Oma Koti LKV Oy

Kerrostalo | 6h + 2k + 2kph / wc + eril.wc. Yj:n muk. 5h + k + kh

Hietalahdenkatu 10, Kamppi, Helsinki

Hinta

1 188 000 €

Koko

157,9 m²

Vuosi

1926

Tämä ihastuttava ylimmän 5. kerroksen kulmahuoneisto hissitalossa sijaitsee Hietalahdentorin lähellä. Hyvät palvelut, julkiset liikenneyhteydet sekä ranta-alueet lyhyen kävelymatkan ulottuvilla. Hyvin ylläpidetyssä taloyhtiössä on tehty mm. linjasaneeraus 2013-2014. Edullinen hoitovastike 3,9 euroa/m2. Yhtiössä on mm. pesutupa ja sauna. Hyväkuntoinen huoneisto on saneerattu kauttaaltaan vuosina 2019-2020. Upea eteishalli lasipariovineen ja kauniine muotoineen toivottaa tulijan tervetulleeksi! Avokeittiö ja olohuone muodostavat avaran oleskelutilan, jossa viihtyy suurempikin seurue yhteistä aikaa viettäen. Tyylikkäässä keittiössä on integroidut kodinkoneet ja saareke, jossa on paljon kokkaus- ja säilytystilaa. Kaksi todella tilavaa makuuhuonetta ja lisäksi pienempi huonetila esim. työ- tai vierashuoneeksi. Tilavassa kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi amme, kaksi lavuaaria, wc-istuin sekä kodinhoitotilaa. Asunnossa on myös erillis-wc. Huoneistoon kuuluu pienempi sivuasunto sisäpihan puolella (osa samaa osakesarjaa), jossa on oleskelutila/avokeittiö, makuuhuone sekä kylpyhuone/wc. Tämä tila on helppo palauttaa osaksi kotia halutessaan, lisäämällä alkuperäinen oviaukko eteisestä. Molemmille puolille on omat sisäänkäynnit. Nyt pienempi asunto on vuokrattuna. Tässä on oivallinen ratkaisu perheen nuorelle, kahden sukupolven asumiselle tai sitten vuokratuotolle, jos itsellä ei ole tarvetta lisäneliöille. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan huoneistoon. Yksityisesittelyt järjestyvät sopimuksen mukaan. Seuraava yksityisesittelymahdollisuus torstaina 11.4. aamupäivällä ja ensimmäinen yleisesittely tiistaina 16.4 klo 17:30-18:15. Tiedustelut, esittelyt ja myynti: Kai Saarinen, LKV, KTM kai.saarinen@omakotilkv.fi puh. 050 5001544t Mikäli nykyisen asunnon myynti on vielä edessä niin tulen mielelläni maksuttomalle arviokäynnille sitoumuksetta ja saat samalla parhaat vinkit kodinvaihtoon 14 vuoden kokemuksella välitysalalta ja 10 vuoden kokemuksella rahoitusalalta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20646896
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + 2k + 2kph / wc + eril.wc. Yj:n muk. 5h + k + kh
Asuintilojen pinta-ala
157,9 m²
Kokonaispinta-ala
157,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
5/5
Rakennusvuosi
1926
Käyttöönottovuosi
1926
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 188 000,00 €

Velaton hinta

1 188 000,00 €

Neliöhinta

7 523,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

615,81 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

615,81 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

22,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

12,00 € / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Aulatilassa on erinomainen paikka vaikka työpisteelle. Keittiön saisi tähänkin tilaan, jos olisi tarve lisähuoneelle.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Tehdyt remontit
Huoneisto saneerattu vuosina 2019-2020
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Huoneisto kauttaaltaan saneerattu vuonna 2019-2020
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
Tyylikäs ja tilava avokeittiö on uusittu vuonna 2020. Runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Upea saareke, jossa on induktioliesitaso sekä integroitu liesituuletin. Jääkaappi(korkea). Pakastin. Astianpesukone. Kodinkoneet integroidut.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilavassa v. 2020 uusitussa kylpyhuoneessa amme suihkuineen ja erillinen suihkunurkkaus. Kaksi lavuaaria. Peili- ja allaskaapisto. Wc-istuin. Pyykinpesukoneliitäntä ja hyvin tilaa kodinhoidolle.
WC-tilojen kuvaus
Erillis-wc on uusittu 2020.
Olohuoneen kuvaus
Avara olohuone, jossa on ikkunat kahteen suuntaan.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi tilavaa makuuhuonetta, joissa on kaapistot. Lisäksi pienempi huone ja erillisessä huoneistossa myös makuuhuone. Nyt pienempi huoneisto on vuokrattu, mutta sen voi ottaa omaan käyttöön vuokrasopimuksen päättyessä ja palauttaa helposti oviaukon huoneistojen välille.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
ASA-Isännöinti Oy Mika Wallin puh. 09 4241 3140 Kumpulantie 7 A 00520 Helsinki
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Urheiluvälinevarasto, Talopesula/itsepalvelupesula, Kellarikomero, Hissi
Tehdyt remontit
2023 Lämmitysjärjestelmän älykäs ohjaus, 2022 Katon paikkamaalaus, 2022 Vuokratilan portaikon korjaus, 2021 Ilmanvaihtokanavien nuohous B- ja C-portaassa, 2020 Asunnon A 1 remontti: märkätilat, keittiö ja seinät, 2019-2020 Vesivahinkokorjauksia asunnoissa A- ja C-portaissa, 2018 A-portaan ilmanvaihdon työt, 2016 Lukituksen uusiminen (Abloy Sento Optima), 2016 sisäpihan pihakannen kuntotutkimus, 2014 IV-työt A-porras, 2013-2014 Talotekniikkaurakka LVIS, 2008 Vesikaton maalaus ja kunnostus, 2007 Ovipuhelinjärjestelmät uusittu, 2006 Porrashuoneet kunnostettu, 2005 Lumiesteiden asennus vesikatolle, 2004 Bauer-vedenpuhdistuslaitteisto, 2003-2002 Ulko-ovien ja ikkunoiden uusiminen, 2002 Pihan kunnostus, 2001 Julkisivusaneeraus, 2001 Ullakkohuoneistojen rakentaminen
Tulevat remontit
2024-2027 Ullakkoasuntojen rakennevuotojen korjaukset sis. ääniongelma (ei ullakkoasuntoja myytävän huoneiston yläpuolella), 2024 Kuntoarvio, 2025 Sisäpihan salaojitus, jätekatoksen työt, pihakansi, 2026 Kellarikomerotilojen ilmanvaihdon parantaminen. Jätekatoksen paloturvallisuuden parantaminen pihalle kohdistuvan remontin yhteydessä, kun sen tarve ilmenee
Energialuokka
G (2018)
Tontin koko
1 419 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki/kaavoitus.
Kaartin Lasaretin kulttuurihistoriallisesti merkittävät rakennukset kunnostetaan ja kortteliin on suunnitteilla myös täydennys- ja uudisrakentamista Hietalahdenkadun ja Abrahaminkadun varsille. Alustavissa suunnitelmissa tarkoitus on rakentaa tilaa toimistoille, ravintoloille, kahviloille, päivittäistavarakaupalle ja opetus- sekä kasvatustoiminnalle. Maan alle on suunnitteilla pysäköintitiloja Hietalahden alueen tarpeisiin.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto-Osakeyhtiö Hietalahdenkatu 10

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Lähellä
Palvelut: Monipuoliset keskustan palvelut kaikki lähellä. Hietalahdentori lähellä. Ruokaravintoloita, kahviloita ja harrastusmahdollisuuksia.
Päiväkodit: Lähellä
Liikenneyhteydet
Erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Ratikka, bussit, metro. Myös omalla autolla sujuva lähtö esim. Länsiväylän suuntaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Kamppi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Saarinen Kai

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM

Oma Koti LKV Oy

Oma Koti LKV Oy
Oma Koti LKV Oy

Kiskontie 7,
00280 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.