Bo LKV Espoo

Rivitalo | 7h + 2xk + 3xkph + sauna + 4xwc + p + terassi

Liljasaarentie 5, Lehtisaari, Helsinki

Hinta

748 000 €

Koko

178 m²

Vuosi

1967

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia perheellesi tasokas koti, joita tässä kokoluokassa ja omalla rannalla on Helsingissä nimittäin tarjolla perin harvoin! Seitsemän huoneen rivitalokoti on huolellisesti pidetty ja laajasti päivitetty 2014-2015 jättäen kuitenkin näkyviin 60-luvun rakennusaikakauden charmia. Huoneiston alakerran pesuhuone ja sauna on juuri uusittu kokonaisuudessaan. Tämä päätyhuoneisto koostuu kahdesta yksiköstä, 150 m2 pääasunnosta sekä 28 m2 sivuasunnosta, jonne on oma sisäänkäynti. Tänne majoitat vieraasi, teineille on oma pesänsä, etätyöt sujuvat omassa rauhassa, toimii toimistona, tai sitten vuokraat huoneiston ulos, sillä se on täysin varusteltu. Väliovimuutoksella huoneistot on helppo palauttaa yhdeksi kokonaisuudeksi Vehreä Lehtisaari sijaitsee Länsi-Helsingissä, Kuusisaaren kupeessa ja Munkkiniemen kaupunginosassa. Länteen päin lähdettäessä vastaan tulee Espoon Otaniemi ja Keilaniemi, josta metro kuljettaa hetkessä Helsingin keskustaan ja uusi 2023 avattu Raide-Jokeri itään. Kaikki palvelut, kuten koulut, päiväkodit, kaupat ovat lähelläsi ja liikenneyhteydet ovat mainiot, puhumattakaan loistavista ulkoilumaastoista vehreissä, merellisissä maisemissa. Luonto ja meri ovat Lehtisaaren todellista luksusta ja voit lähteä seikkailemaan omalta laituriltasi vaikkapa meloen alueen lähisaariin. Veneilijä voi kiinnittää poijun niin halutessaan ja tarvittaessa on myös mahdollista ostaa talon päädyssä sijaitseva autotalli, joka myydään erikseen hintaan 30000 euroa. Myyjällä mahdollisuus ottaa pienempi asunto vaihdossa. Tule toteamaan itse ja varaa esittely: 040 7090 555 Veli Myllylä Esitetilaukset: veli@bo.fi Hyvän välitystavan mukaisesti, toimitamme yhtiön asiakirjat vasta kohteeseen tutustumisen jälkeen, tarjousta harkitseville.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
20669084
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h + 2xk + 3xkph + sauna + 4xwc + p + terassi
Asuintilojen pinta-ala
178 m²
Kokonaispinta-ala
178 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuintilat : huoneisto E 5h+k+kph 150 m2, huoneisto G 2h+kk+kph 28 m2, autotallin pinta-ala 13 m2. Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneistojen todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

742 705,28 €

Velkaosuus

5 294,72 €

Velaton hinta

748 000,00 €

Neliöhinta

4 202,25 €/m²

Vastike

Hoitovastike

2 260,60 € / kk

Pääomavastike

106,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 367,40 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoito-, ja rahoitusvastike sisältää huoneiston E ja G vastikeosuudet

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vastikeperusteena käytetään osakelukumäärää. Huoneiston E hoitovastike on 1905 euroa/kk, ja rahoitusvastike 90 euroa/kk. Sivuasunnon G hoitovastike on 355,60 euroa/kk ja rahoitusvastike 16,80 euroa/kk, autotallin numero 5 hoitovastike on 165,10 euroa/kk ja rahoitusvastike on 7, 80 euroa/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
antenni
Tehdyt remontit
Laajamittainen saneeraus vuosina 2014 – 2015, jolloin uusittiin yläkerran kylpyhuone ja wc (myös putket ja viemärit), Keittiön putket ja viemärit uusittiin. Huoneiston sähköistys uusittiin (pistorasiat, katkaisijat, led-valaistus). Seinät ja katot tasoitettiin ja maalattiin. Listoitus uusittiin. Ovet karmeineen uusittiin. Yläkerran parketti hiottiin ja käsiteltiin kuultovaaleaksi, muihin huoneisiin asennettiin laminaattilattia. Portaikkoon ja alakerran aulaan asennettiin mikrosementtilattia. G-huoneisto saneerattiin kokonaan. Vuonna 2024 alakerran pesuhuone ja sauna uusittu (myös putket ja viemärit)
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Yleiskunto on hyvä.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Keittiön kuvaus
E huoneiston keittiössä 120 cm leveä Festivo jääkaappi-pakastin, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kivitasot. G huoneistossa avokeittiö jossa jäkaappipakastin, , keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni
Kylpyhuoneen kuvaus
lattiat laattaa, seinät laatoitettu, E huoneistossa yläkerran kylpyhuoneessa suihkukaappi, pyyhekuivain, allas ja allaskaapisto, pesukone, kuivausrumpu, peilikaappi, wc, lattiassa mukavuuslämmitys. Alakerran pesuhuoneen lattiat ja seinät laatoitetut, pesukoneliitäntä, kaksi sadesuihkua, pesuallas- ja allaskaappi peilikaappi, pyyhekuivain. Lattiassa mukavuuslämmitys. Sivuasunnon kylpyhuone laatoitettu, suihku, pesukone, kuivausrumpu, allas ja allaskaappi.
WC-tilojen kuvaus
huoneistossa on erillis wc:t ylä-, ja alakerrassa, seinäkiinnitteinen wc istuin, allas ja allaskaappi. Lisäksi yläkerran kylpyhuoneessa ja sivuasunnon kylpyhuoneessa on oma wc.
Saunan kuvaus
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pyykkihuoltoon.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on kalanruotokuvioitu, vaaleaksi käsitelty parketti, seinät maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
lattiat kulutusta kestävää vaaleanharmaata laminaattia, seinät maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Isännöitsijän yhteystiedot
Erikoisisännöitsijät Oy, Ari Järvinen. Pursimiehenkatu 19, 00150 Helsinki p. 0405391392. s-posti: erikoisisannoitsijat.oy@welho.com
Huolto
Hiidenhuolto Oy suorittaa kiinteistönhuoltoa tarpeen mukaan, muutoin omatoiminen
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 5 Parkkipaikkoja: 6

Tehdyt remontit
1991 kaukolämpölaitteiden uusinta
1999 itä-ja eteläpuolen ikkunoiden maalauskorjaus
2001kattopinnoitteen uusinta, autotallien ovien uusinta, päätyjen salaojien uusinta.
2003 eteläpuolen ikkunat ja valo-ovet uusittu, pohjoispuolen ovet uusittu
2005 parvekkeiden pinnoitus, patteriventtiilien uusinta
2007sokkelin vesieristys ja salaojat sekä asfaltoinnin uusinta
2013 vanhan keskuslämmityspiipun purku
2014 uusittu jätekatos
2023-2024 kaukolämpölaitteet uusittu, alapohjan alaisen vesijohtoputken korjaus. Korjaukset rahoitettu luottolimiitillä, joka muutetaan lainaksi 2025.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistuksen (D2007) viimeinen voimassaolopäivä 29.5.2023
Tontin koko
3 561 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupungin kaavoitusosasto
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
101 520 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Vantaan Seurakuntayhtymä
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2069

Asunto Oy Liljasaarentie 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Munkkiniemen ala-asteen sivukoulu (lk. 1-2 ja esikoulu) sijaitsee Lehtisaaressa. Munkkiniemen ala-aste, Munkkiniemen yhteiskoulu, yläaste ja lukio, Hoplaxskolan, Lärkan, Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Helsingin ranskalais-suomalainen koulu Munkkiniemessä
Palvelut: Lehtisaaren Alepa lähikauppa, Lehtisaaren ostoskeskus, jossa ravintolat Old Jerusalem, Min Shushi sekä Coffee Roastery Maja. Lehtihovissa Crusty Pizza. Munkkiniemessä ruokakauppoja, ravintoloita ja Munkkivuoren ostoskeskukseen muutaman minuutin ajomatka. Lyhyt ajomatka Tapiolan Ainoa- kauppakeskukseen.
Muut palvelut: Aidattu koirapuisto löytyy myös alueelta.
Päiväkodit: Päiväkoti Lehtisaari, yksityinen tiedepäiväkoti Pilke Taikasaari. Munkkiniemessä päiväkoti Kaartintorppa ja Ruusu sekä ruotsinkielinen Daghemmet Elka. Yksityiset päiväkodit Munkkiniemen Montessori leikkikoulu ja Munkkiniemi Ankkalampi-Duckies. Lehtisaaressa on myös lasten leikkipuistoja.
Liikenneyhteydet
Erittäin hyvät yhteydet bussilla Kuusisaarentietä, Otaniemen ja Keilaniemen Metro, raide-Jokeri avattiin liikenteeseen syksyllä 2023
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autotalliosakkeet myydään erikseen hintaan 30 000 euroa
Rakennuksen itäpäädyssä on hyvin pysäköintitilaa. Ei erillisveloitusta.
Pihan kuvaus
Suojaisa Atrium-pihaterassi avautuu merelle, pohjoisen puolelle. Kullakin huoneistolla on myös piha-alue joka rajoittuu rantaan.
Ranta
  • Yhtiön tontti rajoittuu rantaan ja kunkin huoneiston hallitsema piha-alue on merkitty yhtiöjärjestyksen liitekarttaan. Osakas huolehtii oman uimalaiturinsa kunnossapidosta.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Lehtisaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Myllylä Veli

Myyntijohtaja LKV, Partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.