Metsähallitus

Vapaa-ajan tontti

Hiirenvesi, Joukiinen Tontti 1, Eno, Joensuu

Hinta

32 000 €

Koko

7 570

Uniikki tasaisesti rantaan laskeutuva tontti Enon palvelujen läheisyydessä Joukiisen rannalla. Tältä tontilta on mahtavat veneily-yhteydet Pielisjokea pitkin Vuoksen vesistöön. Länteen avautuva ranta takaa aurinkopaneeleille energiaa pitkälle iltaan. Lähiseudulla on useita eri harrastusvaihtoehtoja: alle tunnin ajomatkan päässä sijaitsee mm. Patvinsuon kansallispuisto sekä Kolin kansallispuisto. Vain puolen tunnin matkan päässä Kontiolahdella pääset golfaamaan tai vaikkapa ajamaan motocrossia Uuron motocrossradalla. Tontille on matkaa Enosta n. 12km ja Joensuusta n. 50km.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
20631114
Sijainti
  • Joensuu Eno
  • Hiirenvesi, Joukiinen Tontti 1, 81200 Eno

Hinta

Myyntihinta

32 000,00 €

Velaton hinta

32 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Alueella toimii Naurisvaaran yksityistie. Sähköliittymää ei ole tarjolla kohtuullisin kustannuksin, henkilökohtaisen tarjouksen voi halutessaan pyytää Pohjois-Karjalan Sähköltä.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
167-436-84-1
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
7 570 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
180 m²
Tontin nimi
Rautasärkkä
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Tontin voi myös vuokrata. Vuokra-aika on 40 vuotta. Elinkustannusindeksiin sidottu vuosivuokra on 6 % tontin myyntihinnasta. Vuokrasopimuksessa on vapaa koko vuokraoikeuden siirto-oikeus, ja tontin voi halutessaan ostaa kesken vuokrakauden. Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen tekemistä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
RA / Loma-asuntoalue: Kullekin rakennuspaikalle saa rakentaa yhden, kerrosalaltaan enintään 100m2:n suuruisen loma-asunnon, 25m2:n suuruisen saunan sekä tarpeellisia talousrakennuksia siten, että rakennusten yhteenlaskettu kerrosala on enintään 180m2. Vesikäymälöiden rakentaminen loma-asuntoihin on kielletty.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Ajo-ohjeet
Enosta n. 9km Luhtapohjantietä (514) Ilomantsiin päin, josta käännytään vasemmalle Naurisvaarantielle, jota ajetaan n. 200m ja käännytään jälleen vasemmalle, tie on edelleen Naurisvaarantie. Jatka tietä Naurisvaarantie n. 2,4km ja käänny oikealle pysyäksesi Naurisvaarantiellä. Aja vielä n. 680m tonttitien risteykseen ja käänny vasemmalle tonteille johtavalle tielle, tontille nro 1 haarautuu tieliittymä oikealle n. 340m päästä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Eno, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lankinen Marja

Kiinteistökauppa-asiantuntija

Metsähallitus

Metsähallitus

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.