Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Kerrostalo | 1 h, k, kph

Hämeentie 67, Hermanni, Helsinki

Hinta

268 000 €

Koko

34 m²

Vuosi

1928

Hermannin Helmi! Ihanan valoisa pieni suuri koti hyvinhoidetun taloyhtiön ylimmässä 5. kerroksessa vehrein näkymin pihan suuntaan. Lautalattiat, kunnon kokoinen keittiö, johon mahtuu ruokapöytä sekä tilava 2020 uusittu kylpyhuone. Runsaasti säilytystilaa; liukuovikaapisto ja eteisen komero. Taloyhtiöllä laadukkaat, yhtiön putkiremontissa 2020 uusitut, yhteiset tilat; tyylikäs saunaosasto, toimiva pesutupa, irtaimistovarastot ja pyöräkellari. Myös vinttikomero löytyy. Yhtiöllä suuri vehreä piha-alue. Keskeinen, mutta rauhalinen sijainti erinomaisin liikenneyhteyksin. Keskusta-alueen ja Arabianrannan kattavat palvelut lähipalveluina. Puistoja ja merenranta lähellä. Tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20596315
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1 h, k, kph
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
34 m²
Kokonaispinta-ala
34 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
1928
Käyttöönottovuosi
1928
Vapautuminen
Muu ehto: 2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

234 772,71 €

Velkaosuus

33 227,29 €

Velaton hinta

268 000,00 €

Neliöhinta

7 882,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

289,00 € / kk

Pääomavastike

263,84 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

552,84 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

pääomavastike hissit 19,04 euroa/ kk, pääomavastike linjasaneeraus 244,80 euroa/ kk.

Muut maksut

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Veden ennakkomaksu 16 euroa/ hlö/ kk. Vesimaksu tasataan 2 krt/vuosi.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Kauppaan ei kuulu: mikroaaltouuni, pyykinpesukone
Kohteen lisätiedot
Ilmanvaihto: painovoimainen asunnoissa, kellarissa koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa kahden (2) kuukauden ylimääräistä hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa. Ylimääräinen yhtiökokous 29.11.2022 päätti myöntää hallitukselle valtuudet periä 1-2 kuukauden ylimääräistä pääomavastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa mikäli esim. korkotaso muuttuu arvioidusta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu aiempien omistajien aikana.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Ei
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
Vaaleat kaapistot, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin, kapea astianpesukone, jääkaappipakastinyhdistelmä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa kokonaan laatoitetussa 2020 uusitussa kylpyhuoneessa suihku kääntyvin suihkuseinin, pesuallas ja allaslaatikosto, peilikaappi, pyyhepatteri (vesikiertoinen), wc-istuin, bidee-käsisuihku, lattialämmitys (sähkö), pesukoneliitäntä.
Saunan kuvaus
sähkökiuas
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijäntoimisto Fallenius Oy/ Jussi Lukander, Lönnrotinkatu 39 D, 00180 Helsinki, 050 410 7885, jussi.lukander@fallenius.fi
Huolto
Eeron Talonmiespalvelu Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kellarikomero, Hissi, Talopesula/itsepalvelupesula, Taloyhtiössä on sauna, Vinttikomero
Muuta taloyhtiöstä
Kuntotutkimukset: Contrust Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus 7.10.2022
Kuntotutkimus tehty: 2022
Tehdyt remontit
2022 Julkisivujen ja parvekkeiden kuntotutkimus, 2021 Valokuidun tuominen taloyhtiöön (Teliafinland), Uusittu porttikongin asfaltti sekä ummistettu vanhat hiililuukut, Uusittu asuntojen A5 ja B34 ulko-ovet, Ullakolle alipainetuulettimien 8 kpl asennus tuulettuvuuden parantamiseksi, Asunto-ovien kuntotarkastus, jonka perusteella uusittu asuntojen ovien tiivistykset, 2020 Vesikaton kuntoarvio, 2019-2020 Talotekniikan peruskorjaus (linjasaneeraus) sisältäen vesi-, viemäri-, sähkö- ja datajärjestelmien uusiminen, patteriventtiilien uusiminen ja patteriverkoston perussäätö sekä lämmönjakokeskuksen uusiminen, märkätilojen uusiminen sisältäen jokaiseen asuntoon perustasona suihku/kph, ilmanvaihtohormien sukitus, kellarin kunnostus käsittäen koneellisen ilmanvaihdon ja lämmön talteenottojärjestelmän, kellarin säilytyskomerojen uusiminen, polkupyörävaraston rakentaminen, pesula- ja saunaosaston rakentaminen ja taloyhtiön salaojajärjestelmän rakentaminen kadun- ja pihan puolelle sekä samalla sokkelien vahvistamista ja eristämistä. 2018 Linjasaneerauksen suunnitelmat, 2016 Hissien koneet ja sähköjärjestelmät uusittu, Hissikorien sisäpinnat uusittu, 2013 Porrashuoneiden kunnostus- ja maalaustyö, Lukkojen uusiminen, koodilukot rappukäytävien oviin, 2010 Asuinhuoneiden ja liikehuoneiden ikkunat uusittu, 2004 Pohjaviemäri uusittu, Käyttövesijohdon sulkuventtiilit uusittu, Lämmityksen linjasulut uusittu, Antenniverkko uusittu (Tähti 2000) ja HTV-liitäntä, Rakennettu kellari- ja vinttikomeroita, 2003 1. krs kadunpuoleinen julkisivu maalattu, 2002 Vesikatto maalattu, 2001 Vesikatto uusittu, 1998 Jätekatos rakennettu, 1997 Piha-asfaltti uusittu, Lämpökeskus ja lämmitysjärjestelmä uusittu, Lämmitysputkiston säätölaitteiden automatiikka uusittu, Paisunta-astiat uusittu, 1991 Sähkönousut uusittu, liityntäjohto uusittu, Sähköpääkeskus ja huoneistojen ryhmäkeskukset uusittu, 1982 Julkisivun rappaus uusittu, 1974 Putkisto uusittu
Tulevat remontit
Korjausasiat ja PTS suunnitelma (kunnossapitotarve vuosina 2023–2027): vesikaton huoltomaalaus ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet, sisäpihan kunnostus, ullakkorakentamisen soveltuvuusselvityksen perusteella toimenpiteet yhtiökokouspäätöksen mukaisesti, ovien kunnostustyöt, julkisivujen paikkarappaus ja huoltomaalaus, tuuletusparvekkeiden uusiminen ja tuuletusparvekkeiden ovien ja ikkunoiden peruskorjaus tai uusiminen, patteriverkoston perussäädön tarkistussäädöt ja sen perusteella mahdolliset lämmityksen lisäykset / muutokset.

Hallituksen näkemyksen mukaan seuraavat toimenpiteet tulisi käynnistää vuonna 2023: vesikaton huoltomaalaus ja muut tarvittavat huoltotoimenpiteet. Vuonna 2023 käynnistetään urakan suunnittelu ja kilpailutus. Varsinainen maalaustyö toteutetaan vuonna 2024.

Ullakkohanketta on selvitetty ja 2020 yhtiökokouksessa hallitus on esittänyt, että ullakkoselvitys ja siihen liittyvät kaupungin rakennusvalvonnan lausunnot merkitään saaduiksi. Todettiin, että saadut selvitykset mahdollistavat periaatteessa rakennusluvan hakemisen. Hallitus ei kuitenkaan esittänyt mitään toimenpiteitä, vaan tarvittaessa siihen voidaan palata tulevaisuudessa. Isännöitsijän näkemyksen mukaan se ei tule kuitenkaan toteutumaan, sillä siitä ei saavuteta varmaan sitä etua, mitä joskus arveltu.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus on vanhentunut 31.12.2022. Isännöitsijän antaman tiedon mukaan uusi energiatodistus on tarkoitus teettää tällä tilikaudella.
Tontin koko
1 490 m²
Tontin omistus
Vuokra
Lisätietoa tontin omistuksesta

Vuokra-aika on 1.1.2016-31.12.2070. Maavuokra peritään seuraavasti: 2016 vuonna 50 %, jonka jälkeen vuosittain +5 %. Vuonna 2026 ja siitä eteenpäin peritään vuokra täysimääräisenä (100 %). Arvioitu vuosivuokra vuonna 2026 on n. 53 000 - 60 000 euroa ja vastikkeessa n. 2,60 - 2,95 euroa/ m2/ kk (HUOM! Tämä on arvio).

Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki 09 31022111
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
32 440,04 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2070

Asunto-Oy Hämeentie 67

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: lähialueella
Palvelut: lähialueella
Päiväkodit: lähialueella
Liikenneyhteydet
HSL bussit ja raitiovaunu
Lisätietoa auton säilytyksestä
Helsingin kaupungin asukaspysäköinti alueella

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hermanni, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Auvinen Soile

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Huoneistokeskus Töölö, Etelä- ja Länsi-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.