Bo LKV Turku

Omakotitalo | 4h + k + khh + kph + ph + s + 2wc + vh + autokatos

Juolantie 5, Kaanaa, Raisio

Hinta

538 000 €

Koko

142 / 156 m²

Vuosi

2021

UPEA HONKARAKENTEEN HIRSITALO KAANAASSA Kaanaa on Raision halutuimpia asuinalueita, joka tarjoaa rauhallisen asuinympäristön luonnon keskellä lähellä sekä Raision että Naantalin keskustaa. Alue on lapsiperheiden suosiossa, koska läheltä löytyvät niin koulut kuin leikkikaverit. Alueella on myös monipuoliset ulkoilumaastot. Tyylikäs musta Honkarakenteen painumaton hirsitalo valmistui vuonna 2021 isolle omalle vehreälle tontille. Kokonaisuuteen kuuluu lisäksi kahden auton autokatos ja lämmin varasto. Talossa on lisäksi runsaasti katettua terassia. Kodin tyyli on skandinaavisen raikas ja ajattomat materiaalivalinnat sekä värisävyt miellyttävät monen katsojan silmää. Kodin musta keittiö on Puustellilta. Keittiön työtaso on kuumuutta kestävää dektonia ja hana Tapwellin. Kodin lattia on lapsiperheiden suosiossa olevaa laminaattia ja seinäpinnoissa näkyy pitkälti kaunis hirsipinta. Asuintilat ovat yhdessä kerroksessa. Kodin sydän onkin tilava avokeittiön ja olohuoneen muodostama yhtenäinen tila, joka jatkuu isolle katetulle terassille. Terassille johtavat liukuovet. Olohuoneessa on Linnatulen tyylikkään moderni puolivaraava kiertoilmatakka. Olohuoneen vierestä löytyy päämakuuhuone, jonka yhteydessä on toinen kodin tilavista wc-tiloista sekä viimeistelty vaatehuone. Kodissa on yhteensä kolme makuuhuonetta. Avarasta eteisestä on käynti suoraan kodinhoitohuoneeseen sekä toiseen wc tilaan. Eteisessä on hyvin säilytystilaa ulkovaatteille liukuovien takana. Kodin tyylikkäät saunatilat ovat talon toisessa päässä. Tilavan saunan yhteydessä on pesuhuone kahdella suihkulla sekä pukuhuone. Pesuhuoneen lattiasta kattoon ulottuvasta peililasillisesta ikkunasta voi ihailla kodin katettua terassia ja puutarhaa. Kodissa on kaikkialla vesikiertoinen lattialämmitys. Lämmityksen hoitaa ilmavesilämpöpumppu ja viilennyksessä auttaa ilmalämpöpumppu. Kodin valaistuksessa on muun valaistuksen lisäksi käytetty epäsuoraa valaistusta ja voikin sanoa, että valaistus kruunaa tämän kauniin kodin tunnelman. Tontti on pinta-alaltaan 2500 m2 ja se sijaitsee ns. valmiilla alueella vehreiden puiden ympäröimänä. Piha on valmiiksi tehty. Ajopiha on asfaltoitu. Pihalle on rakennettu istutusaltaat havuineen ja iso nurmialue mahdollistaa tilan trampoliinille ja ulkoleikeille. Puutarhasta löytyykin kolme omenapuuta, luumupuu ja kirsikkapuu. Terassilla on ulkoporeallas. Koti on muuttovalmis kokonaisuus, joka on huolella suunniteltu ja toteutettu. Kaikki on huoliteltua, ammattitaidolla tehtyä ja työnjälki on moitteetonta. Jos tämä upea kokonaisuus voisi olla uusi kotisi, ole yhteydessä. Taina Vuori | 050 527 4106 | taina.vuori@bo.fi facebook: BO LKV Taina Vuori instagram: tainavuoribolkv ___________________________________________________________ OMAN ASUNNON MYYNTI Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille kotiisi. Toteutetaan yhdessä uusia kotiunelmia.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20454310
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + kph + ph + s + 2wc + vh + autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
142 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14 m²
Kokonaispinta-ala
156 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pääpiirustusten mukaan rakennuksen huoneistoala on 142 m2 ja kerrosala 156 m2. Talousrakennuksen kerrosala 14 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

538 000,00 €

Velaton hinta

538 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

509,28 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

125,00 € / kk

Puhtaanapito

7,10 € / kk

Lisätietoa maksuista

Nykyisen omistajan sähkönkulutus: 15550 kWh/v. Vesi kulutuksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta. Ostaja vastaa lainhuudon hakemisen kustannuksista sekä sähköisen panttikirjan siirtomaksusta. Ostaja maksaa mahdollisen varainsiirtoveron 4% kauppahinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: lattia laattaa, seinät hirsi/maalattu, peiliovelliset liukuovet.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä on 10.6.2030
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilmavesilämpöpumppu
Tulisija
puolivaraava kiertoilmatakka, Linnatuli
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Muut, Hirsipaneeli
Rakennusmateriaali: Honkahirsi, painumaton
Keittiön kuvaus
Puustellin keittiökalusteet (musta mdf), kodinkoneet: jääkaappi/pakastin (integroitu, AEG), uuni ja mikroaaltouuni (integroitu, molemmat AEG), astianpesukone (integroitu, Siemens), induktioliesi (Siemens, liesituuletin integroitu lieteen), työtaso Dektonia, allas, hana Tapwell, lattia laminaattia, seinät maalattu/ hirttä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan yhteydessä pesuhuone: Lattia ja seinät laattaa, kaksi suihkua (Oras), saippuasyvennys seinässä, suihkutilasta iso ikkuna puutarhaan (peililasilla), katon rajassa epäsuora valaistus (lednauha). Saunan yhteydessä pukuhuone: Lattia laattaa ja seinät maalattu, Kaappi ja penkki (Puustelli), käynti terassille, kokolasiovi (kaihtimet Visor).
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä: seinämallinen wc-istuin, lattia laattaa, seinät laatta/hirsi, Tapwellin hana, bide-suihku (Tapwell), kaapisto (Puustelli), valumarmoriallas, peili (lednauhavalaistus).
Saunan kuvaus
Lattia laattaa, hirsiseinä, lauteet Sunsauna, Sähkökiuas Harvia.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Lattia laattaa, hirsiseinät, kurasyöppö, kaapistot (Puustelli), allas, hana Tapwell, jääkaappi/pakastin (integroitu AEG).
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia, seinät hirsi / maalattu, epäsuora ledvalaistus katon rajassa, upotetut spottivalaistus, liukuovista käynti terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta: lattia laminaattia, seinät hirsi/maalattu, epäsuora ledvalaistus katon rajassa, päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
680-415-2-18
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
2 500 m²
Tie perille
Kyllä
Rasitteet
Panttikirjat luovutetaan ostajalle lainoittamattomina kauppahinnan maksua vastaan. Tieoikeus (000-2014-K43896)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Sallittu rak.oikeus 330+125 m2
Kaavoitustiedot
Oikeusvaikutteinen yleiskaava. Raision kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
autokatos, varasto
Pihan kuvaus
Nurmikkoa, piha asfaltoitu, kivetykset, istutusaltaat (kaksi kappaletta), osa pihasta laatoitettu, istutukset (havuja, kolme omepuuta, luumupuu ja kirsikkapuu).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Kaanaa, Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Vuori Taina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA, Partner

Bo LKV Turku

Bo LKV Turku
Bo LKV Turku

Läntinen Rantakatu 53,
20100 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.