostajan kustannukseksi jää tien tekeminen pellon reunaa pitkin (n. 100m) sekä mahdollinen vesijohtoveto (Mellintie 46 n. 200m). Sähkö on tontin rajalla tolpassa. Tien rakentamisen kustannukseksi on saatu urakoitsijan arvio noin 8000 eur.
Rakennusoikeuden pinta-ala
120 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Lomarakennusten ja saunojen yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 120 m². Saunarakennuksen kerrosala saa olla enintään 40 m². Varastorakennuksen kerrosala saa olla enintään puolet rakennuspaikalle rakennettujen loma-asuntojen ja saunojen kerrosalasta. Rakennuspaikalle saa sijoittaa enintään kaksi yhden huoneiston loma-asuntoa tai yhden kahden huoneiston loma-asunnon. Lisäksi rakennuspaikalla saa olla enintään kaksi rantasaunaa. Rakennusten tulee olla yksikerroksisia.
Kaavoitustiedot
Kuortaneenjärven pohjoisosan osayleiskaava
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Kuortaneen keskustan palvelut n. 6,5 km, Kuortaneen urheiluopisto n. 5,2 km
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kuortaneenjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuortane

Asuinalueena Ruona, Kuortane

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kätkänaho Harri

LKV, toimitusjohtaja

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Kiinteistötoimisto Kätkänaho Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.