Huoneistokeskus Kuopio

Kerrostalo | 4 h, k, s, p

Opistokuja 24 E 14, Hatsala, Kuopio

Hinta

357 900 €

Koko

81 m²

Vuosi

2022

Valoisa, avarapohjainen koti omatonttisen taloyhtiön hissitalon 3. kerroksessa. Tässä saunallisessa kodissa viihtyy perhe tai vaikkapa pariskunta, joka haluaa tilaa ympärilleen. Mukavan avarat tilaratkaisut laadukkailla materiaaleilla. Tilava lasitettu parveke avautuu etelän suuntaan. Puijonkuppee on siitä erityinen paikka, että vaikka se sijaitsee mukavasti omassa rauhassaan, on sieltä myös lyhyt matka kaikkialle kaupunkiin. Lähellä sijaitsevat monet liikuntamahdollisuudet; Kuopion Kuntolaakso, Kuopio-Halli sekä Puijon lenkkeilymaastot. Myös yliopistoa sekä Kys:iä ajatellen paikka on loistava. Asuinalueen pohjoisreunalle on suunnitteilla lähikauppa ja sen edustalle pieni toriaukio. Puijonkuppeeseen tulee paljon sellaista, minkä ansiosta arjessa on enemmän iloa ja elämää. Toimivia koteja, lähikauppa, kaupunkipyöräparkki, asukkaiden yhteisenä kohtaamispaikkana toimiva keskusaukio ja sen viihtyisä korttelitalo, Puijonkuppeen Kotipesä. Sovi yksityisesittelysi niin lähdetään yhdessä tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20527098
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/8
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

107 370,00 €

Velkaosuus

250 530,00 €

Velaton hinta

357 900,00 €

Neliöhinta

4 418,52 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

364,50 € / kk

Pääomavastike

930,54 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 295,04 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike 1 on yhtiön perimä pääomavastike, jolla katetaan yhtiölainan korot (12 kk:n Euribor 4,057+ 0,6% marg.). Pääomavastike 2 sisältää korot ja lyhennyksen, on laskettu sillä oletuksella, että pääomavastike 2:ta aletaan periä puoli vuotta ennen velkakirjassa määritettävää ensimmäistä lyhennysajankohtaa. Yhtiölainan korko määräytyy lainaehtojen mukaisesti. Yhtiölaina on tasalyhenteinen ja laina-aika on n. 25 vuotta (rakennusaika ja kaksi asumisvuotta ovat lyhennysvapaita valmistumisen jälkeen). Lainan korko on 12 kk Euribor + marginaali. Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös pääomavastike muuttuu. Viitekoron arvon muutoksesta riippumatta velan korko on aina kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin marginaali. Lainaa voi halutessaan maksaa pois velkakirjaehtojen mukaisesti hallituksen määrääminä aikoina.

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: etelään
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Asuinhuoneiden kalusteet ja komerot ovat vakiotyyppisiä tehdasvalmisteisia kalusteita erillisen sisustusesitteen mukaan. Eteisen komerokalusteissa on peililiukuovet. Asuinhuoneiden komerokalusteissa on pääosin liukuovet.
Kohteen lisätiedot
Vanha tuttu alue saa uuden elämän, kun entinen Savonian kampus Hatsalassa muuttuu moderniksi asuinalueeksi. Uusi asuinalue tunnetaan nimellä Puijonkuppee, ja se sijaitsee yhdellä Kuopion parhaista paikoista, vain kävelymatkan päässä keskustasta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
teräsbetoni
Keittiön kuvaus
Keittiökaapiston ovet ja laatikostojen etulevyt ovat maalattua mdf-levyä. Laminaattipintaiseen työtasoon upotetut tiskialtaat ovat ruostumatonta terästä. Keittotilassa on 60 cm leveä keraaminen keittotaso, kalusteuuni, valaisimella varustettu liesikupu sekä 45 cm tai 60 cm leveä astianpesukone. Kylmäkalusteena on asuntotyypistä riippuen joko jääkaappipakastin tai jääkaappi ja pakastinkaappi. Mikroaaltouuni on sijoitettu kalusteeseen varattuun tilaan. Keittiökalusteiden välitilassa on LED-valaisimet.
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Kylpyhuoneen kalustukseen kuuluu wc-istuin, pesuallas, allaskaappi ja valaisimella varustettu peilikaappi. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä sekä tilavaraus pesukoneelle ja kuivausrummulle tai yhdistelmälaitteelle, huoneistosta riippuen. Suihkutilassa on suihkuseinä.
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Saunassa laudetasot ja kaiteet ovat tervaleppää.
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kuopio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiön irtaimistovarastot, väestönsuoja, ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuone, lastenvaunuvarastot sekä tekniset
ja kiinteistöhuollon tilat sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
1 213 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kuopion kaupunki, p. 017 182 111
Kaavoitustilanne
Asemakaava

As. Oy Kuopion Kiuru

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön autopaikoista 15 sijaitsee pihakannen alla olevassa autohallissa.(Opistokujan Pysäköinti Oy) Lisäksi korttelin 23 tontilla 2 sijaitsevassa pysäköintilaitoksessa sijaitsee 19 autopaikkaa (Puijonkuppeen Pysäköinti Oy). Autohalleissa olevat autopaikat myy kumpikin parkkiyhtiö erillisinä osakkeina.
Yhtiön autopaikoista 15 sijaitsee pihakannen alla olevassa autohallissa. (Opistokujan Pysäköinti Oy) Lisäksi korttelin 23 tontilla 2 sijaitsevassa pysäköintilaitoksessa sijaitsee 19 autopaikkaa (Puijonkuppeen Pysäköinti Oy). Autohalleissa olevat autopaikat myy kumpikin parkkiyhtiö erillisinä osakkeina. Autopaikat on varustettu sähköpistokkeilla, jotka mahdollistavat lämmityksen sekä sähköauton latauksen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kuopio

Asuinalueena Hatsala, Kuopio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hakala Marjo

Asuntomyyjä, KiLat

Huoneistokeskus Kuopio

Huoneistokeskus Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.