Asuntokauppiaat LKV Oy
Asuntokauppiaat LKV Oy

Kerrostalo | 2H + K + KH + P

Rusthollarinkuja 1, Puotila, Helsinki

Hinta

170 000 €

Koko

55 m²

Vuosi

1961

Valoisa ja tilava asunto Puotilassa! Tervetuloa tutustumaan tähän huippusijainnilla olevaan ja avaraan kotiin Itä-Helsingin sydämessä. Tämä kolmikerroksisen taloyhtiön toisen kerroksen asunto on läpitalon huoneisto, jossa on suuret ikkunat ja lasitettu parveke. Asunnon valoisuus ja toimivuus tekevät siitä täydellisen valinnan niin ensiasunnon ostajalle, perheelle kuin sijoittajallekin. Asunnossa on tilava ja kutsuva olohuone, joka avautuu lasitetulle parvekkeelle. Parveke on suojainen paikka nauttia aamukahvista tai ilta-auringon laskusta, sillä se saa valoa koko päivän ajan. Keittiö on päivitetty vuonna 2012, ja siinä on hyvin kaappitilaa sekä runsaasti työskentelytilaa. Makuuhuoneesta avautuu rauhalliset näkymät takapihalle. Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2009, ja se tarjoaa hyvät puitteet arjen toimintoihin. Asunnossa on tyydyttävä kuntoluokitus, joka tarjoaa uudelle omistajalle mahdollisuuden personoida koti omien mieltymysten mukaisesti. Puotila on tunnettu viihtyisästä ja luonnonläheisestä ympäristöstään. Alue tarjoaa erinomaiset palvelut, kuten koulut ja päivittäistavarakaupat kävelyetäisyydellä. Läheltä löytyvät myös viheralueet ja merenrannat, jotka kutsuvat nauttimaan ulkoilusta ja vapaa-ajan aktiviteeteista. Alueen kattavat liikenneyhteydet, kuten metro ja bussilinjat, tekevät liikkumisesta vaivatonta niin keskustaan kuin muuallekin kaupunkiin. Tämä asunto on valmis toivottamaan uudet asukkaansa tervetulleiksi – tule ihastumaan ja tekemään siitä omannäköisesi koti! Tervetuloa näytölle kokemaan tämä ainutlaatuinen koti itse TÄMÄN KODIN MYY: Anna Tapojärvi 040 587 8010 anna@asuntokauppiaat.fi Helsingin Asuntokauppiaat LKV Oy Toimitusjohtaja, kaupanvahvistaja Laatuauktorisoitu ja laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, Kiat Seuraa somessa vinkkejä asuntokauppaan: – Facebook: Asuntokauppias Anna Tapojärvi – Instagram: Asuntokauppias Anna Lisätietoja ja virallinen myyntiesite saatavilla pyynnöstä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20630616
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + K + KH + P
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
55 m²
Kokonaispinta-ala
55 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
1961
Käyttöönottovuosi
1961
Vapautuminen
Muu ehto: 3 kk kaupasta

Hinta

Myyntihinta

170 000,00 €

Velaton hinta

170 000,00 €

Neliöhinta

3 090,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

390,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

390,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero asuntokaupassa 1,5% velattomasta kauppahinnasta. Koska taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään tulee ostajan hakea viipymättä omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: lounaaseen
Tehdyt remontit
Keittiöremontti 1.10.2012
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tämä valoisa ja avaran näköalan tarjoava asunto on luokiteltu kuntotasoltaan tyydyttäväksi. Vaikka siinä on monia ihanteellisia asumisominaisuuksia, kuten toimiva pohjaratkaisu ja runsas luonnonvalo, viimeisimmästä pintaremontista on kulunut useita vuosia, minkä vuoksi asumisen jäljet ovat havaittavissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Tämä tyylikäs ja valoisa keittiö on kokonaan uudistettu vuonna 2012, mikä näkyy sen kodinkoneissa ja viimeistellyssä ilmeessä. Puhtaan valkoiset kaapistot ja ajaton laatoitettu välitila luovat raikkaan tunnelman. Tilavat työtasot tarjoavat runsaasti tilaa ruoanlaittoon ja seurusteluun. Avaruutta lisää suurista ikkunoista avautuva näkymä ulos, mikä tuo keittiöön runsaasti luonnonvaloa ja tekee siitä kodin viihtyisän keskipisteen. Keittiön yhteydessä oleva ruokailutila luo täydellisen ympäristön niin arjen aterioille kuin juhlavampiinkin hetkiin. Keittiöremontin myötä tämä tila ei ainoastaan näytä kivalta, vaan on myös toiminnallisuudeltaan ajantasainen – ihanteellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja tyyliä. Keittiössä on pesukoneliitäntä.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: varattu paikka astianpesukoneelle
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, wc
Tässä kylpyhuoneessa yhdistyvät toiminnallisuus ja skandinaavinen muotoilu, jossa on vuonna 2009 tehdyn remontin myötä saavutettu ajaton ilme. Kylpyhuoneessa on valkoiset, puhtaat laatat seinissä, jotka tuovat tilaan valoisuutta ja avaruuden tunnetta. Vastakohdan luo tummanruskea allaskaappi, joka tarjoaa käytännöllistä säilytystilaa ja tuo lämpöä tilaan. Kattoon asennettu puupaneeli tuo luonnollista lämpöä ja kontrastia, mikä viimeistelee tilan rauhallisen tunnelman.
Olohuoneen kuvaus
Tämä olohuone on valoisa ja kutsuva, kiitos suurten ikkunoiden, jotka ovat aikakaudelleen tyypillisiä ja jotka päästävät huoneeseen runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneesta on suora käynti lasitetulle parvekkeelle, joka on täydellinen paikka auringon nauttimiseen koko päivän ajan. Parveke tarjoaa ylimääräisen tilan. Lasitettu parveke suojaa sääolosuhteilta, mikä mahdollistaa tilan monipuolisen käytön ympäri vuoden. Tämä kaunis olohuone yhdistettynä lasitetun parvekkeen tuomaan lisäarvoon tekee tästä kodista ihanteellisen paikan nauttia kaupunkiasumisen parhaista puolista.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Makuuhuoneiden kuvaus
Tämä rauhallinen makuuhuone tarjoaa miellyttävän ympäristön levolliseen oleskeluun ja rentouttavaan uneen. Suuri ikkuna täyttää huoneen luonnonvalolla ja tarjoaa miellyttävät näkymät kohti rauhallista takapihaa, jossa vuodenajat vaihtuvat kauniisti ja tuovat elävyyttä huoneeseen. Makuuhuoneen sijainti taloyhtiön sisäpihan puolella takaa, että se on suojassa kaupungin hälinältä, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan rentoutumiseen.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöintitoimisto Oiva Isännöinti Vantaa Oy Vernissakatu 4 01300 Vantaa Isännöitsijä Teija Niiranen 0207862150 Vernissakatu 4 01300 Vantaa
Huolto
Kiinteistöhuolto T. Mykkänen
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Tämä viehättävä läpitalon huoneisto sijaitsee hyvin hoidetussa taloyhtiössä, joka tarjoaa asukkailleen monipuolisia tiloja ja palveluita. Asunto Oy Rusthollarinkuja 1 on rakennettu vuonna 1961, ja se sijaitsee rauhallisella alueella vehreiden maisemien keskellä.

Asukkaiden käytössä olevat tilat:

Sauna
Pesutupa
Ulkoiluvälinevarasto
Askarteluhuone
Kuntosali
Nämä yhteiset tilat tarjoavat erinomaiset puitteet arjen askareisiin ja vapaa-ajan viettoon. Taloyhtiössä on myös aktiivinen yhteisö, joka pitää huolta siitä, että asumismukavuus säilyy korkealla tasolla.

Taloyhtiö on siirtynyt osakehuoneistorekisteriin ja sen kiinteistövakuutukset ovat kattavat. Rakennus on kolme- tai nelikerroksinen ja se lämmitetään kaukolämmöllä. Taloyhtiön tontti on vuokrattu Helsingin kaupungilta, ja vuokra-aika päättyy 31.12.2075.

Asukkaat voivat nauttia myös alueen rauhasta ja turvallisuudesta, sillä taloyhtiössä on käytössä kameravalvonta ja digitaaliset lukitusjärjestelmät.

Tutustu tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka yhdistää käytännöllisyyden ja viihtyisyyden keskellä Helsingin sydäntä.
Tehdyt remontit
Taloyhtiössä suoriteut remontit:
Vesikaton huoltomaalaus - 2021
Kameravalvonta lyhyt siipi - 2021
Kameravalvonta pitkä siipi - 2020
Parvekekaiteiden metalliosien maalaus - 2020
Porrashuonemaalaus - 2020
Lukitusjärjestelmän uusiminen - 2018
Puuvajan rakentaminen - 2018
Porrashuoneiden ulko-ovien koodilukot - 2016
Jätekatoksen rakentaminen - 2016
Tuuletusparvekkeiden huoltomaalaus - 2014-2015
Ikkunasaneeraus ja parvekeovien uusiminen - 2014-2015
Autotalliovien maalaus - 2014
Lumilinko - 2012
Lumiesteiden asennuttaminen vesikatolle - 2011
Saunaosastojen ja talopesulan peruskorjaus - 2009
Linja- ja sähkösaneeraus - 2009
Pihaleikkivälineiden ja -kalusteiden maalaus - 2008
Lämmönvaihtimen uusiminen - 2005
Antennimaston uusiminen - 2004
Estosuotimien poisto ja kiinteistön digivalmius - 2004
Öljysäiliön tarkastus ja hiekalla täyttö - 2004
Autotallien ovipaneelien uusiminen - 2004
A-, B- ja C-ulkoportaiden uusiminen - 2003
F- ja G-ulkoportaiden uusiminen - 2002
Piha-asfaltoinnin uusiminen - 1996-1998
Julkisivumaalaus - 1994
Parvekesaneeraus - 1990
Tulevat remontit
Taloyhtiö Asunto Oy Rusthollarinkuja 1:ssä on suunniteltu seuraavat remontit seuraavien viiden vuoden aikana:
Piha: Kellariportaiden vedeneristykset sekä lyhyen siiven päätyyn aidan rakentaminen.
Julkisivut: Julkisivumaalaus on suunniteltu toteutettavaksi jakson loppupuolella.
Energialuokka
F (2013), E-luokka=190
Tontin koko
6 954 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
- Puhelinvaihde: +358 9 310 1691
- Postiosoite: PL 1, 00099 Helsingin kaupunki
- Käyntiosoite (Kaupungintalo): Pohjoisesplanadi 1113, Helsinki
- Sähköposti ja muu yhteydenottotiedot ovat saatavilla Helsingin kaupungin
verkkosivuilla: www.hel.fi
Jos tarvitset apua erityisesti kaavoitukseen liittyen, Helsingin kaupunkiympäristön
toimialan yhteystiedot ovat:p. 09 310 22111
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
47 701,92 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2075

Asunto Oy Rusthollarinkuja 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Puotilan alue Helsingissä tarjoaa asukkailleen hyvät koulutusmahdollisuudet aina varhaiskasvatuksesta peruskouluun saakka. Alueella sijaitsevat esimerkiksi Puotilan ala-aste ja lähialueen koulut, jotka tarjoavat laadukasta perusopetusta. Lähikouluissa painotetaan usein paitsi akateemista oppimista myös lasten sosiaalisten taitojen kehittämistä ja hyvinvointia.

Lisäksi Itä-Helsingissä on tarjolla monipuolinen valikoima erityisopetusta tarjoavia kouluja ja lukioita, jotka vastaavat erilaisiin koulutustarpeisiin. Lukioita on alueella useita, ja ne tarjoavat laajan kirjon erilaisia opintosuuntia.

Kulttuurien monimuotoisuus rikastuttaa alueen kouluja, ja niissä on usein tarjolla kieltenopetusta sekä muita kansainvälisiä ja monikulttuurisia projekteja. Koulujen läheisyys ja saavutettavuus tekevät Puotilasta houkuttelevan asuinalueen perheille.
Palvelut: Puotila on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue Itä-Helsingissä, joka tunnetaan rauhallisesta tunnelmastaan ja hyvistä palveluistaan. Rusthollarinkuja 1 sijaitsee tämän suositun kaupunginosan sydämessä, tarjoten asukkailleen monipuoliset palvelut kävelymatkan päässä. Alueelta löytyvät päivittäistavarakaupat, koulut, päiväkodit sekä kirjasto, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Puotila on myös tunnettu kauniista viheralueistaan, kuten Puotilan kartanon ympäristössä olevista puistoista ja puutarhoista, jotka tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistäytymiseen. Alueen läpi kulkeva Vartiokylänlahti tarjoaa upeita näkymiä ja rantoja, joilla voi nauttia merellisestä tunnelmasta ja kauden mukaan vaihtuvista aktiviteeteista, kuten uimisesta tai jäällä kävelystä.

Lisäksi Puotila on meren läheisyyden ansiosta suosittu paikka vesilajien harrastajien keskuudessa. Veneilijöille alue tarjoaa hyvät palvelut, ja kauniit saaristonäkymät houkuttelevat tutkimaan Helsingin saaristoa.

Kulkuyhteydet ovat erinomaiset: Puotilasta pääsee nopeasti Helsingin keskustaan metrolla, ja useat bussilinjat palvelevat aluetta. Puotila onkin loistava valinta asuinalueeksi niille, jotka arvostavat luonnonrauhaa ja merellistä ilmapiiriä samalla kun kaupungin palvelut ovat lähellä.
Liikenneyhteydet
Puotilasta löytyvät erinomaiset liikenneyhteydet, jotka palvelevat niin paikallisia asukkaita kuin kauempaa tulevia vierailijoitakin. Yksi suurimmista eduista on metrolinja, joka yhdistää Puotilan suoraan Helsingin keskustaan ja muihin Itä-Helsingin kaupunginosiin. Metron ansiosta matka keskustaan taittuu nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi alueelta kulkee useita bussilinjoja, jotka tarjoavat yhteyksiä lähialueille ja muualle kaupunkiin. Bussiverkosto on laaja ja bussit kulkevat tihein vuorovälein, joten kulkeminen lähialueille, kuten Itäkeskukseen tai Vuosaareen, on helppoa. Autoilijat hyötyvät Puotilan sijainnista lähellä Itäväylää, joka on yksi Helsingin pääliikenneväylistä. Itäväylältä on sujuvat yhteydet niin kaupungin keskustaan kuin kehäteille ja sitä kautta muihin suuntiin. Pyöräilijöille alue tarjoaa hyvin suunniteltuja ja turvallisia pyöräteitä, jotka liittävät Puotilan sujuvasti kaupungin laajaan pyörätieverkostoon. Näin myös pyörällä liikkuminen on mukavaa ja käytännöllistä. Puotilan hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon niille, jotka arvostavat helppoa pääsyä kaupungin eri osiin sekä sujuvaa arkea.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotallit 8 kpl, Autotallivuokra 70,00 kpl
Pihapaikat, lämmin 23 kpl, Autopaikkavuokra 20,00 kpl

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Puotila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapojärvi Anna

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä

Asuntokauppiaat LKV Oy

Asuntokauppiaat LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.