Kerrostalo | 3h + kt + s + lasitettu parveke

Kempeleenkuja 6 A 54, Heinäpää, Oulu

Hinta

236 300 €

Koko

56,5 m²

Vuosi

2023

Uutta Heinäpään viereen ,tässä ylimmän 8 krs.kulmahuoneisto josta upeat näkymät puistoon ja kaupunkiin. Läheisten puistojen ansiosta luonnosta pääsee nauttimaan jopa lähellä kaupungin keskustaa. Piirron vierestä löytyy kattava valikoima liikuntamahdollisuuksia, ihan naapurissa on tien toisella puolella Liikuntakeskus Hukka ja kotipihasta on helppo lähteä lenkille tai pyöräilemään.. Valjaspuistosta kaupungin ydinkeskustaan on vain reilu kilometrin matka, yliopistolle on matkaa pyörällä noin puoli tuntia ja myös bussiyhteydet toimivat loistavasti. . Kaupunkiasumista parhaimmillaan luonnon ja palveluiden keskellä! Huolellisesti suunnitelluissa asunnoissa asuminen on helppoa ja huoletonta käytännöllisen pohjaratkaisun ansiosta. Myös viihtyisyyteen on panostettu, sillä sisustusmateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita ja reilun kokoiselta, lasitetulta parvekkeelta on mukavaa ihailla kaupungin maisemia. Näkymä avautuu joko korttelin sisäpihalle, Harjapuiston suuntaan tai Limingantulliin asunnon sijainnista riippuen. Meri on niin lähellä, että ylimmän kerroksen asunnoista avautuu näkymiä merellisiin maisemiin. Ympäristöystävällistä asumista upouudessa kerrostalokodissa! Asuinhuoneistoissa on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys kaukolämmöllä. Piirtoon tulee katolle aurinkosähköpaneeleita, joiden tuottama energia käytetään kiinteistön sähkönkulutukseen. Piirron autopaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä autohallissa ja ne myydään erillisinä osakkeina. Kaikki autopaikat varustetaan sähköautolatausvalmiudella (sisältäen kaapeloinnin joka autopaikalle, latausasema on mahdollista tilata lisähintaan). Autohallista pääsee kätevästi hissillä kotikerrokseen. Autohallipaikan myyntihinta on 6.870, yhtiölaina 16.030 ja velaton hinta 22.900. Joustava vuokratontti tuo liikkumavaraa uuden kodin hankintaan! Oulun Piirto rakennetaan joustavalle vuokratontille eli pääset halutessasi uuteen kotiin pienemmällä pääomalla. Asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan tontinvuokravastikkeena kuukausittain. Tontin vuokravastike ei lyhennä tontin lunastushintaa. Jos taas maksat huoneistokohtaisen osuutesi tontista pois, vapaudut maksamasta tontinvuokraa. Tontinvuokravastike ja tontin lunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin. Arvioitu tonttivastike valmistumisajankohtana on 2,70m2. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia , tulee hänen maksaa tontinvuokravastiketta kuukausittain,tontin vuokravastike ei pienennä lunastushintaa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
20654130
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + s + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56,5 m²
Kokonaispinta-ala
56,5 m²
Kerrokset
8/8
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Muu ehto: 2023 alku vuosi
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

70 890,00 €

Velkaosuus

165 410,00 €

Velaton hinta

236 300,00 €

Neliöhinta

4 182,30 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

37 357,24 €

Lisätietoa velkaosuudesta

Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei

Tontin vuokravastike

166,68 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

37 357,24 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Oulun Piirto on rakennettu joustavalle vuokratontille eli pääset halutessasi uuteen kotiin pienemmällä pääomalla. Asunnon ostaja voi itse päättää, lunastaako tontin heti vai ehkä myöhemmin itselle sopivampana aikana. Sen aikaa tontin vuokraa maksetaan tontinvuokravastikkeena kuukausittain. Tontin vuokravastike ei lyhennä tontin lunastushintaa. Jos taas maksat huoneistokohtaisen osuutesi tontista pois, vapaudut maksamasta tontinvuokraa. Tonttivastike on sidottu elinkustannusindeksiin. Tonttivastike valmistumisajankohtana on 2,95/m². Tontin lunastushinta nousee vuosittain 1,5%. Arvioitu tontin lunastushinta 661,19 € /m² valmistumisajankohtana.Ålandsbanken on tarjonnut ylimääräistä lunastusmahdollisuutta tontille: Ylimääräinen lunastusmahdollisuus on käytetävä viimeistään 15.04.2024 ja sitova lunastusilmoitus on tehtävä 01.04.2024. mikäli päätätte hyödyntää tonttiosuuden lunastusmahdollisuutta 15.04.2024 mennessä ,maksamme kaupanvahvistajan palkkion puolestanne. Huomiotehan, että varsinaisen lunastushinnan lisäksi tonttiosuuden lunastamisesta vuokralaisen maksetavaksi tulee kuitenkin lainhuudatusmaksu tai kiinteistövaihdannan palvelun asiontimaksu sekä varainsiirtovero.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

31.12.2021 - 30.12.2024

Hoitovastike

166,68 € / kk

Pääomavastike

685,03 € / kk

Tontin vuokravastike

166,68 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 018,39 € / kk


Vastikkeet 31.12.2024 alkaen:

Hoitovastike

166,68 € / kk

Tontin vuokravastike

166,68 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 018,39 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiölainan laina-aika on rakennusaika + 22 vuotta (arvio laina-ajasta; 01.01.2022 - 30.12.2045). Rakennusaika ja noin kaksi ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lainaa lyhennetään puolivuosittain tasalyhennyksin. Yhtiö alkaa kuitenkin kerätä osakkailta pääomavastiketta ly- hennyksen osalta puolta vuotta ennen ensimmäisen lyhennyserän erääntymistä yhtiölle. Yhtiön pääomavastikkeet suoritetaan yhtiöjärjestyksen mukaisesti, käyttäen perusteena yhtiöjär- jestyksen mukaisia jyvitettyjä osakelukumääriä. Taloussuunnitelmassa on huomioitu ainoastaan koron osuus pääomavastikkeesta, taloussuunnitelma on laadittu vuodelle 2024 ja ensimmäinen lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi vuonna 2025 (lyhennyksen kerääminen osakkailta alkaa jo vuoden 2024 puolella). Pääomavastikearviot: Pääomavastikearvio, korko Pääomavastikearvio, lyhennys Pääomavastikearvio, korko + lyhennys 0,27 € / jyvitetty osake / kk 1,33 € / jyvitetty osake / kk 1,60 € / jyvitetty osake / kk Korko on sidottu Euribor 12 kk korkoon ja se muuttuu Euribor -koron muutosta vastaavasti sinä päivänä, jona Euribor -koron muutos tulee voimaan. Velan korko muodostuu kyseisestä korosta ja +1,0 %:n marginaalista. Jos Euribor -koron noteeraus on negatiivinen, viitekoron arvona käytetään nollaa. Pankilla on oikeus tarkistaa velasta perittävää lainan korkomarginaalia. Ensimmäinen tarkastus- mahdollisuus Aktia Pankilla on aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua ensimmäisen erän nostamisesta sekä sen jälkeen kolmen vuoden välein.

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vesimaksu: 20.00 Oma mittari Tontin lunastusosuus: 38181,93 31.09.2024 euroa omaksi. Tonttivuokra 166,68 kk. Asunnon ostaja voi valita, lunastaako tonttiosuuden omaksi talon valmistumisen yhteydessä vai lunastaako tontin myöhemmin, kerran vuodessa ennalta määrättynä ajankohtana. Jos asunnon ostaja ei lunasta tonttia, tulee hänen maksaa tonttinvuokravastiketta kuukausittain, tonttinvuokravastike ei pienennä tontinlunastushintaa. Tonttinvuokravastike ja tontinlunastushinta on sidottu elinkustannusindeksiin.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, suihku, wc
WC-tilojen kuvaus
Seinämateriaalit: kaakeli
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Urheiluvälinevarasto, Hissi
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimusta voi kysyä välittäjältä

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Ålandsbanken tonttirahasto

As. Oy Oulun Piirto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Heinäpää
Palvelut: Heinäpää, Limingantulli
Päiväkodit: Heinäpää
Liikenneyhteydet
bussi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Heinäpää, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arbelius Pekka

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Julkinen kaupanvahvistaja

Arbelius LKV Oy

Arbelius LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.